Велико Търново-тема 47

• 72 901
  • 764
  •   1
Отговори
# 390
Моля, препоръчайте ми магазин за платове! Трябва ми за калъфи за столове.

# 391
Магазин "Kayber Fabrics" до "Спортно Търново", имат голям избор от платове.

# 392
Здравейте, знаете ли къде мога да занеса бебешка  количка и столче за изпиране? По възможност да реагират бързо. Благодаря!

# 393
Момичета, помагайте. Има ли автомайстор или сервиз, който работи днес, утре? Спука ни се маркучът за охладителната течност, а имаме доста път и деца в колата.

# 394
  • Велико Търново
Момичета, помагайте. Има ли автомайстор или сервиз, който работи днес, утре? Спука ни се маркучът за охладителната течност, а имаме доста път и деца в колата.
Tabiat auto мисля че работи днес. Виж във фсбк за контакти

# 395
Здравейте, Имам няколко въпроса ако някой е запознат и може да ми разясни.
 Става въпрос за Д-р Петър Петров -уролог в нова болница -Велико Търново. Добър ли е? Работи ли с направление? И къде точно му е кабинета? Или препоръки за добър уролог в града.
Благодаря предварително

# 396
 Става въпрос за Д-р Петър Петров -уролог в нова болница -Велико Търново. Добър ли е? Работи ли с направление? И къде точно му е кабинета? Или препоръки за добър уролог в града.
Благодаря предварително

За конкретния лекар нямам мнение, но думите добър уролог във ВТ е оксиморон.
Все пак зависи за какъв проблем ви трябва специалист. Ако състоянието му е сложно, то по-добре потърсете другаде.

Съвсем не е случайна известността на нашата болница като "моргата на Северна България", добрите специалисти в града са не повече от 10-ина.

# 397
Благодаря предварително
НЯМА добър уролог във ВТ. Уви, казвам го от опит с всички налични.
Д-р Кондов зная, че идва от време на време и това, че не е с местните специалисти, ми дава надежда, че може да е по- добре при него.

# 398
Д-р Кондов зная, че идва от време на време и това, че не е с местните специалисти, ми дава надежда, че може да е по- добре при него.
Д-р Кондов е една идея по-добър уролог от тукашните (за съжаление и аз от опит говоря), но е арогантен и груб.
Скрит текст:
Буквално ни изгони от кабинета защото идвали празници, а на него му се празнувало, не му се занимало с болни. Бяхме със запазен час, изследвания и ставаше въпрос за сериозен кръвоизлив при онкологично заболяване. /spoiler]

# 399
  • Велико Търново
Д-р Кондов е една идея по-добър уролог от тукашните (за съжаление и аз от опит говоря), но е арогантен и груб.
Скрит текст:
Буквално ни изгони от кабинета защото идвали празници, а на него му се празнувало, не му се занимало с болни. Бяхме със запазен час, изследвания и ставаше въпрос за сериозен кръвоизлив при онкологично заболяване. /spoiler]
И аз не останах доволна, като отношение от него. Водих баща си при него всичко беше точно, но след него каза, че приключва, нищо че имаше чакащи възрастни хора. След известно време пак ходихме с час и направление за преглед. Само погледна изследванията без да го прегледа и каза, че всичко е наред въпреки, че според изследванията имаше възпалителен процес.

# 400
Ех, така имах надежда, че е по- човечен. Ние не успяхме да стигнем до него, местните си свършиха работата Disappointed

# 401
  • Някъде в Европа...
Къде във ВТ има канго джъмпс?

# 402
# 403
  • Някъде в Европа...
Опитах първо с търсене, но например за Бесо излиза, а като разгледаш сайта за график тренировки, въобще не е отбелязано като дейност. Искаше ми се да получа инфо от спортуващи...

# 404
  • Велико Търново
Знаете ли дали във фабриката на Лактима ( Балкан) "млякото" има само производство или се намира и администрацията на предприятието. Доколкото знам има офис в София, но не съм сигурна дали имат някакъв административен персолан и тук.

Общи условия

Активация на акаунт