АВГУСТ 🤱🏼 2022 💙💗👧🏻 👶🏻 (Тема 15)

• 43 120
  • 738
  •   1
Отговори
# 525
Орехче честита ви радост, да ви е жива и здрава принцеса Аделина❤

# 526
Честита рожба,Орехче.Бъдете цялото семейство много здрави и най-хубавото предстои. На теб бързо възстановяване 💕

# 527
  • Варна
Честито! Бързо възстановяване! И да нацелуваш принцесата 💕

Ех, вече наистина не знаем коя ще е следващата 😄

# 528
  • София
Орехче, честита дъщеричка! Да ви е много здрава малката Аделина. Бъдете безкрайно щастливи цялото семейство. ❤️ ❤️ ❤️ На теб бързо възстановяване. 
Справила си се страхотно с раждането.

# 529
  • Бургас / Славейков
Честито Орехче.Да сте живи и здрави .Да нагушкаш малката Аделина!Бързо възстановяване на теб и в най-скоро време да текне и кърмата.Всичко ще бъде наред.Аз днес съм на тонове.Напоследък въобще не се спирам.Гледам да свърша работа и видя с приятели че не се знае кога пак ще мога за по дълго време.Вчера комшийката ми вика ще го изръсиш някъде по пътя.Ами каквото такова.

# 530
Честита да е Аделина, здраво и послушно бебе! А мама бързо да се възстанови! ❤🌷

Exberry, нас с теб и Меджик както сме първи в списъка, ще ни изпреварят доста явно 😁

# 531
Аз нещо не мога да спя напоследък и съм като парцал през деня. Имам чувството, че когато и да започне раждане, няма да имам енергия за него.

# 532
Орехче, честито ви детенце и от мен! Скорошно възстановяване и много радостни моменти!

# 533
  • София
Аз нещо не мога да спя напоследък и съм като парцал през деня. Имам чувството, че когато и да започне раждане, няма да имам енергия за него.

И аз съм така. Вечер не ми се спи, но като стане сутринта към 10-11 се чувствам като пребита. Следобеда пак ми се спи. Много странен режим :Д

# 534
Момичета аз от 2:00 часа вия от болка. Не  са за мен тея контракции, мислех че съм по силна. 6:00 часа ме приеха, следим тонове, боли си... Трети доктор идва да ме разубеди за операция, но наистина незнам как се издържа до 10см. Имам 3 см разкритие. Чакам всеки момент още някой да дойде и да ми каже днес ли ще е деня или утре . Но при всички положения оставам тук... Hug до скоро от мен

# 535
  • Варна
Успех, Меджик!!! Довери се на себе си - ако го чувстваш, че трябва да е операция и това е по-добре за теб, не ги оставяй да те убеждават и действайте. Ако пък откриеш някаква мотивация и вдъхновение, давай по другия начин.... до утре не е ли много да се чака? Смисъл ако ще е операция де. До утре ще станат 10 см хаха

Ще чакаме добрите новини!

# 536
Magic1720 стискай зъби и успех. Щом чувстваш, че не можеш да издържиш- настоявай за секцио. Аз също съм с много нисък праг на болка и точно заради това предните пъти съм раждала със секцио. Дано  да мине по-бързо!

Орехче - честита и благословена да е Аделина.

# 537
  • Пловдив
Да мине бързо и лесно, Меджик! 🍀🤗

# 538
Кръста добре, но започнах да засичам стяганията.
 При тези контракции, при които трябва да тръгнем към болницата, трябва ли да боли? Защото не ме боли, но започва рязко, стяга и отпуска, приложението каза да отивам ... Май отивам на разходка, да видя какво става.

Кое е приложението?

# 539
Magic! Много сили ти пожелавам! И дано всичко да мине по най-добрия начин и за 2ма ви!
Епидурална не ти ли предлагат поне, щом са тръгнали да те навиват за естествено?

Общи условия

Активация на акаунт