АВГУСТ 🤱🏼 2022 💙💗👧🏻 👶🏻 (Тема 15)

• 43 119
  • 738
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Magic, пожелавам ти всичко да мине по най-добрия и за двама ви начин.
Там епидурална упойка няма ли? До колкото помня, тя се слага на 6-7см някъде,но на мен лично много добре ми подейства с първото.

# 541
Magic, успех! Както и да родиш, всичко ще бъде наред!

# 542
Меджииик стискам палци, всичко ще бъде наред. Мисли, че скоро ще си гушнеш мечтата и давай смело❤ Питай за упойка

# 543
  • Варна
Приложението за всички, които питат е Contraction Timer и е със зелена иконка. Има супер много такива - като напишете contractions - всички са на един принцип. Това специално е лесно, удобно и визуално готино

# 544
Ще ме разплачете, много благодаря за подкрепата момичета  Heart
Само газ предлагат, епидурална не. Разбрахме се, това е решението ми и толкова, не съм очаквала да боли толкова. Чакам си реда Heart EyesHug

# 545
Ще ме разплачете, много благодаря за подкрепата момичета  Heart
Само газ предлагат, епидурална не. Разбрахме се, това е решението ми и толкова, не съм очаквала да боли толкова. Чакам си реда Heart EyesHug
Успех и ще чакаме новини.

# 546
  • Варна
Хайде успех и когато можеш пиши! Мисли позитивно и че съвсем скоро ще видиш бебчо! Всичко ще е наред

# 547
Орехче, честита да е Аделина! Да расте здрава и щастлива ❤️ и голямо браво на теб, бързо възстановяване 🌸
Меджик, силно стиснати палчета, днес теб ще те мислим 🌼

# 548
Ще ме разплачете, много благодаря за подкрепата момичета  Heart
Най-важно е ти да се чувстваш спокойна Меджик! Естественото раждане не е на всяка цена.Успех всичко да мине бързо,лесно и знаеш,че Бог ще е с теб! 😇🙏Ще чакаме новини☺

Последна редакция: пн, 18 юли 2022, 10:44 от Милото

# 549
Меджик, стиснати палци и от мен всичко да мине бързо и лесно! Heart Hug

# 550
  • София
Меджик, стискаме палци и чакаме новото попълнение с нетърпение 🤗

# 551
Орехче, честито , много да ви радва малката буба и бързо възстановяване!
Меджик успех и на теб , всичко да мине лесно и бързо !
На мен ми остават 10 дни до термин и като ви чета,почва да ме хваща паниката...
А днес както съм се разчистила от сутринта , нищо чудно да се почне и днес Simple Smile

# 552
Стискам парчета, Меджик! И чакаме поредното пухкаво бебче в групата ❤️

# 553
Орехче, честита малка принцеса Аделина!
Да ви е жива и здрава, много да ви радва!❤

Меджик, много се вълнувам за теб, понеже заедно вървим още от началото, че и еднакви проблеми имахме.
Стискам силно палци да се развият нещата по най-добрият за теб начин и скоро да гушкаш пухкаво бебе!🍀🍀🍀

# 554
  • София
Аз почвам да се депресирам. От един месец съм без тапа, имам два сантиметра разкритие и нито една същинска контракция в последните 3-4 дни. Уж ми е второ раждане.
Иска ми се да остане още няколко дни, но вече ми е толкова тежко и гадно, не мога да се понасям. Днес съм 36+6.

Общи условия

Активация на акаунт