АВГУСТ 🤱🏼 2022 💙💗👧🏻 👶🏻 (Тема 15)

• 43 102
  • 738
  •   1
Отговори
# 570
Ами ще рискувам аз само това ми е в главата от снощи,не мога да стоя спокойно.
Доста обичам сирена и нямам търпение да родя и да си похапна🤣🤣
Меджик мисля,че ще ни зарадва скоро с хубава новина☺

# 571
Мажик честито. Да ви е жив и здрав. Бързо възстановяване на теб. Студено ти е от упойката, нормално е. Поне на мен винаги ми е студено след упойка.

# 572
Благодаря ви момичета за честитките и пожеланията !
Plamingoуспвх ти пожелавам и запази спокойствие , това е съвета ми !
Magic1720точно ти пишех успех , а ти взе , че роди.Честит да ти е Божидар , да папка и да слушка мама и тати , а на теб бързо възстановяване ! 🌺
Барбалена успех и на теб , ч3 сигурно до няколко дена ще започне раждане.Залите в Шейново са самостоятелни ,но някои жени крещят мн и се чува.

# 573
Прашинке, защо предизвикано с окситоцин? Смисъл защо си го решила предварително, а не чакаш момента?
Ами то като идея е подобно на секциото с определена дата- в смисъл близо до термина е, защото не съм в същия град и ще трябва да пътувам, а ми е второ и процеса може да е по-бърз. За това не ми се рискува. Знам каква е болката също така и настоявам за упойка, а я слагат само на 4см, ако ги изтърва... Няма да издържа без упойка просто.И първото ми раждане е предизвикано, защото преносих 10 дни, та с окситоцина се знаем много добре, първия път без упойка щях да пукна от болка.

# 574
  • София
Меджик, честито Simple Smile Бързо възстановяване и много здраве, щастливо детство и прекрасни моменти на малкия Божидар Simple Smile

# 575
Честито Меджик💙Нека бъде здрав Божидар,той наистина е вашия Божии Дар и много да ви радва. На теб бързо възстановяване.

# 576
  • София
Междик,Честито момченце! Да ви е много здрав малкия Божидар,да е вашата най-голяма радост и гордост! 💙💙💙
На теб бързо възстановяване ти пожелавам.

Супер много се вълнувам за всяко едно ново бебче Simple Smile

# 577
  • Асеновград
Меджик Честотоо! Да ви е жив и здрав и много много да ви радва!💙 На теб бързо възстановяване! Гушкайте го и ще му се вдигне температурата. 💙Тъкмо щях и аз да ти пиша че ти стискам палци, а ти роди, ама така е като спя до обяд..😁😁

Май започваме с бебевалежа.. Барбалена успех и на теб, може всичко да стане много бързо, не се притеснявай!

# 578
Меджик Честито, да ви е жив и здрав💙
  А на теб бързо възстановяване!

# 579
  • Пловдив
Честита радост, Маги! 🥳💜
Нека е жив и здрав!Бързо да се възстановяваш! 🍀

Буцата в гърлото ми не се маха!Голямо вълнение! 🥰

# 580
  • София
Тъкмо влизам да видя дали няма новини от Меджик. Честит да е Божидар, да расте здрав и обичан. Бързо възстановяване на мама!

# 581
Орехче, Меджик, честито щастие и на двете ви!

Аз не съм се включвала скоро, но ви чета постоянно. Всичко с раждането ми е някак толкова далечно все още, че сега като чета за раждания, тапи, контракции и не мога да повярвам, че му е дошло вече времето.
Ние се пренесохме в новото жилище, цяла седмица чистя и подреждам багаж, а вчера пътувахме за Гърция и сега съм айляк❤️
ММ се занимава с децата, аз дремя на някой шезлонг с фрапе или грабвам маската и плувам, защото си усещам корема в безтегловност, много яко чувство 😀
В неделя се прибираме и трябва да сглобим гардероба в спалнята, да го наредя и него, пак чистене, подреждане, та се надявам бебета, която още дори име си няма, да задържи поне и първата седмица на август.
Малката я спирам от ясла, защото е на една терапия и оставам сама с двете, пък като родя, сама с три. Добре че по е каката е разбрана и ще ми удря по едно рамо.

# 582
Меджик,честито бебче Simple Smile
Направо докато те четох и настръхнах Simple Smile
Пожелавам ви да сте живи и здрави и много щастливи и нека малкия Божидар расте здраво и щастливо дете :*

# 583
Меджик, честита рожбичка! Много обич и топлина в семейството! Направо не мога да повярвам, сутринта писа и малко по-късно - хоп Божидар Heart

Неизвестна, лични причини, ама пиши, ако има нещо, което трябва да знам за Майчин дом Joy

Орехче, благодаря ти! Аз точно с теб се сравнявам сега, щото тапите ни паднаха с няколко дена разстояние и затова съм на тръни Grin Как сте вие, добре ли сте? Засука ли бебка?

Милото, и от мен един глас да си хапнеш Heart Eyes

Яна, аз не съм готова психически още Joy Ако може да изчака още малко Grin От друга страна се притеснявам да не стане прекалено голям...

Болибон, пеленката е много симпатична

Амелиии, браво за куража, безкрайно много ти се радвам. Аз съм голяма страхливка Joy Приятно изкарване! Ние от утре ще имаме баня и тоалетна на вилата Heart Eyes Обаче останалото е бойно поле. Майсторите продължават да ни бавят Triumph Добре, че мъжът ми се разбра с този за банята. Работи бързо и качествено. Малко по-скъпо, но човекът си заслужи всяка една стотинка

# 584
Меджик, честито бебче 🌼 да расте здрав и щастлив ❤️ страхотно е, че сте си тримата и вече си го гушкате ❤️

Общи условия

Активация на акаунт