Кандидатстване с рисуване след седми клас - тема 9

• 41 583
  • 787
  •   1
Отговори
# 150
  • софия
Е, в инста децата са в свои води, фейса е за нас "пенионерите". Достатъчно е да намериш един, после е лесно.. Пък и сигурно се тагват, пишат с хаштагове. т.н.

# 151
И дъщеря ми са се намерили в инстаграм с класа си.
Питах я, каза, че има клипче в тикток и са писали в коментарите.
Отделно аз сложих нейния номер в групата на родителите и от там се добавиха още няколко деца.

# 152
  • Sofia
Явно наистина съм поостаряла.....
Днешните деца са много адаптивни.

# 153
В сайта на НУИИ е качено съобщение за началото на учебната година - 10ч. на 15.09 в салона.

# 154
  • София
В сайта на НУИИ е качено съобщение за началото на учебната година - 10ч. на 15.09 в салона.

Да, и аз видях, но имах надежда, че ще има и родителска среща за осмокласниците. Явно няма да има обаче.

# 155

Да, и аз видях, но имах надежда, че ще има и родителска среща за осмокласниците. Явно няма да има обаче.
Да доста оскъдна е информацията. Чудех  се и децата носят ли цветя (?), предполагам че родители няма да има (?)

# 156
  • София

Да доста оскъдна е информацията. Чудех  се и децата носят ли цветя (?), предполагам че родители няма да има (?)
Инфото е повече от оскъдно. Родители със сигурност няма да пускат според мен, просто няма място. А и децата са вече големи, едва ли ще искат мама да ги държи за ръка и да ги излага. Цветя моята никога не е носила, не съм чула някой да е подарявал. По време на Ковида на откриването изрично събираха само осмокласниците. Сега не пише нищо, предполагам че и големите ще ходят. Родителска среща за две години сме имали само веднъж - в началото на осми клас.

Последна редакция: пт, 09 сеп 2022, 18:46 от Ивка

# 157
  • Sofia
За цветята мисля, че ще е хубаво да се носят за първа среща с класният ръководител. Ако е мъж, не знам дали, ще е подходящо.
Пожелавам на децата успешна, вдъхновена и творческа учебна година! Попътен вятър в морето на изкуството!

# 158
  • София

Аз мисля, че вече са големи и могат да отидат сами на първия учебен ден. За цветята и аз се чудя - дъщеря ми мрази да подарява цветя принципно. Но може би едно цвете ще занесе....

# 159
Здравейте,  предлагам употебявани учебници за 8 клас НПГПФ. Синът ми учи в училището, специалност Фотография. Ако има желаещи, ще мога да отреагирам след 12.09. Simple Smile
Писах Ви лс

# 160
  • Sofia
Има информация на сайта на НГПИ за родителска среща.
На 15.09. от 18:00ч.

Качен е списъка с учебниците.
Обявени са паралелките по специалности.

# 161
  • Once there was a Hushpuppy...
Цветята създават естетика и красота на празника, вярвам че всеки учител се радва когато ги получава. От опит казвам. Иначе е личен избор, но поднасянето им създава впечатление.
Успех на децата, здраве и присъствена нова година им пожелавам! Flowers Four Leaf Clover

# 162
  • София
Здравейте. Някой има ли информация за курсове по рисуване в 119то училище. Опитвам се да намеря уроци или курсове в Студентски град и околността. Може ли контакти на лични?

# 163
  • Sofia
В 119 не се организираха курсове през изминалата година. За тази, може да се обадите на телефона на училището и да попитате, дали ще има. Не ги организират те, но трябва да са наясно, щом се ползва тяхна база.

# 164
  • София
Здравейте!
Предлагам комплект учебници за НУИИ за 8ми клас. Пълен комплект 40 лв.
Учебниците са следните:
Математика
Литература
Български
Биология
Химия
Физика
История
География
Философия
Предприемачество
Английски - Legacy B1 Part 1 Student's Book.
Учебниците са много запазени.
Подарък ще ви дам тетрадка по история, която не  знам защо им искаха, но не са я отворили изобщо.

Общи условия

Активация на акаунт