Кандидатстване с рисуване след седми клас - тема 9

• 40 614
  • 787
  •   1
Отговори
# 525
Знае ли се вече на каква тема рисуват?

И аз това се чудех, но все още нищо не откривам като информация.

# 526
  • София
Не мисля, че ще обявят някъде темите (може да са различни във всяко училище). Ще ги разберем от децата като излязат. Минали години така съм чела тук.
Ужасно ми е свито всичко - тръгна в пъти по-притеснена от НВО БЕЛ и МАТ.
Скрит текст:
А мислех, че днес ще е спокойна "в свои води". Може би точно защото знае, че е важно... Някак емоционално беше изтощена предварително, споделяла съм в седмокласната, че е много притеснителна и затворена. Нямаше ѝ го настроението днес, направо не ѝ се излизаше, закъсняхме, до последно треперех дали ще я допуснат.
Извинете за измрънкването. Да са здрави всички деца, пък ученето все ще се нареди някак...

# 527
  • софия
Jiema, всичко ще бъде наред. Притеснява се, защото е нейното. Нормално е това, даже е хубаво Simple Smile сигурна съм че всичко ще бъде наред. Стискам силно палци!

# 528
Успех на всички деца!

А мислех, че днес ще е спокойна "в свои води".

Точно когато искаш да покажеш най-доброто от себе си  понеже си в свои води си най-притеснен.
Но така докато не седнеш да твориш, после вече забравяш да си притеснен. Ще се справи детето!

# 529
  • София
Jiema, спокойно можеш да звъннеш в НГПИ и да питаш. Много са готини всички там, няма да ви се скарат Simple Smile
Да, така е. Simple Smile Звъннах. Потвърдено. Служебната бележка за НВО върши работа!

# 530
  • Once there was a Hushpuppy...
Jiema - пожелавам успех на девойката ти! Както и на всички, които се явяват!
Дано да е отминало притеснението, и да творят с радост и вдъхновение децата!
.....................................

П.п. не се стърпях и се обадих в НГПИ.
Казаха ми, че трябвало време да ги обработят и до 2 дена връщли мейл с номер.
Приемат и двата вида документи за сл. Бележка, тази от НВО-то или тази, която аз вадих от канцеларията на нашето училище.
Чакаме....

Последна редакция: вт, 20 юни 2023, 10:52 от Hushpuppy

# 531
  • София
Jiema, всичко ще е наред! Вероятно потапянето в рисуването я е успокоило. Hug

И аз подадох в НГПИ и чакам входящ номер. Сега чакам младежа да свърши и да нареди желанията за НПГПФ.

# 532
Никъде не се обявява темата, тъй като във всяко училище и във всяка стая темите са различни. Надявам се да се е паднала най - добрата.🍀

# 533
  • София
Благодаря ви за подкрепата, момичета ! Hug
Дано наистина рисуването да я е увлякло.

Никъде не се обявява темата, тъй като във всяко училище и във всяка стая темите са различни. Надявам се да се е паднала най - добрата.🍀
Това ме изненада. Така ли е било досега? Мислех, че се тегли тема за всяко училище, а не във всяка стая.

Звънях и в НПГПФ - там не бяха толкова ентусиазирани да приемат служебната бележка за НВО. Чак като казах, че присъства и текста, че е в седми клас на еди кое си училище, малко уклончиво ми казаха, че може и с нея.
В тази връзка ще съм благодарна, ако някой подаде тези дни с такава и потвърди, че са я приели.

# 534
Здравейте, дъщеря ми се прибра преди малко от изпита в 51-во. Темите за фигурална композиция били "Хоро" и "Дъжд".

Последна редакция: вт, 20 юни 2023, 12:51 от Mama Nindja

# 535
  • София
В кое училище е била?

# 536
  • София
Дъщеря ми се прибра преди малко.Темата била "дъжд".

В кое училище? И коя тема - за фигурална или декоративна композиция?

# 537
Здравейте, желая успех на дечицата ни!
Моята дъщеря беше разпределена за изпита днес, в НГИИ Райнов.
Доколкото разбрах там са дали за фигурална композиция темите- Приятелство или Зоопарк, а за декоративна композиция - Пеперуда  или морски елементи за шал.

# 538
  • София
НСУ

Фигурална композиция - Зоопарк, Приятели
Декоративна - морско дъно за каменна плоча или нещо такова, пеперуди за шал

# 539
За Варна знае ли се каква е била темата?

Общи условия

Активация на акаунт