Кандидатстване с рисуване след седми клас - тема 9

• 40 567
  • 787
  •   1
Отговори
# 585
Аз също подадох в НГПИ вчера привечер, с идеята дъщеря ми да се падне следобяд.
Знам, че няма да може да заспива до късно от вълнение преди всеки изпит и ставането в 6 ще бъде кошмар. Съответно ми е важно да се е наспала за изпита, защото това играе огромна роля при представянето ѝ.
Днес я чакам да се върне от зелено училище, за да фиксираме финално реда на желанията за фотографията и довечера или утре ще подавам и там.

# 586
Аз получих входящ номер преди малко за НГПИ Св. Лука 353. Заявката беше пусната на 21.06. вечерта.

# 587
  • София
Подадох заявлението на 20,06 за НГПИ, но още няма имейл с номерче! Да се притеснявам ли? Ще чакам до понеделник и ще звъня

# 588
  • Once there was a Hushpuppy...
Ами то, май стана късно за днес да се звъни. Сега погледнах, точно мислех да кажа да не чакаш повече.

# 589
Подадох заявлението на 20,06 за НГПИ, но още няма имейл с номерче! Да се притеснявам ли? Ще чакам до понеделник и ще звъня

Не се притеснявайте, но задължително им пишете мейл още днес и им звъннете в понеделник. Щом има хора, който са получили номер, а са подали на 21-ви... Възможно е и утре да има кой да ви отговори  в училището.

Последна редакция: пт, 23 юни 2023, 21:12 от Paper moon

# 590
Аз подадох две заявления на 23-ти и ни вест, ни кост. Не разбирам, защо в НГПИ няма вариант и за лично подаване на документите, както е в НУИИ и НПГФП, а ни задължават единствено с онлайн подаване на заявления? А след това с дни да ни държат в напрежение за някакво си номерче, сякаш ни е малко стресът покрай външното оценяване по БЕЛ, математика, ИИ и предстоящите изпити в училищата към МК.

# 591
Не се притеснявайте, със сигурност ще ви дадат номера. Но им дайте знак, че все още нямате, за всеки случай. Явно имат някакъв срив в системата тази година. Последните две години бяха изрядни в това отношение.

# 592
  • София
Bubara, и според мен им пиши.  Преди това провери папки spam, junk mail или каквато подобна имаш.  При нас - подадено заявление на 22.06 ранен следобяд, получен мейл късно снощи, номер над 410.
Към другите получили мейл с номерче - седи ли и при вас най-отдолу текст да си носят Маска? Силно се надявам да е грешка и да не ги карат да седят близо 5 ч с маски. Но ще им звъня в понеделник.

# 593
Звъннете им, но ми се струва абсурдно да са с маски! Големите си ходят без маски на училище, естествено! Simple Smile Вероятно надписът е останал от предни години.

Последна редакция: сб, 24 юни 2023, 09:12 от Paper moon

# 594
  • София
За вход.номер в НГПИ: проверявайте в Spam папката - аз се бях притеснила, звънях им (като те провериха и върнаха обратна връзка - мили са и са много любезни!!), но в последствие го намерих там Simple Smile

# 595
Току що си проверих мейла и виждам, че са ми изпратили входящ номер от НГПИ. Номерът съвпада с рождената ми дата! Дано да й е на късмет! Heart

Последна редакция: сб, 24 юни 2023, 20:13 от Dame

# 596
Аз още чакам мейл, но нямам такъв(дори и като спам).

# 597
  • София
Jiema благодаря! Открих го в спама!!! Номер 267

Извинявам се, изпита нали е 3 часа? Или не съм разбрала?

Последна редакция: сб, 24 юни 2023, 23:35 от bubara

# 598
  • софия
Изпитът е с продължителност 6 учебни часа.
Обаче така си и остана неясно как ги смятат-дали 45 или 40 мин. Дали добавят междучасие от 5 мин или не.
Някои казват 4 астрономически часа, други четири и половина.

# 599
По спомени от тази тема, миналата година за НУИИ децата бяха около 350. Сега, като чета по-нагоре съфорумка са малко над 240, чудя се дали ще се достигне миналогодишната бройка. Аз си представях едва ли не, 500 кандидати, заради големия набор. Странно..
Предполагам, че в НГПИ ще са повече децата.
Нямам търпение да видя дните и часовете за рисуване.
Една от причините да подам заявлението в последния ден за прием на документи бе да мога по нашия номер да се ориентирам, какъв ще е броят на кандидатстващите деца. Днес след двудневно очакване получих заветния входящ номер(около 450) и с изненада установих, че тази година няма да има повече кандидати за НГПИ от миналата.

Последна редакция: нд, 25 юни 2023, 18:29 от Mama Ivet@

Общи условия

Активация на акаунт