Кандидатстване с рисуване след седми клас - тема 9

• 41 461
  • 787
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Във фотографското записването за първо класиране е до днес, може да видите оценките в сайта им.

Значи е рано да си правя статистика и за техния бал до колко е паднал. Много бавно действат нещо....
Кога им излиза второ класиране?

# 76
Според мен и за другите училища няма как да се предвиди. Тази година оценките бяга доста по-високи от миналата.

# 77
Според мен и за другите училища няма как да се предвиди. Тази година оценките бяга доста по-високи от миналата.
Като гледам по МОН за второ класиране няма много разлика в баловете от първото класиране, поне за паралелките, които ние бяхме писали.

Иначе моето детенце е прието по второ желание Фотография /оценка 5,33/ в полиграфията и я записах. Не пожела да чака второ класиране за Графичен дизайн, реши че си иска фотографията.
Успех на всички, които още чакат класиранията, вярвам, че всичко ще се нареди по най-добрия възможен начин. За нас след разочарованието в НГПИ, където уж и беше мечта, всичко се нареди и сега е щастлива.

# 78
Освободихме 1 място от Фотографията във Фотографското ! Това което ни отдръпна донякъде е липса на достатъчно инфо или разнопосочно такова за това училище, както тромавата им система на комуникация и небрежно отношение.

Успех на всички!

# 79
  • София
Здравейте.
Голямо затишие е тук.

Споделете кой къде влезна, с каква оценка и в училищата с рисуване към МОН и към МК.
Прозвъняванията за трето класиране в Приложното и НУИИ на какви оценки са били?
Във Фотографията до колко падна бала?

Нека го имаме като информация за нас, които тепърва ще се печем на този огън 🤭
При нас в НГПИ с 4.65 се придвижи от второ на първо желание

# 80
  • Sofia
При дъщеря ми при оценка 4,50 при първо класиране бе приета по четвърто желание, на второ класиране се придвижи до трето и реши окончателно да се запише по трето желание. Не е участвала в трето класиране.

# 81
Обявили са свободните места в НПГФП

СВОБОДНИ МЕСТА СЛЕД ПЪРВО КЛАСИРАНЕ:

КОМПЮТЪРНА АНИМАЦИЯ – 6

КОМПЮТЪРНА ГРАФИКА – 4

ГРАФИЧЕН ДИЗАЙН – 9

ФОТОГРАФИЯ – 11

ПОЛИГРАФИЯ – 0

БИБЛИОТЕКОЗНАНИЕ – 8

# 82
Можеха да си ги запълнят тези свободни места,още на първо класиране във Фотографското. Понеже при тях нещата стават много,много бавно,вероятно няма да успеят. Интересно е ,че има свободни места в желани специалности ,като графичен дизайн,компютърна анимация. Да си правят извод,защо е така.До там се докараха.
Явно ръководството е за смяна.Доколкото знам директорката е доста възрастна. Нищо против директори с опит и педагогически стаж,но явно нещо трябва да се промени.

# 83
Можеха да си ги запълнят тези свободни места,още на първо класиране във Фотографското. Понеже при тях нещата стават много,много бавно,вероятно няма да успеят. Интересно е ,че има свободни места в желани специалности ,като графичен дизайн,компютърна анимация. Да си правят извод,защо е така.До там се докараха.
Явно ръководството е за смяна.Доколкото знам директорката е доста възрастна. Нищо против директори с опит и педагогически стаж,но явно нещо трябва да се промени.
Изпитите са два при тях заради полиграфията и библиотекознанието, рисуване и български. Няма как да изкарат класиране преди да е проверен и вторият изпит, а той се проверява и оценява доста по-бавно. От там идва това забавяне.

# 84
Свободни места няма да има след второ класиране в НПГПФ. Само дето няма информация кога ще има такова. На първо класиране бяха с оценки до 5.41, така че сега ще има шанс за другите деца.
Ние се записахме Компютърна графика. Излизат със специалност графичен и уеб дизайн с абсолютна ориентираност към дигитални технологии. Докато Графичен дизайн е повече към печатна подготовка (повече работят на хартия)  Това ми обясни директорката. Blush

Последна редакция: пт, 22 юли 2022, 12:18 от margilavicata

# 85
Свободни места няма да има след второ класиране в НПГПФ. Само дето няма информация кога ще има такова. На първо класиране бяха с оценки до 5.41, така че сега ще има шанс за другите деца.
Ние се записахме Компютърна графика. Излизат със специалност графичен и уеб дизайн с абсолютна ориентираност към дигитални технологии. Докато Графичен дизайн е повече към печатна подготовка (повече работят на хартия)  Това ми обясни директорката. Blush
Звънят по ред на резервите и запълват местата, няма второ класиране.

# 86
Дъщеря ми бе приета на 2-ро класиране в Николай Райнов и е много щастлива. Но аз съм притеснена как ще изминава разстоянието от спирката на трамвай 4 до училището. Има ли и други деца, които са приети там?

# 87
Здравейте, колебаем се между 51-во изобразително изкуство с английски и
 НГ Полиграфия -Компютърна анимация. Къде според вас има шанс да научи повече, да попадне в подходяща среда на креативни деца и добри преподаватели и да има повече перспективи? Благодаря предварително.

# 88
  • Sofia
Бих се спряла на 51 - во. Много повече потенциал има училището.

# 89
Сайта на 51-во училище е много базов. Мисля си, че не разбират от уеб сайтове и нямат средства, за да го поддържат. За мен това е сериозен минус към училището.

Общи условия

Активация на акаунт