Отговори
# 60
Привет и от нас  Hug

Приключихме с коледния шопинг, ад е по пътища и магазини  Tired Яна се сдоби с дървена ферма с животни, книга с приказки и още куп други играчки и ще ги намери под елхата при баба й на 25-ти. На дървения пъзел с мечо Пух много се кефи  PartyМисля за рожденния й ден да купя и аз един батут като Gena, че в хола има място за скачане.

Аз се сдобих с ново скиорско яке, а пък миналогодишното ще се опитам да го продам по интернет. Мисля, че вчера видях Слънчоглед в Сити Центъра, ама не бях сигурна  newsm78

Нямаме търпение да изчезнем в събота и дано всичко е наред с полетите. На всички желая весели празници и щастлива нова година. Да си изкарате страхотно и да получите мнооого подаръци!  Heart Eyes

# 61
Pola кажи ми моля те откъде взе фермата и пъзела? А този батут къде се продава. Нашия тати както работи имаме само събота , а то тогава кое по напред...

И мами моля пак дайте онзи саит с йониките....

# 62
Здравейте!  Simple Smile
Момичета, най-накрая и Доби направи дълго изречение преди малко. Играеше си с една кукла-баба, на която даваше да пие от чаша, пълна с бонбони. Докато играеше, се обърна към мен и каза:"Мамо, баба пие бони." А подаръците вече започнаха да пристигат и имаме много нови играчки - голямо зайче, което беше хитът у нас за цяли два дни, голяма кола, която върви сама и бръмчи много сладко, книжки и малки куклички. Но това са подаръци от баби и приятели, а ние още не сме й купили. И елха мислихме да няма, защото предвидихме, че няма да успеем да я задържим цяла и невредима, но баба й й донесе и сега имаме елха, която първите дни стоеше основно съборена на пода в хола, но вече свикна с нея и не я поглежда дори.
Пожелавам весели празници на всички, които ще пътуват и няма да са тук!

# 63
Pola кажи ми моля те откъде взе фермата и пъзела? А този батут къде се продава. Нашия тати както работи имаме само събота , а то тогава кое по напред...

И мами моля пак дайте онзи саит с йониките....

Фермата и пъзела взех от склада на Симба Тойс срещу Зимния Дворец. А батути има в Комсед. Айде успешно пазаруване  Money

# 64
  • София
Мисля, че вчера видях Слънчоглед в Сити Центъра, ама не бях сигурна  newsm78

Heart Eyes
Снощи там се подвизавахме с мъника:)и баща му.Светльо много се кефи да се въргаля на лъскавите плочки в тези магазини:)
И на мен ми се стори че те видях,но не бях сигурна и реших да не ви притеснявам.Пък и не видях Яна да щурее около вас...
Пола лек път!и Весело изкарване.

# 65
Pola, лек път и приятно изкарване на празниците в Австрийско Grinning

Абе къде се загубиха "старите кучета" Godzila и Мама от Финландия(МОФ), отдавна не са писали в нашата темичка?
Godzila отвреме навреме я срещам из форума, но МОФ тотално я няма, даже преди беше модератор в Готварските рецепти, а сега и оттам е изчезнала. Някой знае ли нещо?
Godzila ти като модератор можеш ли да ни светнеш къде е МОФ и какво става с нея? newsm78

# 66
Много благодаря за пожеланията  Heart Eyes А за МОФ, срещнах я някъде из форума и под аватарай беше написано "а станахме петима", да не чака бебче от новото гадже  newsm78
Някой ако знае нещо,да казва клюката  Wink

# 67
ха ха Simple Smile да си кажа аз мнението Wink
Годзи откак стана модератор ни забрави изцяло Simple Smile
А МОФ си има приятел с дете, та затва за 5-ма Simple Smile

ами.......тва е Simple Smile

Приятно изкарване на всички по празниците Simple Smile

# 68
  • Sofia
Пола, засилихте ли девойката по бабите вече  Mr. Green Айде, излитайте,че да повлечете крак- ние на 29.12 летим за Виена, надявам се  Crazy,ако няма мъгла  Praynig
Аз съм болна- кихам, смъркам-чудо  CrazyВлади беше с някакъв обрив, алергичен, не стана ясно от какво, ама вече е ок Hug
баба- свеки и тя е болна, проверявам я как върви лекуването,че внук ще гледа другата седмица  Sunglasses
Д ви питам, ще идва ли дядо Коледа при вашите дечица, вкъщи?
Аз мислех да купя костюм на таткото и да се дегизира.че Влади постоянно споменава"деди Кола пие кока-кола " hahaha Mr. Green, ама костюмите свършили, пък и ние дадохме подаръците  Mr. Green
Ама, май пак ще затърся костюм,че ми е дерт  newsm78

# 69
Момичета и ние потегляме утре на път.

Майка ми ще гледа Елена, а ние ще хванем пътя за Чепеларе.
Днес й купих много сладки играчки, но пазаруването продължава....

Весели празници на всички!!!!

# 70
веселка и на мен ми се ще идем до чепеларе за малко
там имаме приятели , а има едно страхотно хотелче.....дано майка се навие да гледа Ема а ние да идем за 2 дена ... нали се сещате да се наспим
ама то сигурно ще е или този уикенд или на 3-4 януари

Гена айде заминавайте с Пола и после ще разкавате   bouquet

# 71
Хей момичета,хайде весело изкарване ви пожелавам  на всички които ще пътувате!
Весело посрещане на празниците и после да разказвате:) а и на снимки няма да се разсърдим;)

# 72
Пола, засилихте ли девойката по бабите вече  Mr. Green Айде, излитайте,че да повлечете крак- ние на 29.12 летим за Виена, надявам се  Crazy,ако няма мъгла  Praynig
Д ви питам, ще идва ли дядо Коледа при вашите дечица, вкъщи?
Аз мислех да купя костюм на таткото и да се дегизира.че Влади постоянно споменава"деди Кола пие кока-кола " hahaha Mr. Green, ама костюмите свършили, пък и ние дадохме подаръците  Mr. Green
Ама, май пак ще затърся костюм,че ми е дерт  newsm78

Пак ще хукнеш  на пазар, знам те аз   Mr. Green Mr. Green Девойката е с бабите, те ще я водят при дядо Коледа (тя му вика дядо Кольо и голям смях пада)  Laughing и разни други мероприятия са й измислили, пу пу, да са живи и здрави бабите  Flutter
Май мъгла няма вече и дано е така, че иначе тъпо.  Twisted Evil
Виената мнооого хубаво по празниците, едни спомени ме налетяха за Новата 2001 там, еееех Blush Яко да изкарате с бай Влад и да пиете по едно и за нас  Heart Eyes

# 73
Anaise,ами обадете се.Ние ще сме на 23 и 24.

# 74
Да, във Виената е мнооого хубаво. Даже днес пих кафе с една приятелка, която живее там и ще си пътува обратно на 25-26.12. Аз съм ходила там, ама пролетно време. Уцелих страхотно топло време и като си тръгвах още през нощта преди полета, застудя и заваля дъжд и приятелите ми казваха, че Виена тъжи за мен, ама и аз тъжах за нея.
В деня, когато пътувах си свалих мартеницата на едно дърво в Южния парк и после спокойна, че няма да ми се налага да обяснявам какво е това на ръката ми, заминах за Виена. Като пристигнах,  от летището движейки се по булеварда към центъра изведнъж премина един голям щъркел- от някакви ливади към рафинерията на ОМВ. От хората в колата само аз го видях и се дивях- "щърквел, щъркел", а беше м.март. Това за там е много рядко явление по това време на годината. Веднага си пожелах да ми донесе бебе и след 3 месеца разбрах, че съм бременна Laughing
Приятно изкарване на празниците във Виена на Пола и Генаbouquet

А на другите момичета, дето си оставаме тук, пожелавам също весело и приятно изкарване!   bouquet

На Вики му купихме автописта- музикална с 3 коли и с много улици и части за зглобяване. Хич не е малка. А така също и лаптоп- като истински е. Отваря се отстрани с копченца като истинските Laughing
Има 29 функции- английски думи, музики, часовник и др. Поне за известно време се надявам да се ангажира с лаптопа и да престане да сяда на моя компютър, защото сутрин не мога да се вредя от Виктор, който включва всяка сутрин компютъра- като ритуал му е станало и се залепя за стола.

Общи условия

Активация на акаунт