Грижите ли се за мъжа си след като ви е изневерил?

• 8 132
  • 221
  •   1
Отговори
# 45
Авторке, ако темата ти е истинска сериозно трябва да обмислиш отношенията си с мъжа ти.

# 46
Авторке, ако темата ти е истинска сериозно трябва да обмислиш отношенията си с мъжа ти.
Аз винаги съм искала да говорим,да споделяме не само как ни е минал деня.

# 47
Абе, според мен нещо не го кефиш.

# 48
И ти търпиш цялото това пренебрежение, унижение , изневяра и т.н. защото...?

# 49
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Питаш нас какво бихме направили, а ти, в една алтернативна вселена- какво би направила?

Обичаш ли го този човек и ако е така, защо не реагираш, а се държиш сякаш нищо не е станало?
Какво изпитваш истински?

Безразлична ли си?

Разбери първо ти от какво имаш нужда, за него ясно- тръпка и секс

# 50

А правите ли го?

Мисля, че това не е първия път, в който той изневерява. Може би ти просто не знаеш или си си затваряла очите. Той си прави каквото иска, а ти готвиш, чистиш…

# 51
  • София
Не познавам досега изневеряващ мъж, който да се е плеснал по челото и да е престанал, защото жена му прави чудна мусака и му подрежда гащите по цвят.

# 52
Според мен, когато в една връзка се намеси изневярата то тя е приключила. Няма смисъл нито от скандали, нито от обяснения. Аз бих си тръгнала без дори да кажа защо, няма да е заслужил да му обясня. Камо ли да слугувам.

# 53
Тука няма изневяра.
Те само си пишат.

# 54

Човекът иска секс, за туй си е хванал любовница. Ако иска да говори, ще отиде на компаньонка - те за разговори стават, най-вече.

# 55
Еее, ще се грижа, разбира се - ама за новия мъж, с когото ще се обвържа, след като разкарам изневеряващия.
То не че аз съм кой знае каква домакиня, но по принцип говорим, по принцип! Grinning

# 56
Първо ще му кажа, че искам развод. Даже не, няма да му кажа, а директно ще пусна искова молба. Докато му дойде призовката ще го скъсам от секс, ако си заслужава сексът с него. С презерватив, разбира се. Ако сексът с него не струва, се оглеждам за любовник. Междувременно изобщо няма да ми дойде на ум да му готвя, а ще започна да живея като необвързана. Нашите деца са вече пълнолетни, но, ако не бяха, заявявам, че остават с него след развода. Както той иска да си подреди живота по нов начин, и аз искам същото. И, разбира се, делим всичко придобито по време на брака 50/50.
Не виждам смисъл да си цапам ръцете да го пречуквам, то такова животно дори и такава чест не заслужава да му окажа.

# 57
  • Варна
Обаче тя не допуска мисълта за раздяла, забелязвате ли? Тя ще стои, ще му изисква телефона, ще бачка, ще търпи онзи да ходи по чуждо. От кал да е, мъж да е.

# 58
Оф, Божке.
Много се надценявате.
Всъщност на мъжете изобщо не им пука толкоз за вашия секс.
Обичат да ги ласкаят просто.
Като чуя – ще му спра секса и падам под спалнята от смях.

# 59
Ама, Вечно недоспала, какво наказание е това? Първо много секс, после свобода. Може би няма да му е зле на прелюбодееца... Confused

Общи условия

Активация на акаунт