Професионални серии за коса - тема 156

• 64 469
  • 748
  •   1
Отговори
# 585
Като за рожден ден доста оскъдни намаления. С всяка година все по-зле стават промоциите в Рибката. За Напура знам, че я рядко я намалят, но сега и Олиосета не участва.

# 586
Рибката е 30% отгоре на повечето брандове, които се предлагат в parfimo и notino. За само техен бранд внос може, напр Philip Kingsley

Тези бебчета ми излезнаха 95 лв от notino с веднъж намалени и още веднъж -20%,  малките са подарък

# 587
В ЗР имат % отстъпка на всички марки по повод РД. Получих имейл с между 15-25%. Нещо ако сте си набелязали..

Може ли код
Харесала съм си

# 588
Няма код, има намалени продукти.

# 589
Няма код, има намалени продукти.

Препоръки от къде мога да купя този комплект най-изгодно?
Ясно, в случая продукта, който желая няма намаление.

Последна редакция: пн, 05 сеп 2022, 15:53 от deskaT

# 590
Емаг около 60 лв двата гледах

# 591
Отзиви за тази маска?

# 592
Момичета, от кутията на зр се оказа, че и моят крем на Маракеш е със счупена помпа. Някой имаше същия проблем. Имат ли резервни помпи или че трябва да си търся от някой течен сапун?

# 593
На ЗР до кога е намалението и важи ли и за физическите магазини? Simple Smile

# 594
  • Бургас
А при онлайн поръчка от ЗР автоматично ли се начисляват точките или трябва да се въведе някъде номера на beauty card?

# 595
  • София
И аз имам шампоан Маракеш със счупена помпа. Явно имат проблем с помпите 😀
Имам нужда от съвет. Дъщеря ми е на 14г, с тъмна, гъста коса, дебел косъм. Много страда от обема, иска да не стои бухнала и фризи. Моля, дайте идея за шампоан/балсам/маска или каквото и да е, което да прибира обема и стърчащите косъмчета.

# 596
А при онлайн поръчка от ЗР автоматично ли се начисляват точките или трябва да се въведе някъде номера на beauty card?

*Точките се обменят само във физическите магазини на Златна Рибка.

Не мисля че могат да се ползват при онлайн поръчка.

# 597
Да похваля новите придобивки, като може би липсва анти фрийз продукт(имам на Кингсли, новият розов Керастез и Cavier, но не посмях). Моля за мнение дали след балсам или маска + неизмиващ продукт е удачно и анти фриз…
Сега правих: бял шампоан Керастез, 5-6 мин маска измиване Олиеста и неимиващ оранжев Керастез. На първата снимка(дневна светлина) е мита коса мисля само шампоан, втората е с тези неща. Може би е до проби кое как понася, но не искам да прекаля. Не ползвам преса, бърз сешоар с четка…

# 598
Номера на бюти картата се въвежда само 1 път в профила ви и после при всяка он-лайн поръчка (от профила ви) се трупат точки на картата. Точките се обменят само във физически магазин.

# 599
Ползвали ли сте тази маска на Paul Mitchell - Super-Charged Moisturizer? Хидратира ли добре?
https://www.arlen.bg/product/5887/maska-za-hidratirane-na-iztosh … urizer-150ml.html

Не съм ползвала нищо на марката и се колебая.

Общи условия

Активация на акаунт