Професионални серии за коса - тема 156

• 64 691
  • 748
  •   1
Отговори
# 165
  • Някъде по Дунава
На мен ми харесват и другите неща в тая кутия затова и я поръчах,а и реално те идват бонус защото самия сет на медавита струва колкото кутията.
Може ли линк към кутията?

# 166
На мен ми харесват и другите неща в тая кутия затова и я поръчах,а и реално те идват бонус защото самия сет на медавита струва колкото кутията.
Може ли линк към кутията?
Заповядайте: https://kibrit.bg/box/summerstory?fs=e&s=cl

# 167
  • София
Моля ви за препоръка за много добри хидратиращи продукти, без шампоани. Става въпрос за изрусявана коса, така че търся възможно най-силните неща-маска, балсам, кремове без отмиване….каквото и да е. Имам еластисайзър екстрийм, ако това ще ми препоръчате, но искам и друго.

1. За твоя случай (коса като моята) препоръчвам горещо  тези два продукта на  moroccanoil. Не се лъжи да взимаш абсолютно нищо друго от марката, особено не шампоан и балсам че за изрусена коса са убийство

Препоръчвам също този leave in, уникален!!!

За балсами:

И блондинския на керастасе. Гарантирано от Герб работят уникално!!! Ако трябва да избираш един - два продукта само вземи маската марокан и балсама на кингсли.

Относно Medavita - за мен марката е пълен кошмар.
Такъв build up на косъма не съм получавала от нищо, имам huile d’etoile ако някой се интересува разменям го.
Не се докосвам повече до тази марка

# 168
Не се лъжи да взимаш абсолютно нищо друго от марката, особено не шампоан и балсам че за изрусена коса са убийство
Абсолютно не съм съгласна,сори Мелисанде.
Моите дължини са руси на ниво 10,хидратиращият и рипеър балсамите са панацея за косата ми.

# 169
Не се лъжи да взимаш абсолютно нищо друго от марката, особено не шампоан и балсам че за изрусена коса са убийство
Абсолютно не съм съгласна,сори Мелисанде.
Моите дължини са руси на ниво 10,хидратиращият и рипеър балсамите са панацея за косата ми.
Хидратиращият балсам по-добър ли е от маската им с кафява капачка?

# 170
За мен не, но и той е чуден. Рипеър също. На ниво 10 съм.

# 171
Благодаря, Melisande. Имала съм хидратиращия шампоан на Марокан и с по-гаден шампоан не съм си мила косата. Така че те подкрепям в изказването за останалите продукти. Имала съм и маската с кафявата капачка, но не помня да съм имала някакъв Уау-ефект.
Исках да питам-маската на Макадамия, класическата-хидратираща ли е или протеинова? Защото тя се отразява доста добре на сухата ми коса, а не е някой от топ продуктите, които се предлагат тук.

# 172
Руса мама,при мен балсамът дава по-добър ефект.Чувствам си косата по-подхранена и косъма по-загладен,къдриците не се разпиляват и фризират.
Някъде бях чела,че се ползват винаги двете в комбинация,първо маската,после балсамът.При мен дават резултат,ако косата е била по-суха,иначе малко утежняват.

# 173
Момичета ,не знам дали е по темата, но правили ли сте мезотерапия за коса ?

# 174
  • София
Благодаря, Melisande. Имала съм хидратиращия шампоан на Марокан и с по-гаден шампоан не съм си мила косата. Така че те подкрепям в изказването за останалите продукти. Имала съм и маската с кафявата капачка, но не помня да съм имала някакъв Уау-ефект.
Исках да питам-маската на Макадамия, класическата-хидратираща ли е или протеинова? Защото тя се отразява доста добре на сухата ми коса, а не е някой от топ продуктите, които се предлагат тук.

Аз я имам и има много добър ефект тази на макадамия.
Не я препоръчах защото каза хидратиращи, а мисля че тя е балансирана.
При марокан проблемът е че има различни партиди на маската.
Хубавата за която говоря трябва да е жълта, гъста, мазна и с тежкия аромат типичен за марката.
Попадала съм на по бледо жълта и с не толкова силен аромат, която ми е нищо правеща.

Бих препоръчала и олаплекс 2 като балсам/маска, но е малко скъп.
Иначе също дава много хубаво усещане за хидратация.
И разбира се за изтощена руса коса препоръчвам 4 стъпковата терапия на joico k-pak, като аз в правя в 3 стъпки - дпш (аз ползвам този на лейбъл м), реконструктора и хидратора.
Уникални са.
Не слагам кутикъл сийлъра защото го нямам.

# 175
# 176
Имам Tangle Teezer, ползвам я, защото съм си я купила вече, но не съм възхитена. Не е като изобщо да не скубе, а косата след нея стои леко по-зализана.

Последна редакция: чт, 04 авг 2022, 15:46 от marigold_

# 177
Всъщност след проби на някалко четки висок клас, разбрах, че ТТ е най-добра от всички за мокро разресване, та определено си заслужава.

# 178
Какво мислите за новия продукт на Олиосета всичко в едно?

# 179
След ТТ си закупих  Olivia Garden
iDetangle
и съм много по доволна. Имат и други модели Detangle четки, трябва да се провери коя е най-подходяща за собствената коса.

Общи условия

Активация на акаунт