Професионални серии за коса - тема 156

• 64 697
  • 748
  •   1
Отговори
# 150
В сайта на  Златна рибка е обяснено добре кога действа добре единият или другият.
Целаген:

https://www.zlatnaribka.com/bioaktiven-sprey-za-stimulirane-na-f … stimulator-250-ml

Нуминокс:

https://www.zlatnaribka.com/sprey-za-stimulirane-na-folikulite-i … ls-numinox-250-ml

# 151
Olia,на теория, е добре да се ползват продукти от една серия и марка,за да има ефект и да работят съвместно.
Аз не съм твърде съгласна,ако познаваш основните съставки и умееш да ги комбинираш или знаеш кое работи за твоя проблем,то тогава можеш свободно да комбинираш продукти от различни марки и серии.

На теория,и Целаген и Нуминокс действат срещу DHT-то,само че,единият има изявен комплекс,борещ женските проблеми с хормоните,а другият мъжките.
На мен Целаген ми хареса повече защото,не ми омазняваше,не ме сърбеше скалпа,растеше ми много нова коса.Всичко от което имам нужда.
Нуминокс не дава нищо повече на косата и скалпа ми,освен да ми омазнява повече скалпа.
Ще подновя Целаген и ще си го ползвам след всякакви шампоани.Нуминокс няма да го повторя.
Надявам се да съм ти отговорила.
Ужасно много то благодаря, Ванеса! Точно това не разбирах. Ще взема Напура Стамиген, защото са ми любопитни като употреба- на сух скалп. И още се колебая дали с Целаген или ампула да го комбинирам. Целаген май ще излезе по- бюджетно. Ампулата, предполагам, че за повече от два пъти няма как да стигне.
Благодаря ви, че сте търпеливи и отзивчиви, за да се ориентираме в морето от продукти и информация! Безценни сте!
Момичета, това добра цена ли е за ампулите Денсифик? Не съм ги следила до сега.

Последна редакция: пт, 29 юли 2022, 11:45 от OliaMirchovska

# 152
Да, доста е добра цената.

# 153
  • Бургас
А някой ползвал ли е този серум? Активното вещество е същото като при ампулите Densifique - stemoxydine 5%
И този също

Последна редакция: пт, 29 юли 2022, 13:18 от sunny-n

# 154
  • София
А някой ползвал ли е този серум? Активното вещество е същото като при ампулите Densifique - stemoxydine 5%
Скрит текст:

И този също
Ползвала съм първият. Не видях разлика/ефект

# 155
Дойде време да споделя за един страхотен продукт на Аведа, а именно Инвати серума за сгъстяване. Като човек, страдащ цял живот от тънка и рядка коса, най-после имам своята грива. В последната половин година съм направила тримесечен курс с Приорин, използвала съм почти единствено серията с Кофеин на Орайт - шампоан и балсам и няколко месеца и този серум. Косата ми никога не е изглеждала толкова хубава, жива, гъста, абе разкошна. За мен най-голяма “вина” за това имат този страхотен шампоан, който никога няма да спра да поддържам в наличност и най-вече серума. Пусто любопитство, все пробвам и нови неща, но тази комбинация е…
Нуминокс sux btw.
Сега започвам шампоана от прословутата серия на Аведа, балсам за обем на Grown Alchemist и новия серум за сгъстяване на Кингсли. Ще пиша след няколко месеца пак.

# 156
Дойде време да споделя за един страхотен продукт на Аведа, а именно Инвати серума за сгъстяване.
Скрит текст:
Като човек, страдащ цял живот от тънка и рядка коса, най-после имам своята грива. В последната половин година съм направила тримесечен курс с Приорин, използвала съм почти единствено серията с Кофеин на Орайт - шампоан и балсам и няколко месеца и този серум. Косата ми никога не е изглеждала толкова хубава, жива, гъста, абе разкошна. За мен най-голяма “вина” за това имат този страхотен шампоан, който никога няма да спра да поддържам в наличност и най-вече серума. Пусто любопитство, все пробвам и нови неща, но тази комбинация е…
Нуминокс sux btw.
Сега започвам шампоана от прословутата серия на Аведа, балсам за обем на Grown Alchemist и новия серум за сгъстяване на Кингсли. Ще пиша след няколко месеца пак.
[/spoiler]
Моля линк към серума, че ме заинтригува? И има ли реално сгъстяване на косата от него или е само визуално? Имам предвид дали расте нова коса от него, че все търся нещо, което да събиди някой друг задрямал фоликул...

# 157
Писах ви Simple Smile

# 158
Моля ви за препоръка за много добри хидратиращи продукти, без шампоани. Става въпрос за изрусявана коса, така че търся възможно най-силните неща-маска, балсам, кремове без отмиване….каквото и да е. Имам еластисайзър екстрийм, ако това ще ми препоръчате, но искам и друго.

# 159
Здравейте, момичета! Взех при една размяна шампоана на Лалга, а имах и ампулата и днес ги комбинирах - ами страхотни са! Ампулата ще ми стигне за 3 пъти на моята оскъдна косичка. Вие нанансяте ли я на скалпа и загрявате ли я преди това? Още след шампоана косат беше разплетена и страхотна, а след ампулата е прекрасна. Та исках да ви питам те са с протеинова насоченост, нали? И понеже в Златна Рибка сега са с 33% намаление в комплект, имам следната чуденка- по принцип ми се искаше комплектът за нормална или фина коса, но те са със хидратиращ спрей, а пък аз не харесвам изобщо този тип продукти и не ги ползвам, мислите ли, че ако взема комплекта за къдрава коса, които е с олио, ще ми свърши добра работа- моята коса е доста чуплива, но не я нося така, изправям я с четка и сешоар. Фина е и винаги гоня обем.

# 160
Скрит текст:
Дойде време да споделя за един страхотен продукт на Аведа, а именно Инвати серума за сгъстяване. Като човек, страдащ цял живот от тънка и рядка коса, най-после имам своята грива. В последната половин година съм направила тримесечен курс с Приорин, използвала съм почти единствено серията с Кофеин на Орайт - шампоан и балсам и няколко месеца и този серум. Косата ми никога не е изглеждала толкова хубава, жива, гъста, абе разкошна. За мен най-голяма “вина” за това имат този страхотен шампоан, който никога няма да спра да поддържам в наличност и най-вече серума. Пусто любопитство, все пробвам и нови неща, но тази комбинация е…
Нуминокс sux btw.

Може ли ина мен да кажете за серума?

# 161
  • Варна
Оля Хидратиращия спрей на Лалга е мнооого хубав. Аз го наричам хидратиращо термо. Пръскалка е,но е с консистенция на мляко. Имам класическите Лалги и тия за къдрава коса. Разлика съществена няма. И да протеин са,но мек. По скоро са балансирани с превес на протеина. Тия за къдрава коса са по-хидратиращи.
 Аз се чудя дали да не поръчам комплекта за блондинки. Интересен ми е шампоана.
Днес си поръчах лятната кутия на Кибрит, в която е травъл сета на слънчевите Медавита. та ще проверим що за стока са. Нямам продукт на марката,който да ме е разочаровал тъй,че очаквам да се харесаме.

# 162
Оля Хидратиращия спрей на Лалга е мнооого хубав. Аз го наричам хидратиращо термо. Пръскалка е,но е с консистенция на мляко. Имам класическите Лалги и тия за къдрава коса. Разлика съществена няма. И да протеин са,но мек. По скоро са балансирани с превес на протеина. Тия за къдрава коса са по-хидратиращи.
 Аз се чудя дали да не поръчам комплекта за блондинки. Интересен ми е шампоана.
Днес си поръчах лятната кутия на Кибрит, в която е травъл сета на слънчевите Медавита. та ще проверим що за стока са. Нямам продукт на марката,който да ме е разочаровал тъй,че очаквам да се харесаме.
Благодаря ти, Принцеса! Съветите от теб са ми много ценни. И аз много се чудя за Ки рит точно заради Медавита, ама точно пък тази серия най- не ме привлича. Но ще чакам с нетърпение да споделиш мнение.

# 163
  • Варна
На мен ми харесват и другите неща в тая кутия затова и я поръчах,а и реално те идват бонус защото самия сет на медавита струва колкото кутията.

# 164
  • Пловдив
Момичета, извинявам се за спама, но в сайта им не намирам отговор Blush
Подаръчните ваучери от Арлен наведнъж ли трябва да се изразходят и какъв е срокът им на валидност? Благодаря ви Hug

Общи условия

Активация на акаунт