Професионални серии за коса - тема 156

• 64 708
  • 748
  •   1
Отговори
# 135

Ванеса, можеш ли да сравниш Анаген и Стамиген? Чудя се кой от двата с ампулите да взема?

Последна редакция: чт, 28 юли 2022, 11:24 от bubanka

# 136
Bioclenz на Меди с каква маска може да се комбинира и успява ли да измие масла от скалпа?

# 137
Olia,честно казано,не се наемам да ги сравнявам.
Ползвах първо една опаковка от шампоана Анаген,към края му отворих Стамиген и ги застъпах за месец някъде.Имам резерва от Анаген и ще продължа с него като свърши Стамигена.
Освен тях ползвам и продуктите на Меди,та не мога да дам категорично мнение.Няма да ги зарежа,даже съм си наумила като свършат запасите от други продукти,да продължа с двата шампоана на Напура и Биокленц.От време на време за разкош Мароканойл и Джойко.Загубих нещо интерес към другите марки.
Ако питаш мен,щом нямаш явен проблем,вземи си двата шампоана и ги редувай.Няма смисъл да инвестираш в ампулите.
Ако пък твърдо си решила да вземеш шампоан и ампули,мисля че Анаген е по-добрият вариант

Тамара,с всички налични маски съм го ползвала,няма проблеми с нито една.
В понеделник изрових от един шкаф Тривитаминол,не бях го ползвала доста време.Омазах цялата коса и скалпа и седях може би половин час.Обадиха ми се спешно да изляза и се наложи светкавично да си измия косата.Измих я един път с Биокленц,без маска или балсам,само мъничко Олаплекс 9.Трябва да ти кажа,че изобщо не си усещах косата мазна или да изглежда зле,а даже не я и суших,само я вързах на опашка и хукнах.А знаеш предполагам какъв мазньоч е Тривитаминола...

# 138
А по принцип Анаген е за по- бърз разтеж, а Стамиген е за нови фоликули, т.е сгъстяване. Или греша? Защото аз по- скоро сгъстяване и плътност гоня, отколкото дълга коса.

Последна редакция: чт, 28 юли 2022, 11:23 от bubanka

# 139
Сгъстяване със сигурност с Cellagen на Mediceuticals.
 За бърз растеж - когато пия витамини, косата ми расте много бързо. Точно каквото описва Ванеса.

# 140
Коя е марката Меди?
Може ли на линк?

# 141
# 142
Vanessa,   ще може ли линкче към шампоана на Меди биокленц, аз нещо не го намирам - вижда само хидрокленц.

# 143
Сгъстяване със сигурност с Cellagen на Mediceuticals.
 За бърз растеж - когато пия витамини, косата ми расте много бързо. Точно каквото описва Ванеса.
А Cellagen с какъв шампоан за грижа за скалпа може да се комбинира? Освен Биокленз? С Фолинген може би? И ще бъде ли ОК с някой от шампоаните на Напура, интересни са ми, защото се нанасят на сух скалп. Или най- добре да си е с шампоан на Меди?

Последна редакция: чт, 28 юли 2022, 08:22 от OliaMirchovska

# 144
Vanessa,   ще може ли линкче към шампоана на Меди биокленц, аз нещо не го намирам - вижда само хидрокленц.
https://www.zlatnaribka.com/mediceuticals/shampoan-za-stimuliran … s-bioclenz-250-ml

Olia,така е по описание и на теория.Аз обаче си мисля че и двата са подходящи за твоите цели.
Няма значение след какъв шампоан ползваш Целаген.Повече от година го ползвах след всяко миене,т.е.,след различни шампоани

# 145
Ванеса, мислиш ли, че с шампоан Стамиген и Целаген ще е добре или по- добре шампоан на Меди и Целаген?

Последна редакция: чт, 28 юли 2022, 11:23 от bubanka

# 146
Аз ползвам Cellagen след какъвто шампоан имам в момента. Прочети според мен кой шампоан за какво е и си избери, с всичко се комбинира.

# 147
  • Варна
И Целаген и Нуминокс са серуми за скалп. По протокол се нанасят всеки ден сутрин и вечер ако се третира проблем тъй,че шампоана е без значение. И аз като Ванеса съм ги ползвала  дълго време с всички налични продукти.

# 148
И Целаген и Нуминокс са серуми за скалп. По протокол се нанасят всеки ден сутрин и вечер ако се третира проблем тъй,че шампоана е без значение. И аз като Ванеса съм ги ползвала  дълго време с всички налични продукти.

Принцеса, а каква е разликата между двата спрея?

# 149
Olia,на теория, е добре да се ползват продукти от една серия и марка,за да има ефект и да работят съвместно.
Аз не съм твърде съгласна,ако познаваш основните съставки и умееш да ги комбинираш или знаеш кое работи за твоя проблем,то тогава можеш свободно да комбинираш продукти от различни марки и серии.

На теория,и Целаген и Нуминокс действат срещу DHT-то,само че,единият има изявен комплекс,борещ женските проблеми с хормоните,а другият мъжките.
На мен Целаген ми хареса повече защото,не ми омазняваше,не ме сърбеше скалпа,растеше ми много нова коса.Всичко от което имам нужда.
Нуминокс не дава нищо повече на косата и скалпа ми,освен да ми омазнява повече скалпа.
Ще подновя Целаген и ще си го ползвам след всякакви шампоани.Нуминокс няма да го повторя.
Надявам се да съм ти отговорила.

Общи условия

Активация на акаунт