Професионални серии за коса - тема 156

• 64 662
  • 748
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Искрица,предположих ,че реално е по-светла.Много е хубава косата ти!
Аз тези дни ще се боядисвам и се чудя каква боя да си купя за да покрие хубаво.Писна ми от тези петна които се получават Sad Никога не е равномерно тъмна при положение,че е почти черна.Винаги съм целяла да стане тъмно пепеливо кафява ,но не се получава!

# 271
Минавам да похваля новия крем на OLIOSETA. Икономичен, разплита косата, по-лесно и бързо се оформя прическата при сушене, не утежнява, с изрусена и суха коса съм, но след него косата ми беше много мека и с блясък. Нямах големи очаквания, но останах приятно изненадана.
Измих косата с шампоан за блясък с масло от ленено семе OLIOSETA, после филара им. На влажна коса по дължините съвсем малко от ампулата им възстановяващ серум с копринени протеини и масло от ленено семе пак OLIOSETA и две помпички от чудо крема им. Много съм доволна от резултата.

# 272
Здравейте!
Много се чудя дали да поръчам Ампулите Денсифик. Тъй като не мия косата си всеки ден и ще нанасям на суха коса,корените няма ли да мазнеят?

# 273
Денсифик ампулите не мазнеят и не утежняват. Всеки ден съм ги слагала. Моята коса се утежнява лесно. С тях косата изглежда значително по-гъста още с първата ампула. Визуално дават такъв ефект. Също и ми порастна нова коса от тях.
От Нотино никога не бих ги поръчала. Из нашите сайтове съм ги виждала намалени на много добра цена.

# 274
Кои са нашите сайтове и защо не бихте ги поръчала от Нотино?

# 275
  • Пловдив
Малко ги прехвалихте.  Само да вметна, че при мен не подействаха с wow -ефект. Все едно си слагах водичка в корена , разлика не видях . Явно зависи от нуждите на скалпа.

# 276
  • София
Дами, някаква препоръка за заместител на този продукт?          Имам чувствово, че не прави ама абсолютно нищо. Или поне така го усещам. В моемнта ползвам и шампоана от същата серия, на него ще му дам още малко време, но този крем сякаш не ми се иска да подновявам.

# 277
  • Варна
*Kontessa* Какви са ти очакванията за термото? За мен е повече от добър финиш за руса коса/и не само/. Хидратиращо е,разплита,гланцира,обира фриза и мирише повече от добре.
Алтернатива -Нектар термик,Хидратиращото на лалга,Термикът за дълга коса,Олаплекс 6,9,
Олиесета и класическото термо и новото всичко в 1.....Ми аманте.....

# 278
  • София
prinzesata , благодаря ти! Ами, имам чувството, че дали ще го сложа или няма , няма разлика в усещането на косата. Позлвам и друга термозащита ( мист). Сякаш търся някаква плътност, гладкост, овлажняване.. нещо? Може да си въобразявам и да си е добре продукта, но ще пробвам с нещо друго ,да видим. Може би Олаплекса. Макар, че имам лош опит с тях, но 9-ката не съм пробвала. Flowers Hibiscus

# 279
  • Варна
Я вземай новото чудо на Олиесета тогава. Поне е голямо и не е скъпо Grinning. Изключително съм впечатлена от него. Плеснах го след бързо миене само с Ш и Б тониращите на Ланза/демек никаква грижа/ и вече трети ден косата ми е разкош. Една такава плътна,прибрана и в кондиция.

# 280
Може ли линк и аз да го пробвам.

# 281
  • София
Grinning  ама много добре звучи! Това ли е то?

# 282
  • София
Аз го поръчах вчера ,ще дам отзиви скоро! Simple Smile

# 283
Този крем дали си пречи с термозащитата?
Чудя се как двете ако са под формата на крем биха си понесли заедно?
Аз ползвам на Керастаз нектара, но как да добавя и този крем при сушенето? Няма ли да стане много?

# 284
  • Варна
Той си има термозащита

Общи условия

Активация на акаунт