Професионални серии за коса - тема 156

• 64 545
  • 748
  •   1
Отговори
# 495
Моята също

# 496
  • София

Значи ще ти хареса, дано само попаднеш на добрата партида. И ако е мн изтощена съвет от мен не взимай шампоанаааа освен ако не искаш да се сдобиеш с това

И да разбрахме че има хора на които им харесва но те не са с изтощени коси

# 497
Към тези от вас, които си получихте кутията от ЗР - кога поръчахте? Аз поръчах в петък, но още не ми е обработена поръчката, нито са ми се обаждали от магазина. Вече се чудя всичко наред ли е. Днес си проверих в сайта - поръчката е получена, но дотам.

# 498
  • Някъде там
Изкушихте ме с този крем на Олиосета.
Със слаби ангели съм и го поръчах.
Харесвам много продуктите на олиосета,изглаждащата им маска,маската за блясък,филъра(за него съм малко 50 на 50).
Термо крема им Heart Eyes
Поръчах си боя на фармавита.

и
Ще ги смеся,чудя се в какви пропорции обаче.
Приятелка ще ме боядиса.
Да попитам тези ,които сте използвали боята,забелязали ли сте косопад от нея?
В руските форуми някой момичета споделиха за такъв проблем и това ме разколебава.

# 499
  • Варна
Имах шампоан и маска  Олиесета от бляскавата серия. Първия път като ги ползвах получих страшно парене по скалпа, врата и гърба. Никога не бях получавала такова нещо. Отначало реших ,че не е от тях. Пробвах поотделно маската и шампоана, но всеки път едно и също парене. Накрая се убедих, когато още в банята взех с ръка малко количество от маската, изчаках малко и на пръстите ми започна едно гадно парене. Отървах се от тях набързо. Не знам дали бих рискувала с крема. Може би, ако го опитам от мостра.

# 500
  • София
Аз съм от доволните от безамонячната боя за коса на Олиосета. Само нея купувам от близо година. Нося в салона и там ми я разделят на половина и ползвам на всяко посещение 1/2 доза + 6% окислител.

Не дадохте линк на хваленият продукт на Олиосета, трябва да гадая ...🤔

Оля питаше назад в темата за четките за скалп. Купих си такава от Щатите и си я ползвам след нанасяне на шампоан на влажна коса. Освен, че масажира скалпа, помага за естествено ексфолиране. Да споменавам ли, че я ползвам и като антицелулитна терапия под душа?! Отделно я ползвам с олия и боди бътъри пак с антицелулитна цел. 😄

# 501
Искрица,
С тази боя и един косъм не ми пада в повече! Мажи смело. 🤭

# 502
Аз съм от доволните от безамонячната боя за коса на Олиосета. Само нея купувам от близо година. Нося в салона и там ми я разделят на половина и ползвам на всяко посещение 1/2 доза + 6% окислител.

Не дадохте линк на хваленият продукт на Олиосета, трябва да гадая ...🤔

Оля питаше назад в темата за четките за скалп. Купих си такава от Щатите и си я ползвам след нанасяне на шампоан на влажна коса. Освен, че масажира скалпа, помага за естествено ексфолиране. Да споменавам ли, че я ползвам и като антицелулитна терапия под душа?! Отделно я ползвам с олия и боди бътъри пак с антицелулитна цел. 😄
За какъв нюанс на тази боя става дума и не изтощава ли косата ?

# 503
  • София
Аз ползвам само 5.0. Тъмно кестенява. Много дълго ми издържа до следващото боядисване и покрива много равномерно. Отделно не ми дразни скалпа, което е най важното за мен, защото съм много чувствителна и алергична.

# 504
Момичета, влизам да се похваля за поръчката си от Нотино. Маската маскинтез  ми падна страхотно, а сигурно от 2 години се колебая да я взема ли или не. Измих с ДПШ Кевин Мърфи, нанедох маската и свих косата под шапка. Като си свърших другите неща изплякнах, за финиш изпращам лзвах спрея Дисцплин и олиото Хроноложист и воала косата ми стана прекрасна, хем мека, хем пада тежко. По принцип не съм от феновете на Керастяз, но тук не мога да си изкривя душата. Днес е втори ден и косата ми стои също толкова прекрасно. На следващото миене ще пробвам хроноложистите. Припомни си вълнуващо то чувство, когато започнах с профи продуктите, колко се радвах, когато нещо ново ми харесваше. Отдавна не ми се  беше случвало. И един въпрос :Олаплекс 2 може ли да се използва самостоятелно като балсам?

# 505
  • Варна
Viktoriai Олаплекс 2 е точно хидратиращ балсам при това прекрасен. Можеш да си го ползваш след всичко. Аз съм го правила и на Мъгла за коса/демек продукт без отмиване/ във времената,когато страдах от сухота на горния пласт. Позната с къдрава коса си го ползва направо като финиш. Маже и суши с дифузера. Пробвала съм,но моята коса не е чак толкова къдрава и ми идва тежък в тоя вариант.

kopche https://www.zlatnaribka.com/olioseta-oro-del-marocco/multifunkts … miracle-leave-in/
ето го кремът за който подкукуросах народа Grinning

·٠• Hrisi•٠ Навремето когато почнах с профи козметиката/разбирай,че скочих на силни,много китосващи продукти/ в един момент се оказах с безумни пъпки по гърба...Аз,която и в пубертета съм имала пъпка веднъж на половин година. Направо не знаех какво се случва.....Е в един момент се усетих,че силиконите НЯМАТ МЯСТО ПО КОЖАТА НА ТЯЛОТО!
 Какво правим всички обикновено.....Мием с шампоан под душа,слагаме маска и докато клечим с нея мием тялото,стържем си петите и т.н. Накрая изплакваме косата. Е да ама силикона от маската остава по гърба и то на чистичка, измита кожа.
 Ами аз просто се отучих да си мия косата под душа. Мия я де понякога,но само с шампоан. Нанасям маска и свивам под шапка за баня. Накрая като приключа с тялото изплаквам косата на мивката,за да не попада маска по кожата ми.

Последна редакция: чт, 01 сеп 2022, 00:46 от prinzesata

# 506
Фризьорката много ми хвали този крем:
https://www.zlatnaribka.com/image/catalog/1Baneri/Mi-Amante-Ella … t-min-700x700.jpg
Имате ли някакви впечатления от него?

# 507
Момичета, влизам да се похваля за поръчката си от Нотино. Маската маскинтез  ми падна страхотно, а сигурно от 2 години се колебая да я взема ли или не. Измих с ДПШ Кевин Мърфи, нанедох маската и свих косата под шапка. Като си свърших другите неща изплякнах, за финиш изпращам лзвах спрея Дисцплин и олиото Хроноложист и воала косата ми стана прекрасна, хем мека, хем пада тежко. По принцип не съм от феновете на Керастяз, но тук не мога да си изкривя душата. Днес е втори ден и косата ми стои също толкова прекрасно. На следващото миене ще пробвам хроноложистите. Припомни си вълнуващо то чувство, когато започнах с профи продуктите, колко се радвах, когато нещо ново ми харесваше. Отдавна не ми се  беше случвало. И един въпрос :Олаплекс 2 може ли да се използва самостоятелно като балсам?
Кой е продуктът на Керастаз?

# 508
Фризьорката много ми хвали този крем:
https://www.zlatnaribka.com/image/catalog/1Baneri/Mi-Amante-Ella … t-min-700x700.jpg
Имате ли някакви впечатления от него?
Имаме. На мен ми харесва много, но на много хора нищо не прави. Има и доста по-добри. Ето посочения по-горе на Олиосета е в пъти по-добър.

# 509
Момичета, влизам да се похваля за поръчката си от Нотино. Маската маскинтез  ми падна страхотно, а сигурно от 2 години се колебая да я взема ли или не. Измих с ДПШ Кевин Мърфи, нанедох маската и свих косата под шапка. Като си свърших другите неща изплякнах, за финиш изпращам лзвах спрея Дисцплин и олиото Хроноложист и воала косата ми стана прекрасна, хем мека, хем пада тежко. По принцип не съм от феновете на Керастяз, но тук не мога да си изкривя душата. Днес е втори ден и косата ми стои също толкова прекрасно. На следващото миене ще пробвам хроноложистите. Припомни си вълнуващо то чувство, когато започнах с профи продуктите, колко се радвах, когато нещо ново ми харесваше. Отдавна не ми се  беше случвало. И един въпрос :Олаплекс 2 може ли да се използва самостоятелно като балсам?
Кой е продуктът на Керастаз?
Ако питаш за маската, Керастаз Магистрал

Общи условия

Активация на акаунт