Професионални серии за коса - тема 156

• 64 543
  • 748
  •   1
Отговори
# 510
От този крем на Mi amante имах мостра и въобще не ми допадна аромата му, доста силен и някак с ухание на мъжка козметика. За ефект не бих коментирала, защото ползвах два пъти и останалото хвърлих.

# 511
Влизам и аз да похваля крема на Олиосета . Страхотен продукт ! Косата ми е много дълга , изрусена с тънък косъм . Обикновено изглежда добре два дни след като я измия , после я връзвам . След като започнах да използвам крема на Олиосета , косата ми освен мека , стои добре подредена и нехвърчаща , дори по-плътни . Аз слагам една помпичка , не знам дали не е малко , продукта е доста пестелив , добре се разнася . От Златна рибка ми казаха , че другият им нов продукт - бонд (нещо от сорта) е тотален бестселър това лято . За съжаление нямаха останала мостричка .

# 512
Мацки, като си връзвате косата на опашка, с какъв продукт прибирате стърчащи коси, около ушите и челото?

# 513
Гледах едно клипче, че някои приглаждат с база на мигли. Не съм пробвала още да видя как е ефекта.
Е, ако има много силен вятър едва ли ще стоят, но мисля да пробвам 😂

# 514
Мацки, като си връзвате косата на опашка, с какъв продукт прибирате стърчащи коси, около ушите и челото?
Лак за коса.

# 515
Лина, аз поръчах кутията на 20 август. Вчера се обадиха и днес си я взех. Много и се радвам, поръчах от средната. Не е нищо особено, но има продукти, които исках да пробвам. Реално с три продукта се изплаща цялата кутия,
останалото излиза безплатно. Опакована и подредена красиво. Доволна съм.
Искрица, боята Фармавита е хубава, аз често я ползвам, много е трайна при мен. Използвам русите тонове. Не дразни чувствителния ми скалп.

# 516
На пръв поглед от описанието много ми заприлича на един крем на Алтерна, който имам, ще ми е любопитно да им сравня съставите, защото по нашенско го няма:
PS Не, в Алтерната няма арган и ленено масло...

# 517
Този крем на Алтерна беше wow, но след като му смениха опаковката, съответно промениха и качеството и няма нищо общо с оригинала....Тук на снимката е новият.

# 518
Да, четох и аз за проблема с преформулирането, сега твърдят, че са върнали оригиналната формула:
Summary
Alterna Caviar Anti-Aging Replenishing Moisture CC Cream is a perfecting leave-in product that delivers 10 benefits in one easy step. You asked. Alterna listened. Original CC Cream formula now available.
https://www.ulta.com/p/caviar-anti-aging-replenishing-moisture-c … =core&irgwc=1

PS както и да е, с удоволствие бих си купила при възможност да пробвам Олиосетата.

# 519
  • София
Благодаря prinzesata !

Цитат на: link=topic=1464597.msg45237984#msg45237984 date=1661927431
kopche https://www.zlatnaribka.com/olioseta-oro-del-marocco/multifunkts … miracle-leave-in/
ето го кремът за който подкукуроса народа Grinning
На пръв поглед от описанието много ми заприлича на един крем на Алтерна, който имам, ще ми е любопитно да им сравня съставите, защото по нашенско го няма:
PS Не, в Алтерната няма арган и ленено масло...
А на мен по описание ми заприлича на онзи продукт, който получихме преди време в кутията на Кибрит на Dr. Pawpaw 7в1. Laughing
Като гледам и Рибката го предлагат вече:

# 520
Аз също имам много хубави спомени от Alterna Caviar Anti-Aging Replenishing Moisture CC Cream. Беше страхотен за моята коса, хубаво ме подсетихте, ще го потърся пак Simple Smile

# 521
Реално всяка една сериозна марка има такъв 10-в-1 тип продукт. Сега, кой точно на коя коса ще се хареса най-много е друг въпрос. Имах един супер прехвален Редкен, който не правеше нищо за мен. Но са популярни продукти:

Последна редакция: ср, 31 авг 2022, 17:12 от Agent Provocateur

# 522
  • Някъде там
Аз също съм огромен фен на CC крема когато беше старата формула.
Много ще се радвам ако наистина е преформолиран отново Simple Smile
Така днес ще се боядисвам.Първо ще намажа само с боя корените без оксидант(за покритие на белите коси), колко време трябва да е престоя?
Дължините ми се иска да ги матирам, а не да стоя много време с боя на тях.Оксиданта ми е 6 % и се чудя как да стане това матиране,с какво трябва да го разредя?

# 523
  • Варна
Искрица
Предполагам,че нямаш кой знае колко бяла коса. Мажеш директно от тубата и стоиш докато си забъркаш боята за корените. Нанасяш директно отгоре.
 За дължините при 6% оксидант......Към остатъка от боята за корен добави някакъв балсам или маска супена лъжица/аз слагам 2-3 помпи Hmilk/ и разреди с вода до консистенция на рядка боза. Нанасяш и стоиш не повече от 5мин.

# 524
Аз стоя 30мин. за препигментация, имам около 20% бели коси.

Общи условия

Активация на акаунт