Професионални серии за коса - тема 156

• 64 465
  • 748
  •   1
Отговори
# 600
Отзиви за тази маска?
Аз тази маска много я харесвах, другата с киноа също. Силен протеин за изтормозена коса. Ползвам я от години. Косата ми е с плътен косъм, изрусена. Втвърдява и прави голям обем.
Обаче, сега дадох втори шанс на Терапист и мисля, че тя е много по- добра. Протеина в нея е мек, след ползването и косата ми е много хубава, мека, няма нищо общо с лореалската, така че ще ги заменя. Абсолют рипеъра е по- груба, ако мога така да се изразя.

# 601
Деска, зависи с каква коса си.
Съгласна съм напълно с дамата преди мен. За изтормозена коса е! Ако твоята не е такава - пропусни.

На моята здрава коса тази маска ми донесе една тежка, мазна и лепкава коса без никакъв обем, а дължините на клечки. 😀

# 602
Отзиви за тази маска?
Аз тази маска много я харесвах, другата с киноа също. Силен протеин за изтормозена коса. Ползвам я от години. Косата ми е с плътен косъм, изрусена. Втвърдява и прави голям обем.
Обаче, сега дадох втори шанс на Терапист и мисля, че тя е много по- добра. Протеина в нея е мек, след ползването и косата ми е много хубава, мека, няма нищо общо с лореалската, така че ще ги заменя. Абсолют рипеъра е по- груба, ако мога така да се изразя.
Благодаря за информацията!
Може ли линк или снимка на тази от, която сте по-доволна?

Моята коса е тънка, изсветлявана, накъсана, мазен скалп, пърхут и сухи краища. Всички продукти, които ми препоръчате за моя тип коса, ще са ми от полза. Те първа съм решила да ползвам професионални продукти за коса.
Това, което си купих, но още не съм ползвала ще го приложа в снимки.

Последна редакция: вт, 06 сеп 2022, 15:06 от deskaT

# 603
Здравейте, момичета! Имам въпрос - ползвали ли сте марката Bioetika и какви са ви впечатленията?

# 604
Момичета, балсама еликсир ултим сплесква ли нормалните коси? Ще мога ли да го комбинирам успешно с прозрачния Генезис? Нищо не съм взимала от тази серия, а ми се иска сякаш ..

# 605
Крема за коса на Олиосета не ми се стори нищо особено… очаквах повече, доста го хвалиха.

# 606
Има ли разлика в тези продукти и като цяло от кой вид олио на марката сте най-доволни?

# 607
Деска, това е маската

С нея също трябва да се внимава. Аз преди години се бях докарала до ужас.
Не смея да давам съвети, защото ползвам само изпитани от мен продукти, такива, с които не мога да сгреша. От това, което си показала познавам само серума на Лореал и преди го ползвах много, особено след агресивно изрусяване. Митика мисля, че е е за по- малко третирана коса, но не пречи да си го ползваш щом го имаш. От термиците на Керастаз ползвам Нектара. Друго, от което съм доволна е Мароканоил- маската с кафявата капачка, но и с нея трябва да се внимава. Важно е да се редуват протеин и хидратация. Друг финиш е Чи коприната, при мен оправя всичко. На Олиосета харесвам всичко. Ползвам еластисайзър всяка седмица. В темата има много компетентни дами. Прочети няколко стари теми и ще се ориентираш.

# 608
Деска,
От класическата версия съм най-доволна.
https://www.zlatnaribka.com/moroccanoil/traval-komplekti-morocca … i-tip-kosa-100-ml

Всъщност това олио ми е най-любимото изобщо. ❤ Друго любимо ми е това на Kerastase.

# 609
Момичета, някоя от Вас пробвала ли е серията на Biotrade Sebomax - шампоана или тоника за контролиране на косопада и растеж?

# 610
Момичета а как ползвате ампулата на Напура за почистване на скалп? В сайта на ЗР пише, че след измиване с шампоан се нанася и се изсушава, тоест не се изплаква след това?

# 611
Ползвали ли сте тази маска на Paul Mitchell - Super-Charged Moisturizer? Хидратира ли добре?
https://www.arlen.bg/product/5887/maska-za-hidratirane-na-iztosh … urizer-150ml.html

Не съм ползвала нищо на марката и се колебая.

Paul Mitchell имат адски много продукти, никак не са лоши. Тази маска обаче не е нищо особено.

deskaT,
Вместо още олиа, по-добре си избери грижа за скалпа.
На Moroccanoil е различна разфасовката. Версията Treatment Light се води за тънки и изсветлени коси.

# 612
  • Варна
Момичета а как ползвате ампулата на Напура за почистване на скалп? В сайта на ЗР пише, че след измиване с шампоан се нанася и се изсушава, тоест не се изплаква след това?

Точно така се ползват. Нанасяш като грижа за скалпа след целия измивен протокол.  Половин ампула стига даже идва множко. Ужасен смърдел е Grinning.

# 613

Точно така се ползват. Нанасяш като грижа за скалпа след целия измивен протокол.  Половин ампула стига даже идва множко. Ужасен смърдел е Grinning.
А дали се усеща наистина по-чист скалпа?

# 614
Крема за коса на Олиосета не ми се стори нищо особено… очаквах повече, доста го хвалиха.
Какво имате предвид?
А мислех да го поръчам за сухи краища и за термозащита?, не е ли ОК?

Общи условия

Активация на акаунт