Със пюренца или без, ЮЛЧЕТА щастливи има днес!

• 11 491
  • 293
  •   1
Отговори
# 255
  • Варна
Здравейте мами!
Честито на днешните месечинковци Емилия, Павел и Георги!  bouquet
Много пишете бе, не може човек да ви  smile3529!
Благодаря на Изи кам и на Жорито за пожеланията за именния ми ден.

Тошко спеше по корем до третия месец,и всички ми се караха, че е опасно, но той въпреки, че почти нямаше колики явно все пак така се е успокоявал.
В чувал не можах да вкарам баткото. Пробвах като заспи да го слагам, но той усещаше и започваше да плаче - и сега все спи отвит и по сто пъти ставам да го завивам. Бебо спи много спокойно - както го оставя завит - така го намирам. Само като се събуди почва да рита и се отвива.
Аз пак не разбрах   ooooh!, а ма може ли някой да ми каже как мога да гласувам за конкурса за бебетата newsm78.
  bouquet

# 256
  • София
Jorito, благодаря Hug

# 257
ivka76 кашите ги давам на обяд че за вечер е тежка храна,а жълтък не съм давала май се дава по-късно.
Аз да се оплача днес дадохме малката за сутринта на свеки(въпреки моето нежелание).Като станало време за хранене тя пасирала картоф и познайте-СЛОЖИЛА МЛЯКО СОЛ И ЗАХАР!!!!!!!!!Е,сега ще чакам резултата дано не стане нищо!Знаех си че нещо няма да е наред за това и бях против ама...на!

# 258
вижте пък ние какво можемhttp://images12.snimka.bg/001688325.jpg

# 259

Аз да се оплача днес дадохме малката за сутринта на свеки(въпреки моето нежелание).Като станало време за хранене тя пасирала картоф и познайте-СЛОЖИЛА МЛЯКО СОЛ И ЗАХАР!!!!!!!!!Е,сега ще чакам резултата дано не стане нищо!Знаех си че нещо няма да е наред за това и бях против ама...на!

Какво мляко е сложила  #Crazy
И ние го можем това но само за няколко секунди  Wink

# 260
Рени здрасти.Сложила е прясно краве мляко.Сварила го и хоп в пюрето! Shocked

# 261
  • Sofia
Здарвейте и от мен четох четох и вече реших да драсна 2-3 реда.

Първо честито на месечинките днес

newsm51  smile3525  newsm51

На Галя честито ви зъбче и дано и другите минат леко

Jorji ние спим в чувал с ръкави за мен е по добър вариант,защото рита сутрин и ако не съм будна си е чисто развита.А за ръцете като по малка много ги размахваше и си бъркаше където се сети  icanfly преди за заспи и аз със една по тънка пелена я повивах   ylinfant но не стегнато и само докато заспи а после я махах така беше много лесно а и тя не се съпротивляваше.

ivka76 Ние кашата я даваме за следобедно хранене и аз знам че ако се дава вечер ще тежи на коремчето.Жълтък педи каза да давам но аз реших да почакам.Първо месото мисля после жълтък.

Плодовоо пюре съм давал и кайсия и праскова че имаше проблем с акането и исках да дам нещо по разхлабващо дано не си скубя косите  smile3511 засега няма реакция.

Ами дано не съм се увлякла в писане

MARIAELI   newsm10 браво на вас ние още се гънем като макаронче в тази поза.И незнам какво да ти кажа за свеки дано не е оказало вличние на детето просто е ужасно прясно мляко  ooooh!

# 262
мога ли да я осъдя newsm78 smile3508

# 263
МАРИАЕЛИ виж това и сама си прецени, но виж кога се въвежда прясното мляко.А вече от теб зависи дали ще обясниш на свикито си. Аз не бих
http://www.bg-mamma.com/site/content/view/1043/
и това
Кърмене.
Бебетата на изкуствено хранене по-често проявяват алергии в сравнение с кърмените деца, тъй като кравето мляко доста често е причина за алергични реакции. Ако кърмите детето си, продължавайте да го правите по възможност през цялата първа година. Колкото по-късно кравето мляко стане част от менюто на детето, толкова по-добре.

# 264
pipi мерси това е много полезна схема Peace
ами аз и обясних на бързо защото ми писна вече да споря и все да съм лошата!Но мисля че ме разбра в противен случай ще и се наложи да гледа детето само в мое присъствие!

# 265
Ivka 76,
и на нас педито ни препоръча още от средата на 4-ти месец да започваме жълтък заедно с варения картоф,но аз отказвам StopКаза ни да даваме по 1/4 за обед.
До 9-10 месец дори и през ум не ми минава за такова нещо

# 266
Привет на всички

Честито на месецичнковците.
Галя честито ви зъбче. Скоро да има още и то без проблем  Grinning

МариаЕла и ние го правим това, особено когато реша да му измия дупето в легенчето. Стъпва и не иска кляка  Hands Clap

Ивка76 аз лично давам каша за вечеря с надежда да мога да поспя поне 4ч - но уви ядем си на 3ч без прекъсване и това е   261uu такива ще стваме  Joy
А за жълтък и през ум не ми е минало защото почти към всичко получаваме обрив.

мзингова може ние ще слагаме утре ваксина тетраксим (ДТК и полиемерит).

# 267
Здравейте!
Честити месечинки на родените днес бебенца!  smile3525
За спането в чувалче - докато си намеря подходящо човалче, че бяха все неудобни, много зор. Мадлена все рита и сутрин я намирам отвита цялата. Купих си обаче чувалче на ТСМ синьо-бяло и съм много доволна от него. Не й пречи, е, верно е без ръкави и затова трябва пижамката да е по-плътна и дебелка, но пък вече е завита, колкото и да рита. Отгоре върху чувалчето е с юрганче.
И ние като започнахме със зеленчуковите пюрета и понеже не са й много по вкуса, взе да отказва плодовите и яде по по-малко, ама колкото си иска, не насилвам.
Марияели - браво на детенце! smile3501 Ние стоим така, ама бързо ни се подкосяват крачката, че ни тежи дупето.
Честито и на бебенцата със зъбчета! newsm47
Лека вечер!

# 268
Mariaeli, как си позволява свекърва ти да прави такива експерименти Rolling Eyes
Аз не бих я оставила повече да я гледа.И каква е тази комбинация и сол и захар, за млякото да не говорим. И моята свекърва няколко пъти ми обяснява как е хранила и двете си деца от най-ранна възраст с кисело мляко, но като и обясних кога се въвежда и че води до алергии и ме разбра.Не би си позволила да даде нещо на детето без да ме попита.

Аз похвалих ли ви се-от дни се преобръщаме-от гръб по корем.
Мим, мисля че щом няма реакция до сега от пюретата значи всичко е наред.Това е само мое мнение де.
Ние имаме чувал без ръкави. Много ми е удобен.

# 269
еми дано да ме е разбрала иначе #2gunfire fight fight
а за преобръщането-никакви ни няма newsm78

Общи условия

Активация на акаунт