Със пюренца или без, ЮЛЧЕТА щастливи има днес!

• 11 473
  • 293
  •   1
Отговори
# 270
MARIAELI- съжалявам, че твоята свеки така е направила с детето, но съм сигурна, че не го е направила нарочно. Моята и тя ми говореше за сол, захар в пюрето, ама аз не приемам Simple Smile. Просто и обясни, че ти си я храниш по различен начин от преди 30 години и ако се притеснява от нещо да те пита. Така и двете ще сте спокойни. Wink

# 271
Ето и Ясмин какви ги може - от 2-3 дена това е голямото й забавление Laughing

http://images12.snimka.bg/001691644-big.jpg

# 272
Oкютучих се наистина и едва сега малко ми светна. и краката ме болят от танци.
Майра, браво много гъвкава Ясмин.Лора едвам докопва чорапчето. Явно на баща си ще се метне по гъвкавост. Той милия нали солидарно с мен качи 14 кила през бременността, в 9-тия месец му завързвах връзките на обувките като излизахме. Grinning

Мария, я сложи ред в къщата. Да се знае кой взема решенията за детето!! Аз много-много не я оставям засега. Вчера сестра му я пази, но тя слуша квото казвам. Ама тия свекърви, дето мислят че всичко знаят като и те деца са гледали #2gunfire

Още нещо щях а пиша, обаче...така ме боли главата

А, Прасчо ето:Как се указва линк(връзка)

п.с. виж като цитат отговора ми за да разбереш как става

# 273
eti 31 аз съм сигурна че не е дала на детето мляко с цел то да развие алергия но ние с нея имами широки разногласия относно гледането и възпитанието на детето.В една така да се каже мълчалива и може да се каже дори лицемерна война сме.Ако питате защо-заради мъжа ми.Защото гледам много много да не го обиждам на тема-майка му.Знам че е грешно но това ми е болна тема и не знам как ще свърши тази расправия.

# 274
  • somewhere over the rainbow
Тотално се обърках Crazy Къде е предната тема - "Не изпускат слънчев лъч..."? И кой къде пише? newsm78

# 275
Нан пищем в тази засега че се спамна системата и "Не изпускат слънчев лъч... се затри  Confused
Както и всяка друга информация от последните 4-5 дни.Ти къде се губиш?

MARIAELI ами най-добре не го рови на тая тема да се карате излишно но това за млякото не е шега работа и трябва да и го рекнеш.И да и стане ясно че няма без твое знание и разрешение да дава нищо на детенце  Naughty

Майра ние това още го не можем.Хващаме крачката но не ги дърпаме към устата още  Joy

Вече няколко дни чета за храненето.Пред очите ми все букви се въртят  Crazy
Накрая ето какво открих  http://ilianas.hit.bg/Schemes.htm#hip  По-точно последната схема на sladka hapka Peace

# 276
Ауу,кофти...но здраве да е Peace
Аз съм я запазила в най-новия й вид,така че ще я пусна по-късно тази вечер. Иначе ние бяхме при свекитата на гости-като почти всяка седмица. Сега ще прочета последните постове тук и може пак да се включа тогава. Peace

# 277
Ние също спим в спално чувалче без ръкав, невероятно удобно е. То иначе е такова вирене на краката, че няма шанс да я завия. Според мен са излишни ръкави на чувалчето, защото ръчичките няма да имат свобода и няма да им е удобно на бебоците да спят, пижамка с дълъг ръкав е достатъчна.

Emmilly, за това борче писах вече няколко пъти, ама пак ще напиша - с фотошоп, изрязано и сложено в нов слой върху снимката. Ако искаш ще ти го пратя, пиши на лични.

N_A_N, след като ни изчезна темата копирах и пуснах нова, както беше написала "някой просто да я копира", ама доизписваме тази. За съжаление после не успях да я изтрия, даваше ми грешка. Имам и предложение за зимно заглавие - "Радва се на първата си зима и зъбче вече ЮЛЧЕТО си има". Grinning А къде живеят свекитата ти?

# 278
Ауу,кофти...но здраве да е Peace
Аз съм я запазила в най-новия й вид,така че ще я пусна по-късно тази вечер. Иначе ние бяхме при свекитата на гости-като почти всяка седмица. Сега ще прочета последните постове тук и може пак да се включа тогава. Peace

Aми май трябва да изпишем първо тази,която yolk пусна  newsm78

# 279
Честити месечинки!  smile3525

mgizdora - и аз знам, че може да се слага пентаксим като втора и трета ваксина.

jorjito - четох някъде, че ръчичките трябва да са отвити и свободни, но не помня защо.  newsm78

maira - и ние можем така, но си сваляме чорапа или търлъка и направо го пъхаме в устата.  Laughing

eti31 - за свекито, сигурно си е мислила, че помага.  newsm78 Но като го оставяш, май трябва точно и ясно да се казва какво може и какво не.

Айде, че трябва да се къпем  newsm37
Лека на всички!  Hug

# 280
Малее това свеки си мисли че е преди 30 години сега бе!Казвай и като се гледат какво може и какво не или направо и оставяй готово ядене само за притопляне!Така де!

Мен много ме болят очите и нещо съм настинала,пих от панадола на беба ама не се оправям!Нещо паря цялата!Сега се загрявам с вода и сол краката и лягам!И като се появя да сте изписали темата!Хайде до скоро че да се лекувам!

А вие се пазете!

# 281
  • София
Тъпо стана с тоя архив, забравих какво съм писала напоследък, пък и не ми се повтаря.

Днес пробвахме Дентинокс и Генгигел за венците. Генгигелът е много по-ефективен, така като гледам.

Хайде отивам да вечерям, пък после може пак да се включа  Hug.

# 282
Aми май трябва да изпишем първо тази,която yolk пусна  newsm78
Ми няма проблем. Само дето това е по-старата заглавна страничка и някои снимки и имена липсват. Да няма после "Мен що ме няма" и т.н.,както веднъж се случи. А и нови снимки и заглавия има за добавяне...и анкета съм подготвила да пускам...,но хайде следващия път /ако съм си в къщи/.
Лала, тя Мишелката ти е слабичка,ама доколкото знам е и злоядичка. А наш'та мома хем яде наред,хем не качва...Е туй ме притеснява newsm78
Някой ме беше питал дали съм намерила ароматизирана гризалка. Ми тц-у наше село такова животно нема. Купих две други-не са лоши, гризка си ги Дая. Та мерси за предложението да ми изпратиш, но за сега няма нужда Peace
Съгласна съм с Попова,да не слагаме снимки и картинки. Даже се чудя дали да не съкратим малко първата страница,че тези снимки newsm78 От друга страна пък,ако сложим на всяко бебе по една снимка /минималния вариант/ няма да е кой знае колко голяма разликата в големината...тъй че Thinking Бе ше го измислим.
Айде лека нощ! Peace

# 283
  • някъде
Алекс спинка в чувал без ръкави и ръчичките са му свободни, не би ме оставил да му ги пъхам вътре Naughty
НАН, ако си беше седяла на дупето, сега щеше да си в час с изчезванията на темите Whistling Я кажи как е снахичката ми Hug И в наше село няма ароматизирани чесалки, така че си караме с една за 50 ст.
София на мама Фиона си има вече 2 зъбчета baby_neutral Hug
Да ви попитам случва ли ви се като не стев стаята при бебока потоянно да чувате че мрънка? Защото на мен постоянно ми се случва, независимо на какво разстояние съм от стаята! Crazy

# 284
Eто ни и нас днес.
Честито на всички месечинки!!!

Mgizdova, аз пък четох че Пентаксим не се слага след ДТК, но има други ваксини от този род които може - Инфанрикс беше едната, другата не се сещам  newsm78

Ние от 2 седмици си открихме крачетата и сега слагането на памперс си е истинско предизвикателство.

Венчетата мажа с едно гелче от Англия, защото взе много да ме съмнява това неспокойствие вечер...не знам дали има особен ефект, но като че ли я поуспокоява малко. Тя от 2 седмици не яде както преди...изяжда половината и то с 1000 уговорки и мрънкане...направо не знам какво е това нещо.Стои си по 4-4,5 часа без да иска да папка, а като й дам се дърпа и сърди  newsm78 Никога до сега не е била така, ядеше си много добре. Ако веднъж на ден си изяде цялата порция (150мл) си е направо постижение  Sad

Иначе днес пак бях на изпит...от 2 дни се зареждах с пищови, защото си викам, че няма да се правя на много учена и като жлизам днес гледам че сме само 4 души  ooooh! Как да извадя пищов..то направо мисия невъзможна. За щастие имах късмет и се паднаха теми,които знаех, че не се наложи да се червя пред хората  Blush

Общи условия

Активация на акаунт