Режим, НЕрежим, ние си се веселим, даже и тъжим - 90ДД и още нещо 68

• 31 962
  • 736
  •   1
Отговори
# 90
  • Калифорния, САЩ
Sisi, зло да те забрави, мила. Тебе те пропускам, ама така е като не пишеш често. Мина ми, за 24 часа една температура от 39 градуса беше, два теста правих - отрицателни бяха. Мерси, че попита. Как е малката душица Стефко, отдавна не си ни “гощавала” със сладкото ми личице. На колко стана, как се развива - сподели.
Вангобче, 😘😘😘

# 91
Ир, първокласник ще е, живот и здраве. Simple Smile
Ходи днес на цирк, много е доволен.

Целувки за всички. И браво за свалените килца!

# 92
  • Калифорния, САЩ
Хаха, и ние в четвъртък бяхме на цирк - ама хич не ми хареса, сравнявайки го с нашите там. Но Иван остана доволен, което компенсира всичко останало.

# 93
  • Targovishte
Добро неделно утро, банда. Кафе, с мечтаната от мен почивка, в крайна сметка може и на море Simple Smile

Ир заповяда и аз... веднга се изповядвам Cupid

Така, най-новото при мен е... че станах баща Simple Smile  Simple Smile  Simple Smile
В петък след обяд спешно ни се обадиха и в 17 часа приехме следващото ни приемно дете. Казва се Христо, на 4 години. Много изтормозено дете.
Скрит текст:
Баща им, доколкото разбрахме, ги е биел жестоко. Социалните стигнали до тях - Христо на 4 г. и сестричката му на 6 месеца, след като децата постъпили в болница с жестоки наранявания. Момчето е бито с чук, все още има рана на главата, а момиченцето е ударено с буркан в главата и, за съжаление има прорезна рана... Много плаках като ги видях, признавам.  Децата все още нямат документи, като грижата за тях имат социалните.
Иначе детето е супер кротко, чак плашещо. Голям страх от течаща вода и страх от... телевизор. Чак на следващия ден - вчера, се престраши да позяпа шарените картинки и песнички от ютюб. Обаче е много умен - купих му камионче първата вечер и се справи доста добре с разглобяването и сглобяването му. Знае кое е малко и кое голямо, т.е. при сглобяването на камиона поставя по малките неща в по малките дупки, а големите - в големите. Яде всичко и колкото му дадеш, не спира докато не го спреш. Веднага се усетихме и му даваме достатъчно, а не прекалено. Как го усетих ли - ами купих няколко закуски вчера - имах поети ангажименти и той беше с мен. Та, изяде си лакомо първата закуска и продължи с втората, ама не така лакомо и след като мина и нейната половина го спрях - колко коремче има това дете. Той не възропта.
След обед вчера вече му чухме  и гласчето - поотпусна се, започна да повтаря думите които му казваме: "чичо, леля , баба, дядо". Той отговаря на някакъв техен език - от циганите християни е, но явно ползват диалект който не знам и не разбирам. Но думи като "лека кола" и "гуми" са същите и разбирам, примерно, че си иска играчката.
"Физиологични" бели не прави - хваща се отпред за малка нужда, например. За голямата - не знам, още не е ходил.
Сега от утре моята жена излиза в отпуск, а другата седмица, надявам се - аз. През това време ТРЯБВА да успеем да го настаним в детска градина, дори и за 1-2 седмици (едната градина е зад нашя блок на 20 метра, а другата е през пътя на около 100 м). На 22-ри август сме на море в Приморско, имаме резервация по НОИ. Не знам обаче как ще реагират от хотела като им цъфнем и с дете. Все си мисля че ще се оправим някак си.
Грижите за сестричката на нашия  Христо пое друга приемна майка от нашия град.

Така. Сега да кажа и за моята работа. Ами... все съм сам в цялото наказателно отделение. Моята колежка е в перманентен болничен или отпуска - появява се за ден, два - до седмица и след това я няма примерно месец. Така рядко си позволявам дори и обедната почивка, зящото все има нещо което трябва да се свърши ВЕДНАГА.
В редакцията ходя както съм ви казвал - събота, неделя и през седмицата след 17. Там го закъсаха яко с паричните постъпления - има много забавени плащания към печатница и др., включително и нашите заплати. Та се чудя докога ще издържи и кога ще затвори кепенеците....
Иначе досега, преди да вземем детето, успявах и да чета. Купих си Киндъл и чета електронни книги, имах няколко аналогови Simple Smile тях ги "изядох" и прецених че да давам по 20-30 лева на седмица ми е много. Така вече за около месец и нещо избих парите на киндъла с 12 прочетени книги. А и не всички книги, които харесвам могат да бъдат намерени на книжен носител.... и обратно.

ЯДЕНЕТО. Ех, това ядене. Ами придържам се към АУ, но често прегрешавам. А килограмите остават застопорени - 115 - не зависимо дали ям или не ям.

Поздравления на всички, които са на режим и имат видими резултати. Благодаря на ДЕСИ за разходката из Виетнам, изпълни ме с мечта някой ден като се пенсионирам да ида и да видя. Ама надали.

Болничките бързо да оздравяват. При нас ковида още не се е развихрил, но знаели човек докога.

Ето виждате ли, като ми кажете да пиша и изписвам темата Simple Smile

Приятна неделя на всички!!! И стойте някъде на хладно, че предвиждат 39-40 градуса!!!

Последна редакция: нд, 24 юли 2022, 08:10 от КУРДОВ

# 94
  • Калифорния, САЩ
Курдов, за сетен път пиша и изказвам тук колко много ви се възхищавам. Големи сърца имате с твоята половинка, такава доброта не може да остане невъзмаградена! ❤❤❤ Благодаря ти, че ни сподели; успех с детенцето и дано скоро направите необходимата “връзка” по между си.
Прехръдки, брато, и не ме карай да те “викам” тук на отчет. 😘🤗😘😘😘🤗😘🤗

# 95
Привет, банда!
Курдов браво на вас! Удивлявам ви се и ви се радвам! Ще направите едно дете щастливо! ❤
Заната да минава по- бързо и кашлицата и да, ако може му направете рентгенова снимка!
Вангоби чудно кафенце на невероятно местенце! ❤
Деска супер за кг - те надолу!
Ничия аз днес съм на плодове и утре воден 😎
Ир  😘
Хубава неделя!

Последна редакция: нд, 24 юли 2022, 15:32 от Indji11

# 96
  • Калифорния, САЩ
Ох, Инджи, разкошен!!!! Малееее, как ми се мачка бебе!!!! И как сладко миришат по вратленцата тези същества. Ох, ще ходя да намачкам моят вагабонтин, още не е взел да “ухае” на гадно детенцето ми. Ама скоро ще е, види се.
Преядох с прясно зеле с пилешко. О малко сиренце покрай него, и люто чушле. Ами как ще се отстлабва бре, банда, как като мамините манджи са с невъзможен да се откаже вкус. Вкусно и сладко, па и като не трябва да готвиш ти, още по-сладко ми се усеща.
Оф, отивам да полегна, че жегата взе да се усеща независимо от климатика.

# 97
  • София
Здравейте, банда от Ахтопол Hug

Днес пристигнахме и успяхме и до плажа да стигнем. Детенце е с лекарство и временна пломба и ако видим, че започва да набира венеца ще я извадим с клечка за зъби, за да има от къде да си изтича. На мен ми изглежда добре, но доктора не пожела да рискува и да го затвори. След срещата с любимите ми данъчни ми избиха няколко големи херпеса на устните.......така да ми писва понякога, че си мисля, че тази работа не си заслужава нервите, които хабя. Естествено си поискаха допълнително справки, които няма как да ги направя за деня и ще трябва и на почивката да отделя време за тях.
Курдов, дано детенцето да остане по-дълго време с вас, за да го лекува любовта ви. Убедена съм, че с времето ще разцъфти под вашите грижи. Hug
Деси, убедена бях, че ще свалиш с виетнамската кухня. Като ти гледах снимките бях стиганала до тези изводи за себе си. Hug
Заната, и аз се присъединявам към препоръката за снимка за всеки случай. Hug

Приятен ден на всички! Hug

# 98
  • Калифорния, САЩ
Добро утро! Събудих се преди 9, нетипично за мен. Току що и Иван се размърда, като че ли ще е по-хладно днес. Хубав понеделник, бандюги, лека и здрава да е и предстоящата седмица.

# 99
Благодаря за кафенцето Ир Heart
Днес съм на УдЪ - дано устискам Sunglasses
Прекрасна седмица и от мен! Heart

# 100
Аз вече отпочнах плажа, днес малко по хладно идеално!
Сега отивам на обяд с една дружка, след обяд почивка и вечерта пак по капаните!
Инджи, успешен воден!

# 101
  • Бургас
Калимера, бандааа! Sparkling Heart

Бях само 6 дни на къмпинг, но така се откъснах, че ми се струват доста повече. Днес обратно в офиса. Но не е драма.
Килата са + 3. Узото, узотоооо е виновно Innocent Отпрала съм Д като на три годишно мече, но пък съм опъната в личицето Satisfied
Инджи, прати ми Кайчето моляяя! Ирко, а ти Ванко!
Всички, които са имали повод да празнуват, докато ме нямаше да се чувстват поздравени, нагушкани и нацелувани!
Курдооов, чета и ме стяга гърлото. Дори не мога да коментирам подобна жестокост. Браво на вас за обичта, търпението и грижата, които давате на тези деца...и всеки път частица от сърцето ви си отива с тяхното заминаване... Какво става с Принцесата? Имате ли връзка?
Мимчо, приятно шляене!
Миленски, приятна почивка!
Свате, ако се появи нЕкой русал, питай го дали има братовчед, нещо Satisfied
Занатка, Вангобче, Еми, Ничия, Мамексче, Деско Two Hearts
Ако съм пропуснала някой, да ме прощава! От Слънцето се изруси косата ми и поизпразни главата ми Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 102
  • Targovishte
ИРИНИТА- Принцесата беше първото ни настанено дете, което бе осиновено в Италия. За съжаление с нея нямам никаква връзка. С вторите - виждам ги по фейсбук, родителите не са ни блокирали.  И на това съм доволен - да ги виждам как растат, и колко са весели и доволни от живота. Личи че са обгрижвани и обичани. Междувременно майката си роди трето нейно, така семейството вече има шест деца - три биологични и три осиновени.

# 103
Добро утро!
Отчет след първи месец: - 3.7 кг; -8 см. талия; -7 см ханш Sunglasses Продължавам , надявам се да е успешна до края Sunglasses
Днес хапвам: З - грозде без семки; О - яйца със зеле ( попаднах на тази рецепта в една група и реших да я пробвам ) салата; В - голяма салата със сиренце и чесново кисело мляко - много ми харесва така салатата.
Прекрасен ден ви пожелавам и много, много ви гушкам! Hug

# 104
Добро утро!
Инджи, браво, чудесен резултат!
И аз уж внимавам с яденето, но сладоледът ме подвежда!

Общи условия

Активация на акаунт