Организация за шкафове, гардероби, дрешници - тема № 11

• 71 401
  • 752
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Моята кутия е такава https://www.home-max.bg/durvena-kutiya-za-hlyab/
Доста отдавна съм я взимала и не е мръднала. Хляб ям само от малките тип вита, живена, в нея  могат да се съберат 2-3 такива

# 286
Като търсената кутия за хляб съм виждала на промоция в Кауфланд или Лидл, не съм сигурна в кой от двата магазина.
У нас хляба е на рафт, в собствената си опаковка. По-рано го държахме в шкаф, но  мухлясването и трохите ми опъваха нервите. Като е на открито, няма мухъл.
Тоалетната ми е отделно от банята и хартията е на етажерки.

# 287
  • София
Кутията за хляб отдавна разкарах.Само ми заемаше място.Сега хляба съхранявам на рафта в шкаф.Самият хляб слагам в хартиена торба,след това в памучна торба и в найлон.Хлябът ми е домашен

Тоалетната хартия държа в шкафа под мивката 2 резервни ролки.Останалата в кутията в гардероба,а в гаража държа неотворен пакет.

# 288
Нашето за тоал. хартия е такова, но е само за две ролки. Другата хартия е прибрана в друго помещение.

# 289
  • София
То 2 ролки би трябвало да стигнат за едно ходене до тоалетната Grinning
Нашето за тоал. хартия е такова, но е само за две ролки. Другата хартия е прибрана в друго помещение.

# 290
Едно за нея, едно за него Wink

# 291
Кутията за хляб ми е удобна най-вече ако размразявам хлебни произведения, често купувам неща на оферта и държа разни питки и хлебчета във фризера. Удобна ми е и за съхранение на домашен хляб, отворени пакети лаваш и тн. а и е декоративна. За да не мухлясва се мие ¯\_(ツ)_/¯ Хлябът седи там няколко дни и си е нормален, моята е порцелан, може би има разлика с металните. По принцип евтина метална вероятно ще ръждясва.
Ролки тоалетпапир не обичам да седят отгоре на видно място, не ми харесват за декорация, а и натурия в банята си се превръща в хаос, държа само една резервна в шкафче, големите запаси си стоят в килера.

# 292
Две ролки стигат разбира се, въпроса е кой да донесе още две 😂 Всеки го мързи, на края все някой ще уцели джак пота и трябва да излезе с оцапано дупе 😂😂.

# 293
Е нали затова се слага мивка във WC-то, да няма изненадани.

# 294
Живея със свкър и свекърва. Имаме кутия за хляб от показаните дървени. Ролките с тх държим в шкафчето под мивката в тоалетната. Има около десетина. Като останат 2-3 зареждам пак. Проблемърт не е, че трябва да се зареди, а че винаги се отлага "айде, след малко /после /утре и т.н.".  В банята също има тоалетна чиния, но там не държим резервни ролки. Еми не е удобно, все трябва да проверяваш.
Живот и здраве, очакваме да се преместим в самостоятелно жилище в рамките на тази година. Кутия за хляб няма да имам. Ще държа хляба в шкафче или чекмедже в кухнята. Искам полота ми да е максимално изчистен. Дори обмислям и сушилник за чинии да нямам.

# 295
Само за идея - кутията за хляб може да е прибрана в шкаф.
На плота имам само купа с плодове и кафемашина. Даже отцетник за чинии нямам.

# 296
Абе и аз исках всичко да ми е чисто на плота, ама с годините и всякаквите уредчетаи посудки нещо не се получава... То и като всичко е по шкафовете, не се ползва, щото трябва да се вади...
Пък аз и да искам, има още 3ма вкъщи.
Някъде по средата е.

# 297
Малко оф топик.
За ролките в тоалетната, в нас има правило-който свърши ролката, зарежда следващата. Не, че няма кръшкачи понякога 😄

# 298
  • София
Живея със свкър и свекърва. Имаме кутия за хляб от показаните дървени. Ролките с тх държим в шкафчето под мивката в тоалетната. Има около десетина. Като останат 2-3 зареждам пак. Проблемърт не е, че трябва да се зареди, а че винаги се отлага "айде, след малко /после /утре и т.н.".  В банята също има тоалетна чиния, но там не държим резервни ролки. Еми не е удобно, все трябва да проверяваш.
Живот и здраве, очакваме да се преместим в самостоятелно жилище в рамките на тази година. Кутия за хляб няма да имам. Ще държа хляба в шкафче или чекмедже в кухнята. Искам полота ми да е максимално изчистен. Дори обмислям и сушилник за чинии да нямам.
Аз нямам сушиник, всичко бутам в миялната. Някой път ако се наложи нещо да суша, слагам една кърпа на плота и нещото на кърпата, но това е много рядко.

# 299
Не понасям сушилник на плот. Нямам такъв. Мие се, и се прибира подсушено.

Общи условия

Активация на акаунт