Организация за шкафове, гардероби, дрешници - тема № 11

• 71 377
  • 752
  •   1
Отговори
# 450
Аз имам такива разделители в чекмеджетата, но идват скъпи. На пружина са и могат да се нагласят
 според размера на чекмеджето. Мога да ги местя и по всяко време, според обема на натурията 🤪 Не са перманентни забити завити и т. н.

# 451
Може ли да покажеш реалното им приложение със снимка на шкафа, в който са сложени? Някак не мога да си представя как бих ги използвала. Simple Smile

# 452
Това е снимка от нета, че не съм в нас да си снимам моите. Точно по същия начин са и при мен. Имам чекмеджета в които ползвам и по едно от тези и по две. Зависи какъв панаир ще подреждам.

# 453
Моите са така, като правих кухнята така си ги поръчах да ми ги направят.
Много е удобно.

# 454
И аз имам такива дървени, които се разместват.В едното чекмедже са.В другото е пластмасов разделител за приборите.

# 455
Благодаря, vici!  Не ми изглеждаха така на първата снимка. Може ли да кажеш от къде са поръчвани?

# 456
От Амазон са моите. Гледам там има и бели някакви и други разновидности. Тая пружина е толкова стегната, че карам мъжо да ги слага. Искам да кажа трудно се дърпа назад. Но не ме бърка. Тя идеята е да не мърдат. И са си бетон. Но трябва да се обърне внимание на размерите все пак. Ако е някое малко чекмедже, няма да може да се прибере толкова тая преграда. Но има различни размери. Казвам да не се предполага че са един размер.

# 457
На снимката не са ок..трябва и напречни дъсчици да има, иначе се смесват приборите при вадене и затваряне на чекмеджето...

# 458
Да, да, но моите прибори са например в отделна поставка за прибори и разделителя ми е спрямо нея. Но и чекмеджето ми не е толкова дълбоко. ТОва е много дълбоко.
Такова имам, в него са ми приборите:

# 459
Моето е над 70 см дълго назад, та на две напречно е разделено, освен първата част..тя е дълга, за ножове.

Видях го това чекмедже в един стол/заведение, в което обядвахме навремето..минаваш, вземаш си сам прибори...тогава си заплюх още идеята за бъдещата ми тогава кухня.
Супер удобно и идейно ми е!

# 460
Разделителите съм ги виждала и в BG /или поне изглеждат същите/: https://aiko-bg.com/product-49667090008
Аз имам от този органайзер от бамбук за кухненско чекмедже, размерът може да се наглася, имаше и в други размери: https://aiko-bg.com/product-49667090004
Този конкретно ми пасна идеално в чекмеджето, ползвам го от доста време, доволна съм. Има и по-евтини, и по-скъпи. Срещала съм ги и в Homemax и в други магазини от този тип.

Последна редакция: сб, 21 яну 2023, 21:23 от Veryberry

# 461
И в спалнята скрина, по поръчка ми е също, така ми е разделено още при изработката. Нищо не се мести и разбутва.

Най-горното чекмедже го направих плитко, за бижута, разделено на квадратни кутийки, и отстрани две по-големи. За пръстенчета, синджирчета..да не се оплитат.

Долното пък на 8  големи квадрати- за сутиени сгънати, и за гащури.

Третото, половината е на 4 квадрата за чорапи, отстрани е цяло за корсажи.

# 462
  • Велико Търново
Тета, това е мечта за всяка жена Simple Smile

# 463
Разделителите съм ги виждала и в BG /или поне изглеждат същите/: https://aiko-bg.com/product-49667090008
Аз имам от този органайзер от бамбук за кухненско чекмедже, размерът може да се наглася, имаше и в други размери: https://aiko-bg.com/product-49667090004
Този конкретно ми пасна идеално в чекмеджето, ползвам го от доста време, доволна съм. Има и по-евтини, и по-скъпи. Срещала съм ги и в Homemax и в други магазини от този тип.

И при мен приборите за хранене са в такъв органайзер и много ми е удобен. Купувах го навремето от Айко. Друго чекмедже за големи лъжици, бъркалки, дълги ножове и пр. ми е разделено на 3 части надлъжно още като поръчвах кухнята. Идеята беше видяна тук във форума. Отделно имам дълбоко чекмедже също разделено на 3 части за тавички, дъски за рязане, подноси. Много е полезна тази обмяна на мнения и идеи.

# 464
Приборите ми за хранене са в най-обикновенни пластмасови кутии за прибори

Приборите за сервиране държа да са ми видими и за това са в отделно чекмедже

Общи условия

Активация на акаунт