Организация за шкафове, гардероби, дрешници - тема № 11

• 71 373
  • 752
  •   1
Отговори
# 480
Имаме същите органайзери за ножовете и приборите,много добра работа вършат.

Леле, колко много прибори имате 😊
Ние сме само трима и имам по 6 броя от вид.
За ножовете съм много доволна от тази поставка:

# 481
Този органайзер за прибори откъде мога да го намеря и да го поръчам онлайн?

Последна редакция: нд, 22 яну 2023, 22:57 от m-angel

# 482
Тия преградки нали са за това - ако има във всяка само съответния вид прибори, значи е подредено... Целта ми е да бръкна и да не са смесени че да ровя. Толкоз.
Да не са войници че да ми е важно чак и точно строени вътре в чекмеджето? На някои от тия снимки още малко и ще козируват Grinning
И аз имам по повече бройки, предпочитам да мия наведнъж за деня, ако и да нямам миялна. Това да се мокря по сто пъти на ден за всяка изцапана лъжичка или чашка не е моето.

# 483
Това ми е най-разхвърляното чекмедже, но всъщност всичко виждам и не ми пречи.
Органайзерът е на два етажа.
Имам малко прибори. Трима сме, а те са 8 бр., за да имам и за гости.
А приборите за готвене са ми по един, освен два черпака и три ножа.
Скрит текст:

# 484
Моите също са дроб!! 😁😁

Скрит текст:

Нямам друго място. Общо взето кухнята ми е само 3.20м. Имам горе два реда шкафове и долу 1 и пак всичко е наблъскано вътре. Ще поръчам такива рафтове.

Скрит текст:

Барем, малко подредя! 😁

# 485
Този органайзер за прибори мога ли да намеря отнякъде онлайн да го поръчам?

# 486
  • Mediterraneo
Имам много прибори, да речем поне 20 от вид. Разделител имам на два етажа, напасва се според чекмеджето, много е удобен.

# 487
Практикер оригинала на joseph & joseph.От Pepco си взех същите,но без надписа ,в пъти по-евтини ,ползвам ги няколко месеца. Във Фантастико също ги има на joseph & joseph.

Този органайзер за прибори мога ли да намеря отнякъде онлайн да го поръчам?

# 488
Моите органайзери са от някой сайт, но не помня кой. Мисля, че вече ги има на доста места и на достъпна цена. По-нагоре са отговорили.

# 489
А мога ли да помоля дамите с органайзера на Joseph&joseph да измерят колко идва височината като са наредени приборите?

# 490
  • София
Момичета, дали в "гардероб" с дълбочина 38 см ще е удобно да се съграняват дрехи на закачалки, няма да има якета там?

# 491
  • Сливен
ако е с издърпващ лос,но няма да събира кой знае колко,в коридора сме с около тази ширина и събира 2 мъжки ,не много дебели якета,2 дамски и 2 детски.

# 492
  • Велико Търново
Самите закачалки не са ли стандартно по широки около 40 см?

# 493
  • Сливен
имах предвид се слагат не на страни както е в нормалните гардероби а на ширина с изтеглящ лост напред.

# 494
Момичета, дали в "гардероб" с дълбочина 38 см ще е удобно да се съграняват дрехи на закачалки, няма да има якета там?

Вземаш закачалка, дреха и ролетка. Закачаш дрехата, опъваш ролетката и мериш. И така разбираш.
Дали закачалката изобщо се събира и вратата се затваря, или пък не.

Общи условия

Активация на акаунт