Организация за шкафове, гардероби, дрешници - тема № 11

• 71 068
  • 752
  •   1
Отговори
# 60
Не ми се ходеше до магазина за кутии и използвах дебел картон за разделители. Още подреждам зимните дрехи на децата, та не е съвсем готово 😁

# 61
Ползвам стъклени буркани.Някои от Икеа, други от Нутела.Изсипвам един пакет каквото там трябва, ако има остатък защипвам с клипс пликчето  и ги държа в голяма пластмасова кутия на горен рафт.Като ми притрябва-свалям я и допълвам бурканите.Ако нещо се разсипва от тези пакети с клипс, то се разсипва в кутията.Имам три такива кутии.
Така че долу са ми бурканите за бърз достъп, горе кутиите с резервното количество.

Последна редакция: сб, 03 сеп 2022, 11:31 от ДХ3

# 62
И аз съм със стъклени квадратни буркани. Имам различни размери, мия ги и в съдомиялнята като се наложи. Стари продукти не меся. Чакам да свърши до последно всичко. На продуктите които по-бавно се изразходват, изрязвам срока на годност или пиша на една бележка и я пускам в буркана вътре.

# 63
Сега остава да споделите откъде са ви квадратните буркани. Стъклените квадратни.

# 64
Аз не съм в Бг и при нас ги има буквално под път и над път. Освен в Амазона да се търси. Аз останах с впечатление че потребителката която спомена за стъклени буркани, ги е намерила налични в магазин и е с чуденка кои да вземе. В този смисъл и аз споделих какви имам.

# 65
И аз съм със стъклени, квадратни контейнери с различен обем. Подправките също са в такива. Купувала съм ги от немския амазон с фирма-превозвач. В моите имаше етикети и бял флумастер за надписване, мия ги в съдомиялната. Като се напише Glass Storage Jars излизат най-различни предложения.
Доскоро имах от кръглите икейски буркани, но освен че са много тежки, заемат и повече място.

Последна редакция: нд, 04 сеп 2022, 10:32 от Смърфиетка

# 66
  • София
Сега остава да споделите откъде са ви квадратните буркани. Стъклените квадратни.
Не знам от къде си.Подобни(но без етикети) https://kulinski.bg/stklen-burkan-kvadraten-candy-15l-s-tri-razl … m-331069-horecano купувам от Евроленд.По спомен,но може и да греша има и в Джъмбо.

# 67
Подобни квадратни буркани аз съм купувала от Пепко

# 68
Какви са цените приблизително в пепко?

# 69
Разглеждам сайта на Росини.бг и....
Стана ми любопитно и поразгледах този саит. Имат доста неща в различни категории. Но... направи ми впечатление, че на повечето продукти не е отбелязан произход и материал, а където го има е твърде оскъдна информация - в частност съдовете за готвене.
Прилича ми на огромен китайски магазин. 😁
Така ли е наистина? Виждам, че имат и физически магазини във Варна.

# 70
Отдавна се изчерпаха в Пепко тези буркани.

# 71
В Пепко има стъклени, но кръгли. Имаше и квадратни, но пластмасови и само един размер. Вчера влизах в магазина.

# 72
Има ги стъклените квадратни буркани в Пепко, явно не във всеки магазин. Онзи ден си взех още два такива.

# 73
По мои наблюдения в магазините на Пепко не се предлагат еднакви неща. Не знам каква е причината, но в някои магазини има неща, които ги няма в други.
Manique, каква е цената в момента на бурканите?

# 74
Момичета, търсих в предишни теми, но не успях да намеря - а съм сигурна, че има споделен опит.
Как съхранявате зимни шапки? Винаги са в бъркотия...
И шапки с козирки, имам много.
Дайте идеи, моля ви! Нямам много пространство за складиране...

Общи условия

Активация на акаунт