Организация за шкафове, гардероби, дрешници - тема № 11

• 71 438
  • 752
  •   1
Отговори
# 345
Откъде купихте кадифени закачалки?

# 346
Много странно, не очаквах, zigizagi. Аз понеже се заглеждам постоянно преди да изхвърля боклук и не бях виждала да са отделно в София. Не че съм ползвала всички кошове в София Grinning

# 347
В Джъмбо има няколко вида кадифени закачалки, включително и такива за по 3-4 панталона - много ми допаднаха.

# 348
Откъде купихте кадифени закачалки?

Пепко.
Днес видях, че и Синсей предлагат.

# 349
Момичета, а какви кофи ползвате за разделно събиране на отпадъци? Под мивката са ми битовите, но искам нещо компактно за хартия и пластмаса, което да сложа на терасата например.
Напиши "кошче за рециклиране" в гугъл и излизат доста. Красиви според мен са такива дето са обединени в едно като този или подобни
https://www.vidaxl.bg/e/vidaxl-kosh-za-reciklirane-na-bokluk-s-p … 718475570035.html

# 350
Аз си издирвам пресовачка за пластмаса... Ама само някакви индустриални намирам. Някой да има опит с домашно такова чудо?

# 351
  • München, Deutschland
Аз си издирвам пресовачка за пластмаса... Ама само някакви индустриални намирам. Някой да има опит с домашно такова чудо?
Духи, какво е това?

# 352
Нещо да смачква пластмасовите опаковки и да ги прави по-компактни..
Нещо таквоз, примерно..
https://econaur.com/product/manual-baler-machine/

Последна редакция: сб, 14 яну 2023, 22:35 от duhi_puhi

# 353
У нас мъжките ръце изпълняват тази функция Wink

# 354
Аз събирам пластмасови бутилки за кампанията Капачки за бъдеще. Смачквам като ги настъпя и завивам капачката. Доста по-компактни стават.

# 355
Minnie, благодаря!
Но там, където живея сега (в София) хартията и пластмасата са в отделни контейнери, откъдето ми идва драмата.
Ще ида да ги видя на живо в ИКЕА.
Къде в София има такива кофи?🙄

# 356
Аз събирам пластмасови бутилки за кампанията Капачки за бъдеще. Смачквам като ги настъпя и завивам капачката. Доста по-компактни стават.
Те събират само капачки , мисля че шишетата са
различен материал и точно за това името е такова.

# 357
Вече събират и шишета.

# 358
Не знаех- благодаря😊

# 359
Събират и шишета и кенчета. Вече имам две големи торби вкъщи 😁

Общи условия

Активация на акаунт