📦 Бюти кутии от чужбина - Тема №6

• 17 324
  • 260
  •   1
Отговори
# 225
А от кой раздел намирате кутиите на lookfantastic? Аз не мога да ги открия никъде.

# 226
  • Асеновград
Като влезете в сайта и от падащото меню е в началото.

# 227
Здравейте,ето я Birchbox за юли

Според мен не ви се получава,защото въвеждате адрес на доставчик в UK,понякога Асда също прави проблем за това.

# 228
Мислех, че някой беше споделил юлската LF, но явно съм се заблудила, така че ето я от мен.

И този път съм доволна. Всичко ще ползвам, без гелчето за вежди (не ползвам, та вече съм събрала 3 😅).
Elemis - не мога да преценя има ли ефект, а и липсва аромат, което не е типично за марката. Но не е лошо, щадящо, не драки/кипе.
Накитниците са много мекички, но винаги забравям за тях - нито веднъж не се сетих да ги сложа досега 😂 Isoclean съм ползвала преди, а като се има предвид колко малко отива - това ще е за години напред. Gruum oil bar си го оставям за морето - отзивите са, че страхотно вазстановява и успокоява кожата.
Несесерът е голям, здрав 🤩 много стока побира.

# 229
  • Асеновград
Jas.min,  вие имате годишен абонамента нали така? Защото оставам с впечатление, и с друга жена която е поръчвала говорих, че ако имате годишен абонамент ще си ви доставят кутиите, които остават но после не може да се поднови. Или вие с фирма превозвач сте я получила?

# 230
Нямам идея има ли вратичка за доставка за България. Аз ги получавам в Англия и ми ги носят или като ходя си ги взимам.
Засега не съм с годишен абонамент (обмислям го - допада ми всяка една от 4-5 получени до момента), но ме съмнява да е с включена безплатна доставка до БГ. При годишния абонамент цената е още по-ниска (13 паунда май), а безплатна доставка дори за UK повечето сайтове дават чак при 30-40£ поръчка. LF е от малкото, които не таксуват доставка в UK на абонаментните кутии.
Но да, с доставката до БГ, цената е поне 50% отгоре.

# 231
  • Асеновград
Аха, ясно. Иначе съвсем до скоро бяха с безплатна доставка до Бг ако се направи годишен абонамент и се предплати. Но явно са решили да не доставят вече, не знам каква е причината. Но не си заслужава особенно с фирма превозвач защото там е 5 лв до Бг после да ми я пратят по Еконт още 6-7лв и 12-13лв за доставка не ми се плащат всеки месец.

# 232
Няма такова нещо, като "безплатна доставка". Най-вероятно са били на загуба от поръчките до България.

# 233
  • Асеновград
Да, те са си я били сметнали в цената веорятно за да е безплатна за клиента, но явно не им излиза вече сметката за бюти куитиите. Иначе над определена сума за други неща при поръчка до Бг отново е безплатна. Simple Smile

# 234
Преди кутиите на LF за БГ идваха от техен румънски склад/хъб и не се плащаше отделна доставка. Имах някакъв луд период повече от година и купувах доста кутии, включително и от тези оферти по 3 броя от изминали кутии. Честно казано много от продуктите участват и в сегашните. Взимала съм си goodiebox и имаше любопитни продукти.

# 235
  • Асеновград
Ех хубави времена са били😁😁😁 Жалко че съм ги пропуснала.. аз от миналата година им се чудех докато имаха доставка до Бг, защо не съм се абонирала тогава не знам..🤷🏻♀

# 236
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
FabFitFun със страхотна промо акция за есената кутия.
Всичко е в Инстаграм,а от разкритите продукти вече много неща си харесах.

# 237
Новата OK beauty box

# 238
Ето августовската LookFantastic:
- Rituals - Karma ми допада повече от Sakura, която изобщо не усещам (поне при тест на ръка). Все пак май Ayurveda ми харесва най-много. Консистенция и хидратация са си супер. 
- Money маска за “скъпо изглеждаща коса” 🤣 - не е лоша, но ми е много смешно като бранд. Да не говорим, че за мен първата асоциация с пари е да си измия ръцете, съответно ми е странно да пляскам на чистата си коса🙀
-Aveeno oat gel moisturiser се чудех дали да си го оставям, че по отзиви е без аромат, а аз харесвам продукти с приятен аромат. Но пък на тийнката ще ѝ дойде добре, че има нужда от хидратация.
- Ciate прозрачна пудра ще е пас.
- Glow hub блъша също пас - доста е  розов.
- Огледалцето нещо особено, но изглежда стабилно/не евтинджоско.
- Има мостра на хранителна добавка за подсилване на хидратацията. Усетили са ми слабото място 😅

Като цяло котката е доволна и този месец 😸

# 239
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Честити нови придобивки.
Получих есенната FabFitFun преди няколко дни,но исках да тествам кърпичките(листите) за пране. За първи път ползвам подобен тип продукт (винаги съм с капсули),засега съм с добри впечатления.
Прането е в сушилнята,но видимо изглежда изпрано и ухае приятно.
Забелязях в американските хипермаркети,че са пуснали различни марки кърпички,явно това е модерното сега в сферата на прането.

Този път взех повече неща за домакинството  и два add ons (за коса и кърпи за кухнята).

Общи условия

Активация на акаунт