📦 Бюти кутии от чужбина - Тема №6

• 17 321
  • 260
  •   1
Отговори
# 240
Здравейте,ето я моята Ок кутия за август/септември, серума и олиото отидоха при тийна,днес пробвах скраба за тяло, хубав е с финни частици.

# 241
Честити нови придобивки.
Получих есенната FabFitFun преди няколко дни,но исках да тествам кърпичките(листите) за пране. За първи път ползвам подобен тип продукт (винаги съм с капсули),засега съм с добри впечатления.
Прането е в сушилнята,но видимо изглежда изпрано и ухае приятно.
Забелязях в американските хипермаркети,че са пуснали различни марки кърпички,явно това е модерното сега в сферата на прането.

Този път взех повече неща за домакинството  и два add ons (за коса и кърпи за кухнята).

Аз още чакам моята кутия. Този път от кутията взех само не козметика.
Обаче забърсах 3 серума Topicals за петна
От Германия си взех листи за пране. Друга марка са, не съм ги пробвала още, но ми предстои пътуване със самолет и реших, че са супер вариант за малко багаж

# 242
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Много добре изпраха,доволна съм.Аромата въобще не се задържа,но по-важното е,че дрехите са чисти.
Бях се заредила с капсула в ръка за второ пране. Laughing

Сега съм с маската на Фенти Бюти - гелообразна с АХА за избистряне на тона. Трудно се маха,защото в комбинацията с вода,става едва лигава и лепнеща.
Другите неща са - кутия за бижута,шампоан за боядисана коса (искаше ми се да са в комплект с маска или балсам), СПФ крем за лице на Оле Хендриксен (хубав е), бъркалките с купа за поставяне,която може да се ползва и за ваза.

# 243
Ок beauty box за септември,снимам я така,защото дойде в лошо състояние на кутията

# 244
Гледам спойлерите за FFF и като гледам ще скипна тази кутия. Май се попренаситих на... всичко.

# 245
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Аз пък толкова много неща си харесах от зимната кутия,доста домакински.Друг е върпоса дали ще ги поръчам или ще купя от физически магазин.
Силна кутия.

🎀Всички продукти по категории:
https://hellosubscription.com/2024/10/fabfitfun-winter-2024-spoilers/

Последна редакция: пт, 18 окт 2024, 06:12 от Adoralova

# 246

Октомврийски Бърчбокс,маслото за тяло е уникално,това я торбичката е гривна.Балсамът изобщо не ми харесва как мирише, задушаващо на билки,все едно миришете Balance me продуктите

# 247
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Само аз ли останах с ФабФитФън?
В петък отключват категориите.Много ми харесва зимната кутия и избора от продукти.

# 248
Аз кенселирах
На пролет пак ще гледам

# 249
  • през девет земи в десета, в едно царство-господарство
Само аз ли останах с ФабФитФън?
В петък отключват категориите.Много ми харесва зимната кутия и избора от продукти.
и аз съм още с абонамент. Даже сега съм супер доволна заради новата опция за избор на кредити. В 6 категория взех кредит да си покрия втори избор на продукт в друга категория. ФФФ е единствената кутия, за която съм абонирана. Немската Глоси я поръчвам на разпродажба или ако някой разкрит продукт ми хареса, иначе не.
Ето какво си избрах сега

# 250
Я ме светнете за тези кредити, изтървала съм.

# 251
този път ФФФ за първи път в категориите имаше опция избери кредит (например както при мен в 6 категория беше 8 долара). Но ако избереш кредите не можеш да избереш др. продукт от категорията. След обработване на кутията, ако си избрала допълнителни продукти (както аз имам втори продукт в две категории) се приспада кредита от дължимата сума. Ако нямаш екстра продукти в категориите, може да си го ползваш за друго.
В първите категории бързо се изчерпаха. За мен лично това е по-добре отколкото да си взема 50 долара за цялата кутия, защото винаги има категория, в която искам продукти и такава, в коя нищо не ми харесва. Иначе общата супа на кредитите сумарно пак е 50 долара. Май в първите категории беше 10, в някои беше 6 долара и така.

# 252
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Парфюма на Фенти беше наличен,като избирах категориите и докато му се чудя дали да купя аромат на сляпо с идеята,че много няма да ми хареса, парфюма се разграби.
Буквално за 2-3 часа.

За кредитите, от този сезон това е новост
Примерно категория 4 - освен няколко продукта са добавили и кредит $10 в случай,че никакъв продукт не ти харесва.Все едно скипваш категорията и ти дават кредит за това. С този кредит или купуваш допълнителен продукт от друга категория,или адд он,или си го пазиш за следващия сезон.

Много добре са го измислили и всеки е щастлив и доволен.

# 253
дано да го приложат и за другия сезон, аз съм доволна от това нововъведение

# 254
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Пристигна вчера кутията ми.
Ето снимки:

Малките гювечета са тоолкова сладки и практични,съжалявам,че не си поръчах още две.
Едният продукт е объркан и са ми изпратили гъбите за грим,а аз избрах пачове за очите.
Олаплекс са страхотни продукти за коса,препоръчвам ги с две ръце,радвам се,че ги имаше в категоризациите този сезон.
Детокс маската на Фенти вече я изпробвах, хубаво първо впечатление.

Този сезон,във всички кутии са сложили като подарък от новите,растителни сапуни на Дав,които пуснаха наскоро на американския пазар - с овесено мляко и горски плодове е моят,но има други видове и аромати. Ухае страхотно,вече го пробвах в банята за тяло.Ще купя задължително.

Общи условия

Активация на акаунт