💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 , "Почукай на вратата ми" по bTV Lady /Тема 7/

• 37 092
  • 741
  •   1
Отговори
# 165
Да се включа и аз по темата на деня Wink

Gift Heart

Wink ... и извън темата

# 166
  • София
Привет, прекрасни, слънчеви и усмихнати момичета! Flowers Hibiscus

Нашата прекрасна домакиня тактично изчака известно време и тъй като никоя от нас не предложи нова актуална тематика за деня, тя отново ни направи съпричастни към такава! Благодаря ти за поредната оригинална идея, Поли!

Започвам с част 1, няколко снимки от нашия любим сериал и незабравимата Еда Йълдъз и нейните очила в сериала, винаги различни, цветни и оригинални:

Последна редакция: нд, 17 юли 2022, 00:05 от nrgmama

# 167

По темата и от мен!!
Прекрасни Ханде и Керем!!

# 168
nrgmama Hug
Още от архива..

Имало едно време..

# 169
# 170
Да съм по темата. Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 171
# 172
Нова снимка от Керем  Nature Sunrise

# 173
Инфо:
Керем май снощи е "сгафил" и днес голям хейт срещу него. Ето накратко от арабите с Гугъл:
Скрит текст:
"Арабски фенове срещу Керем Бурсин! В Туитър избухна скандал, който може да струва скъпо на звездата от „Почукайте на вратата ми“. Какво стана?

Керем Бурсин хареса туит, който обиди престолонаследника на Саудитска Арабия Мохамед бин Салман Ал Сауд и страната като цяло. Арабите приеха този жест на актьора доста болезнено и пуснаха хаштаг с искане „отмени“ Керем Бурсин. Неговите фенове в страните от Латинска Америка веднага се включиха, като пуснаха хаштаг с подкрепата на любимия си актьор.
Един от феновете на Керем му писа лично, твърдейки, че Саудитска Арабия и нейните управници са онази червена линия, която никой няма право да прекрачва, като нарече актьора „обикновен боклук“. В отговор Керем Бурсин се извини и призна, че го е харесал съвсем случайно, не е искал да обиди никого и се извинява за това недоразумение.

Може би реакцията на Керем охлади горещите глави, но вече струва на актьора номинация за "Арабски Оскар". Той беше отстранен от наградата за международен актьор на годината на наградите Murex D'or в Ливан (последно в Дубай). Арабският свят вече не харесва толкова много Керем  Бюрсин.."
Отг. на Керем

... но арабите продължават да са му бесни

# 174
Flowers Herb И така, задачка за  "цаките" ! Чудесна хрумка...
Снимка фаворит!
Очилата като аксесоар!
Тази красавица ме заслепява!
Повечето снимки в моя архив са без очила, зашото добрите хора се познават по очите!
Няма интересни новини и ние сме така

Прохладна вечер, Ви пожелавам!

# 175
По темата за деня:

Сред героите на Керем вампирът е този, който ме впечатлява най-много като външност. Sunglasses

...
От времето , което прекарах със Серкан Болат ще ми остане само това перце и много незабравими моменти. Нощта под звездите, нощта с китарата, нощта на хижата и нощта на земята, всичките ми нощи със Серкан.

Въпрос: Коя е тази "нощ на земята" ? Според бг субтитрите последното е "нощ на сънищата" и пак не мога да схвана за коя нощ говори? 😅

Много добър въпрос, но с повишена трудност Nerd Stuck Out Tongue Closed Eyes Опитвам се и не мога да се сетя за такава нощ, навярно е някоя, на която не отделиха специално внимание и затова оставят на въображението ни.
Но по пътя на логиката, изброените са в хронологичен ред - под звездите (5), с китарата (6), в хижата (9), тази на земята...  след това.
За удобство приемам, че след денят в който разбраха колко близо е момента Селин да се омъжи за Ферит и на тях със Серкан не им остава много време заедно, последва нощта в която вече напълно осъзнаваха чувствата си един към друг и какво са напът да загубят, та както витаеха в облаците изведнъж се върнаха обратно на земята Stuck Out Tongue Winking Eye /Предположението ми е по-скоро шеговито, но съвсем не на шега се замислих над въпроса. Sunglasses

# 176
  • София
Привет, прекрасни! Flowers Hibiscus

Продължавам с част 2, която за мен самата се оказа изненадваща! В смисъл, че докато подготвях материала за днешната зададена отново от Поли тематична задача установих, че Керем Бюрсин предпочита през последните няколко години един и същ тип очила:
1) В сериала "Почукай на вратата ми" като Серкан Болат:

2) В реалния живот, предимно снимки с фенове и не само:

Всички модели на очила от качените снимки са от т.нар. "Авиатори". Авиаторите са едни от най-обичаните стилове за слънчеви очила в модната индустрия, но първоначално те не са били проектирани да се използват като моден аксесоар. Авиаторите първо са били известни като пилотски слънчеви очила и са били разработени от фирмата Bausch & Lomb с цел пилотите да носят нещо, което да предпазва очите им по време на полет, т.е. името им идва от факта, че са били измислени като аксесоар в авиацията. Характеризират се с тъмните си и светлоотразителни лещи и с тънките си метални рамки.
Предвръщат се в моден аксесоар съвсем случайно, след като по време на  Втората световна война Дъглас МакАртър каца във Филипините. Той носи чифт от оригиналните Авиатори тогава, а репортерите успяват да го уловят и когато вестниците излизат на пазара, очилата стил Авиатори стават популярни. Популярността на слънчевите очила продължава да нараства и са особено търсени във френската армия. До 40те– 50те години на миналия век слънчевите очила стил Авиатор са хит, защото хората започват да предпочитат слънчеви очила с метални рамки вместо тези с пластмасови рамки. През 80те  години обаче  популярността им затихва и фирмата Bausch & Lomb са принудени да вземат решение, като подписва многомилионна сделка за пласиране на продуктите си през 1982 година. Това позволява на филмите и телевизионните предавания да представят Авиаторите, като по този начин работят върху рекламирането им пред обществеността. Най-голям успех този модел слънчеви очила отбеляза, когато са представени/показани във филма „Топ Гън”, в който Том Круз и Вал Килмър играят ролите на пилоти на военновъздушните сили и носят този стил очила. През същата година Bausch & Lomb отбелязват 40% ръст на продажбите на слънчевите очила стил Авиатори. Оттогава Авиаторите продължават да бъдат предпочитани от известни личности по целия свят поради своя уникален стил и досега остават основна поп култура и продължават да са част от модната индустрия.

Хубава вечер и спокойни сънища! Nature Last Quarter Moon With Face

Последна редакция: нд, 17 юли 2022, 01:44 от nrgmama

# 177
Марги, аз си помислих да не е тази нощ? 🤔 Но това, че ги изброи хронологично ме обърка и мен.

nrgmama , както винаги научих нещо ново от теб. Този модел очила ми е любим и на мен, но винаги съм го наричала модел "Бъбрек" Joy Вече ще знам правилното наименование. 😏

Ето тези очила на Ханде ми направиха впечатление, много интересна рамка. Sunglasses

И един герой, който очакваме да видим скоро.Sunglasses

Лека нощ и сладки сънища! Nature Dizzy

# 178
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Пожелавам ви един свеж, усмихнат и изпълнен с положителни емоции ден Wink

Gift Heart

# 179
Добро утро момичета!
Една слънчева и усмихната неделя ви пожелавам.

Общи условия

Активация на акаунт