💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 , "Почукай на вратата ми" по bTV Lady /Тема 7/

• 37 111
  • 741
  •   1
Отговори
# 180
Добро утро прекрасен ден момичета 💜

# 181
  • София
Добро утро! Grinning Прекрасен летен дин ви желая! Flowers Hibiscus

# 182
Добро утро, прекрасни!
"Щастието е като парфюм: Не можеш да предадеш уханието му на друг, без да има мъничко по теб."
Нека всеки  един от нас намери миговете на радост и искрицата живот, от които има нужда, за да се почувства щастлив..

Църквата почита днес света великомъченица Марина
Скрит текст:
Българската православна църква днес почита Света мъченица Марина. На този ден празнуват всички, които носят името на светицата, означаващо "морска".

Света Марина е била дъщеря на езически жрец в Антиохия през III век. От малка тя е възпитавана от баща си в идолопоклонничество, но решила да приеме християнството и да се покръсти. Пръв неин гонител станал самият ѝ баща. Когато Марина е на 16 години, управителят на източните римски провинции Олимврий я подлага на тежки мъчения за това, че не искала да се откаже от вярата си. Неочаквано Олимврий решил да удави Марина и хвърлил девойката с камък на врата във водата. Тогава тя отново започнала да се моли да бъде покръстена и изведнъж веригите около врата ѝ се разкъсали и тайнствена светлина окъпала младото момиче. Мъченицата стояла във водата и пеела хвалебствена песен. След това била осъдена на смърт и посечена с меч.
Казват, че светицата посещава сънищата на хора, които вярват в нея, пророкува или дава съвети какво да се направи, за да се спасят вярващите от болести и нещастия.

Народните вярвания:
В българските народни вярвания Света Марина се приема за покровителка на водите и най-вече на Южното Черноморие. В деня, когато се почита нейната памет, се смята, че водата в църквите и манастирите, носещи нейното име, е лечебна.

Света Марина се приема като покровителка и на брака.
Честит празник на имениците! Здраве и благополучие пожелавам!
И накрая да се похваля с новия член на нашето семейство. Представям ви Марти, четвъртия ми внук.

# 183
Здравейте, ранобудни Animal Bee

Ако имаме именици днес, да са ни честити и да минат да почерпят! Stuck Out Tongue Winking Eye Hug
Честито внуче , бабче! Голям сладур, напоследък станаха доста популярна порода тези йоркширски териери, само в нашия вход имаме три. Joy Истина се оказа обаче, че не предизвикват алергична реакция дори към хора с доказана алергия. Проверено. Stuck Out Tongue Winking Eye

А след деня на очилата естествено следва ден на шапките. 👒
Имало едно време...

Нещо старо и от Керем

Любимата снимка на феновете от Мексико 😂😂😂

Приятен почивен ден ви пожелавам. Heart Exl

# 184
  • София
Бабче, честито!  Много сладък Марти! Grinning

Всяко дете трябва да си има куче! Всяка майка/баба, трябва да уважи и подкрепи това желание!  С присъствието на куче в дома се изграждат прекрасни приятелства, децата се учат на отговорност, приемат и дават безусловна обич и приятелство, получават другар в игрите и приятел, който да ги утеши и развесели, когато са тъжни! Всеки човек трябва да си има куче в определен период от живота си!

Скрит текст:
Лично аз, тоест семейството!/ също съм имала кученце, булонка, Джесика, която живя с нас доста години! Взехме я по препоръка на психолог за по-малката дъщеря за адаптация след няколко години живот /по-голямата част от живота на детето! / в чужбина. Отказваше да излиза от къщата, да се среща с други деца, да играе. Постоянно гледаше филмчета от предишния ни живот и искаше да си отидем "в къщи". Кученцето беше на 40 дена, когато ни го дадоха! То промени живота на всички! Обичахме я много, много, много! :Минаха години откакто тя си отиде от нас, все още не мога да я прежаля и да приема друго на нейно място! Blue Heart

Последна редакция: нд, 17 юли 2022, 12:37 от Dilemi

# 185
прекрасно семейство Ерсел

# 186
По темата Wink

Gift Heart

П.С.
Бабче, Марти е голям сладур Hug

# 187
  • София
Привет и от мен момичета. В този топъл, неделен ден да се включа и аз в темата за деня.

Ханде с шапки...

Керем с шапки...

ХанКер с шапки...

# 188
Превет, момичета! 🍹
По темата шапки се включвам със снимки от фотосесии на Ханде.

# 189
Здравейте, момичета! Flowers Hibiscus

И от мен една порция с каскети. Любимите на Миси! Animal Monkey Face

Очила, каскет и усмивка в едно. Satisfied

С Ягмур и първото Ханде...от мен да мине. Satisfied

# 190
Честити да са имениците в темата! Много здраве и щастие!
И по темата с очилата, пък и точно това гледам в момента...

# 191
Flowers Herb Специално включване от ателието на Лудия шапкар!

Казваме трикини шапка, очила и бански или джапанки! На тази прекрасница всичко и е в 10-та!

Смеещия се чаровник и кралицата!

Peaky Blinders

Хармония в чувствата!

Хубав ден от мен!

# 192
Намерих си още стари снимки, които не бях виждала преди.. 👒

Joy

# 193
Керем много хубави гледки е снимал от посещението си в Испания.

# 194
  • София
Керем от днес в сторито си в Инстаграм, със социална позиция!
ЗАЩО???
Цитат
Нито една страна не го направи; опасен кораб идва в Турция! Самолетоносачът „NAe São Paulo“, за който се твърди, че съдържа 600 тона азбест и десетки тона опасни отпадъци, които никоя страна не приема, идва в Aliağa за разглобяване. Токсичните отпадъци, които ще бъдат разпръснати в околната среда, въздуха и морето по време на процеса на демонтаж. Хората започнаха кампания, казвайки „Ние не искаме да се разболеем от рак“, започнаха петиция срещу довеждането на кораба, съдържащ 600 тона азбест и тонове опасни отпадъци, до Измир, Алиага.

Общи условия

Активация на акаунт