💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 , "Почукай на вратата ми" по bTV Lady /Тема 7/

• 37 123
  • 741
  •   2
Отговори
# 210
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един успешен ден, изпълнен с много настроение и положителни емоции Wink

Gift Heart

# 211
Добро утро!
Спорен понеделник.

# 212
  • София
Добро утро!  Heart Eyes Лек  понеделник, спокойна и спорна седмица ви желая! Grinning

Последна редакция: пн, 18 юли 2022, 08:20 от Dilemi

# 213
  • София
Добър ден невероятни момичета.Прекрасен ден ви желая. Тези, които са на почивка, да си изкарат чудесно, а на останалите пожелавам спокоен работен ден с едно позакъсняло кафе.

Прекрасните ни пиленца се загубиха тези дни. Ханде е в неизвестност, Керем също. Пускат се слухове, че са на почивка в Испания.

А в това видео се твърди, че двамата се готвят за нещо много голямо. Върви подготовка за сватба. Ако е вярно, това ще бъде бомбата на годината. Хайде дано.    

# 214
Здравейте прекрасна седмица Purple Heart
да се включа и аз по темите макар и късно

Днешната класация на Socipol в IMDB разкрива, че двойката винаги е на дневен ред, когато е далече от екраните. Ханде е на 1 място, а Керем на 3 място!

Ханде е класирана на 19-то място в Топ кино и актьори/актриси с влияние в Instagram, побеждавайки следните известни имена в света.

Стори от Керем

# 215

усмивка, очила и шапка

# 216
Здравейте Animal Bee

Имаме си вече аксесоари - очила, шапки и най-важният аксесоар - усмивката. Време е да се облечем и в дрехи. Stuck Out Tongue Winking Eye Днешната тема е белият цвят. Хайде да ви видя какви снимки на нашите любимци , облечени в бяло , ще откриете. 🤍

Скрит текст:
Смята се, че бялото е най-чистия и пълен цвят, символизиращ съвършенство и ново начало. Той е като бял лист хартия, на който нищо не е писано и дава възможността за ново начало.

Белият цвят има равно количество от всички цветове в спектъра и поради това съдържа както техните позитивни аспекти, така и отрицателните. Но може би най-интересната особеност на нежният цвят е , че  той е безпристрастен, независим и неутрален.

Казват, че новородените бебета идват на бял свят с най-чистото бяло, което ще се оцвети по-късно от неговите преживявания. Това е цветът на събуждането и креативността. Ако се опитаме да се скрием зад него, то все едно се крием под лупа.

# 217

Бяла красота по темата и малко шантав поглед извън традиционните снимки

И още бяло....

Майчице, имам слабост към мъже в бели ризи.
Представете си какво се случва с мен и очите ми когато срещу мен видя красив мъж в бяло Grinning

Последна редакция: пн, 18 юли 2022, 14:40 от DeniAra

# 218
Здравейте момичета! Flowers Hibiscus

Пожелавам ви една прекрасна и щастлива седмица, изпълнена само с положителни емоции. Flowers Hibiscus
И по темата: "любимци в бяло".

# 219
и по темата днес - Sparkling Heart Stuck Out Tongue Winking Eye

Revolving Hearts

# 220
  • София
Моята доза снимки в бяло. Невероятно са красиви в бяло двамата.

# 221
И още малко от прекрасните патрони в бяло.Heart

Този път май успях и с баланса. Kissing Heart Joy

# 222
Първи епизод на сериала "Почукай на вратата ми" в Ютуб мина 42М + гледания Trophy

Cupid

Gift Heart

# 223
# 224
Хайде и аз да се отчета с "Белодрешко"Relaxed

Общи условия

Активация на акаунт