💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 , "Почукай на вратата ми" по bTV Lady /Тема 7/

• 37 144
  • 741
  •   1
Отговори
# 285
Момичета, без да претендирам за чиста монета, но току що е качено това видео, на което се предполага, че са заснети Керем и Ханде.
Със скрита камера двамата най-накрая са попаднали в обектива. Казват, че тези снимки са от миналата седмица. Керем беше в Барселона и се твърди, че Ханде е заминала след него. Там са били на почивка. Това са първите изображения от няколко месеца насам.
Преди два дни аз попаднах на същата информация, но не посмях да я кача, защото не беше сигурно дали е вярна.
Тези снимки, много ми напомнят на онези от Малдивите. Бяха ги заснели някакви бразилски момичета, които по същото време бяха на почивка там.

Ето го и самото кратко видео. 

БлагаВест, наистина много се надявам това да е истина 🙂🌸

Мисля, че тук е и моментът да изкажа моето мнение, с което разбира се не ангажирам никого, но ми се иска да го споделя с вас, мили момичета.😊
Нямам идея, дали съм леко наивна, или пък твърде голям опримист, но не мисля че вярвам в тази раздяла, или изобщо някога истински съм вярвала. На моменти съм се разколебавала, разбира се, но не за дълго. След обявяването на тяхната връзка, след всички моменти, които те решиха да споделят с нас (сторита, снимки, клипчета) след интервютата, които дадоха.. не мисля че всичко е такова, каквото ни го представят и показват.
Да, обявиха че са заедно още по време на сериала и всичко изглеждаше добре и наред по това време. Дойде финала, дойде време за почивка, имахме интервюта с доста силни думи и от двамата, няколко лични снимки и наистина красиви споделени моменти. И изведнъж ШОК.. Поне за мен беше това.. и то кога..
Когато идва време за разглеждане на нови проекти, време в което всеки от тях в крайна сметка трябва да се върне към ангажиментите, това им е работата все пак, НО.. феновете вече са на седмото небе, щастливи са за тях, вече ги женят, Ханде дали не е бременна, кога ще е тази сватба.. всички вече ги приемат само и единствено като ХанКер, което разбира се за мениджърите не е много ок, защото с този фендом донякъде бъдещите им проекти са обречени или най-малкото не толкова високорейтингови колкото би им се искало. Тези фенове винаги ще срявняват тяхната химия и магия с бъдещите им партньори. Не че това да ги разделят е най-сполучливото нещо, защото всичко гръмна в лицата и на двама им, но в този бизнес и в тези среди не е  нещо нечувано и невиждано.. все пак няма лоша реклама.. а както видяхме техните фенове в световен мащаб са си доста напористи и дори крайни.
Прекалено бързо и неочаквано стана всичко с тази раздяла.. докато гледаха Мави заедно и Ханде публикува стори със закуска приготвена от Керем.. на следващия ден всички папараци гръмнаха с новини за раздяла, заради Демет Йоздемир.. След това затишие и от двамата,  изведнъж спиране на последване в социалните мрежи, изтриване на общи снимки.. Мисля, че ако наистина беше приключило всичко, не просто щяха да се отследват, а направо да се блокират взаимно. Работата си е работа, личният живот си е личен живот.. но при тях този натиск и тази истерия от феновете ги притисна прекалено много, затова аз мисля че там се намесиха техните мениджъри и дори подкрепят журналистите им да бълват грозни думи и обвинения насочени към Ханде и Керем, понеже нито Гюнфер, нито агенцията на Ханде не се застъпи за тях, а продължаваха до скоро да си пишат за нови любови и почивки, една до които доста съмнителни. Дори при първото интервю след “раздялата” когато хванаха Ханде, на главен ред им беше Кан. Дори не попитаха Ханде дали наистина са се разделили с Керем..
Изинявам се искрено за това словесно излияние, но исках да си изкажа всичко, което бях трупала до сега и пазех в себе си. Благодаря, ви момичета, че ме предразположихте да споделя с вас! Така ми олекна! И бъдете сигурни, че вече доста често ще ви досаждам!
С много любов!
Хубава вечер! 🌸❤

# 286
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Пожелавам ви прекрасен ден, изпълнен с много хубави емоции и слънчево настроение Wink

# 287
Добро утро, момичета! Flowers Hibiscus

Малко сутрешна мотивация от Керем и Мат.

https://twitter.com/hanker_updates/status/1549554296538406912/video/1

Да не кажете, че Керем не е добър инфлуенсър?! Satisfied

Не мога да я подмина тази сладост. Sparkling Heart

Хубав ден! Nature Sunny

# 288
Добро утро, прекрасни! Усмихнат, спокоен и пъстър да е денят ви!

Днес е Илинден, по стар стил.

Честит празник! Честито и на имениците, ако има сред нас! Здраве и благополучие!

Sunnyygirl, добре дошла.

# 289
Добро утро или по-скоро добър ден, момичета! 😊🌸
Хубав и успешен ден! 🌞
Честит празник на всички именници! 🌸
Нека всички бъдем здрави и усмихнати! ❤

# 290
  • София
Добро утро момичета!
Съни, прекрасен пост. Изцяло се препокрива с моето мнение. Радвам се, че има и други, които мислят подобно на мен.
По повод на изтеклото видео от вчера, не можем засега да твърдим със сигурност дали на снимката са ХанКер. Всичко е 50:50. Снимката е леко размазана и отдалече. Но се сетих за подобни снимки качени от Малдивите през м. април 2021г., какви коментари се писаха тогава.  Направих си труда и се върнах в старите теми. Сега ще ви кача част от всичките коментари. Като ги чета, правя асоциации със сегашното положение. Нищо ново под слънцето. Как само са устроени хората. Едни, като мен и Съни, са непоправими оптимисти, а други винаги чакат доказателства. Че дори и тогава подлагат на съмнение дадени факти.   
Интересното в случая е, че и тогава двамата не бяха готови да се покажат открито. До последно не признаваха дали имат официална връзка. Добре, че ги изловиха на Малдивите, та се наложи да се официализират.
Слагам в спойлер за тези, на които им е интересно, защото е доста дълго.

Скрит текст:
На 18 април 2021 година излезе първата снимка от Малдивите, качена в сторито на Керем, на която той написа "Губя се..."

И се започнаха разгорещените коментари. Ето част от тях. Нарочно не пиша имената на тези, които са коментирали.

-  Сега въпроса е с кого е там ?

-  А ако Ханде я няма? После тези 64 БГ Мами гласували с Да, ще пием по един студен липтон.

-  Дори да не се вижда Ханде, това не означава че не е там! 😜😍 Няма да се издават я!

-  Моята фенска интуиция подсказва, че не са заедно.

Мой пост: Моята фенска интуиция пък подсказва, че са заедно.

-  Линде, иска ми се, но...! И тези 64 от вас, отговорили с “да” + Ханде, ще пиете по един студен чай “Липтон”.

- Аз съм от тези, които не вярват във връзката извън сериала на Керем и Ханде, поне докато не си кажат. Не мисля, че компанията "фемили" и Ханде ще бъде споделена от Керем бей , ако отидат някъде на екзотична почивка.

- Да не се настройваме, че са заедно на почивка, защото ще останем разочаровани, мисля...

- Аз пък още не съм отговорила на анкетата, чакам да видя какво ще излезе от тази морска  почивка. По принцип и аз съм песимист , но почнаха да ме разколебават напоследък и затова реших да не отговарям.

- Чета, че аркадашите са заедно, а утре и фамилията пристига. Ето в такива моменти малко се разубеждавам, че са заедно. Не знам, то ще се чуе тези дни.

Линда: Накратко: Те не можаха да избягат от социалните медии!
Поредицата свърши. Очакваната любов най-накрая започна. Керем Бюрсин и Ханде Ерсел заминаха заедно на почивка на Малдивите!
Снощи докато на екрана беше финалът на сезона на поредицата „Почукай на вратата ми“ с участието на Керем Бюрсин и Ханде Ерсел, нашата двойка, отиде на Малдивите, за да облекчи умората от натоварения сериал. Не можаха да избяга от потребителите на социалните медии! „Приятелят ми видя Ханде Ерсел и Керем Бюрсин в самолета на Малдивите!“ Когато споделихме снимката на Малдивите в Instagram, бяхме сигурни за връзката.

- Коментира се в Туитър за някаква снимка, която масово са изтрили вече. Намерих я, размазана е и я поствам. Мислех да не е от някой епизод, но не мога да се сетя. Заключения не смея да си правя.

Дори и след тази снимка съмненията продължават!

- Аз имам друг въпрос 😅 Кой в днешно време има телефон с толкова лошо качество на камерата  ⁉️ Или на фотографът много са му треперили ръцете

- Много глупаво ли ще прозвучи ако кажа, че не съм сигурна дали са те.

- Днес много ще ме мразите, но би било доста наивно от тяхна страна да отидат на място, до което летят Турските авиолинии и да смятат, че няма да се намери някой, който да ги разпознае на публично място, каквото представлява всеки ресторант...

Линда: За мен няма никакво съмнение, че са заедно. Относно това дебнене, наистина не е приятно. Ето една фенка, какво пише във връзка с изтеклата снимка от почивката на ХанКер:    "Изтрийте моля !!!! Моля, спазвайте поверителността им. Тази мания е достатъчна. Оставете ги да си починат. Това е техният личен живот!!!"
За сметка на медиите, които не спират да тиражират новината със заглавие в червено:
"Заминаха заедно на почивка"

Дори качиха ето този клип:
https://www.youtube.com/watch?time_continue=3&v=YTsWXSno_B0& … ;feature=emb_logo

Дори и клипа не можа да убеди някои фенове, че Ханде и Керем са заедно на Малдивите.

- Аз лично като видях клипа, не можах да ги позная, защото са в дъното на залата, седнали са на разстояние един от друг, а не както винаги съм свикнала един до друг и освен това не се виждат ясно лица им. Може да са те, може да не са. Не мога дори да проумея, как е възможно разни хора да твърдят, че са те и да тормозят и Ханде и Керем и жената, която 100% вече е съжалила, че е качила клипа.

- Преекспонираната снимка ми прилича на играта познай какво е това? Така че , и аз докато не стане официално не вярвам.

- Ще се радвам да са там, да си починат и да прекарат време заедно, но как феновете ги намират в някакво видео качено от туристка, която не знае кои са.

Линда: Привет в този дъждовен и мрачен ден. Блазе им на ХанКер. Сега се печат на топло в Малдивите. Дали имат връзка или не, всеки да си мисли каквото си иска и както му се иска.
Истината обаче е друга. От съвсем достоверен източник Ханде и Керем  са тръгнали от летището в Истанбул около 01:50 ч. на 18.04.2021г.  Летяли са повече от 11 часа и половина. Имало е буря над Индийския океан. Единият лицев двигател на самолета им е имал проблем. Но слава Богу са успяли да кацнат безаварийно на летището на основния остров на Малдивите. От там са се придвижили с моторна лодка до тяхната дестинация на съседен остров. Това видео, което Керем качи в сторито си е от моторната лодка, с която са ги закарали до острова.
Сестрата на Ханде, Гамзе заедно със съпруга й Джанер ще пристигнат днес и ще се присъединят към тях.

Нещата са ескалирали, след като в интернет се е появила информация за полета....

Намесва се приятелката на Ханде, Дилара.
"Може би трябва да се заяви ясно; социалните медии не са ви бащиния . В съзнанието си не можете да правите акции, които се разглеждат като опозиция на правото на личността на хората. Както знаете, в страната има закон, а не сме бананова република."

-  Както писа Линда, всеки може да вярва в това, което му се иска, но аз лично няма да коментирам фенски мераци и т.н., нито бързам да се радвам, докато не видя официциално потвърждение от Ханде и Керем за връзка помежду им.

И тогава се появява Ханде с ето тези снимки, след което вече невярващите повярваха.

Линда: Но най-много се радвам че вече си имаме и съвсем легални ХанКер.
Мечтите са затова, да се сбъдват...

В Библията пише: "Блажени са вярващите"!

# 291
Здравейте Animal Bee

Много готино видео от Мат - Можем да направим всичко. Възможностите са безкрайни.
И вие ли загледахте фона хахаха, няма никакви други хора. 🤡😂

Линде, има голяма разлика между преди и сега. Преди въпросът беше близки приятели ли са само или има нещо повече? Имахме постоянно видеа, коментари, не признаваха, че имат връзка, но си личеше, че са много близки. А сега сме в пълно затъмнение за техните отношения. Joy На въпроса за Керем " в лоши отношения ли сте ? Не, нали?" , тя отговори "може ли да има такова нещо". Обаче после преиначиха думите й, защото един такъв отговор не носи трафик...
По същото време Стефани Кайо каза, че това били лични неща и в момента се опознавали с Керем. Joy Този език поне го знам, преведох ви интервюто дословно. Обаче подминахме, защото винаги подминаваме новините за новите любови на Керем  , но никога не подминаваме тези за Ханде. Защото не знам по какъв параграф Ханде излезе най-лошият човек на света, че е изтрила снимките си с Керем. Очевидно е имала причина да го направи. Сега каква е тази причина е безсмислено да се гадае. А и няма значение за мен.
И докато някои казват, че Ханде е била там, други вече намериха нова любов за Керем. Joy
Ето тази дама на 16.07 е последвала Гюнфер , на 17.07 - отследвала. Joy С Мат се следват взаимно също от скоро и излезе едно видео, където се вижда, че са заедно на купон  - тя, Мат и пиарката на Olyverse. Керем не се вижда на клипа. Пише се актриса мацката, явно иска да пробие в Дизиланд, щом последва Гюнфер. Joy

Също е лайкнала и коментар за Керем

И снимката им

И най-любопитното - на 17.07 е спряла да следва Стефани Кайо в инстаграм. 🤔😂

Не знам дали Ханде и Керем имат любовни отношения помежду си или с други хора, но си мисля, че каквото и да е, ще опитат да се опазят от медиите максимално. Кофти е когато личният ти живот стане по-важен от кариерата...
Изобщо не мислех да коментирам слуховете за актрисата , но понеже и Ханде се намеси. Да дам 2 гледни точки. А може и нито една от двете да не е вярна. 🤷‍♀️ Joy

Днес предлагам да няма тема на деня, защото имаме преговор довечера. Blush

# 292
Flowers Herb Добър ден!
Поли,  "Кофти е когато личният ти живот стане по-важен от кариерата...", разбрали сме се нищо лично...
Личния живот е много по-важен от кариерата! Послушай ме! Това е лично мнение, моля за предварително извинене.Hands Pray
Линде винаги ще се възхищавам на оптимизма ти! Често съм разколебана, относно техните лични отношения и много ми се иска двамата да са заедно, щастливи и влюбени ето така :

Надеждата се прокрадва, отново от предоставените ни клипове - замъглените образи на снимката от терасата  и клипа с приятеля му фасадата на сградата е една и съща.../ дълги години съм работила в областта на инвестициите в строителството/ ..., различавам отлично фасади!
Може би, ...!?!
Хубав следобед, момичета!

# 293
Мики, Ханде се изкарваше такава, но само там. Тези, които писаха по времето на раздялата, след отделянето ги няма. Което веднага води на мисълта, че Керем не им е интересен сега, не им е бил тогава също. Най-вероятно и двамата не са им интересни, чисто професионално. Клюките им бяха интересни. Satisfied

Скрит текст:
Edit: Намерих видеото с Мат от купона в Мадрид. Танцуващата е пиарката на Olyverse. Там е и въпросната дама, която е последвала и отследвала Гюнфер. Керем не се вижда. Може и да не е бил там, но може и да е бил. Satisfied
От хейтърски профил е да не ви прави впечатление, но си е съвсем реално видеото.

https://twitter.com/HandeIloveyou_/status/1548243885687681025

Линде, всички искаме да познаеш. Вярвам, че в живота има много неща, които не са обясними. Вярвам, че е възможно някой ден пътищата на определени хора да се пресекат отново. Но вярвам в момента и в думите на Ханде от последното интервю, че в сърцето й няма никой. Избирам да съм посредата, най ми е комфортно. Не вярвам в отраженията в момента, не ми приличат да са те, но не съм ги отписала тотално. Щом могат нормални снимки от на Ханде почивката с Мави да направят, на Каан от морето (самостоятелно да подчертая без Ханде Satisfied), значи не е толкова трудно предполагам.

Съни Flowers Hibiscus

Ще поживеем, ще видим. Ние сме си тук Sparkling Heart, патроните да се оправят.

Последна редакция: ср, 20 юли 2022, 14:21 от midnight__sun

# 294
  • София
Поли, напълно съм съгласна с теб. Ханде я изкараха голяма флиртаджийка, която сменя мъжете "като носни кърпички". Керем е чист, бял и неопетнен. Не твърдя, че е имал нещо по задълбочено със Стефани. Но според мен е имало лек флирт, при който е дал някакви надежди за нещо повече. Затова Стефани се е обнадеждила, че може и да стане работата. Бързо обаче и бяха попарени надеждите. Керем е много харизматичен мъж и лесно може да омае всяка една девойка. Но съм дълбоко убедена, че в сърцето му в момента е само една. Друг е въпроса, че се опитват всячески да ги чифтосват, с когото им падне. Може би така се опитват да ги провокират за  да говорят. Прочетох тези дни, че Ханде имала флирт с Мелих, брата на Джанер. Пълни измислици. Как им ги раждат тези неща болните им мозъци.
Слънчице, на Ханде и Керем на думите не вярвам. Те месеци наред твърдяха, че са само приятели. Това, което тя каза беше, за да не я питат повече.
Относно вчерашната снимка и аз, като Яси си мисля, че нещата са такива, каквито ни ги показват. Яси, освен фасадата на сградата вижда се, че и чадърите са еднакви на снимката от вчера и тази от днес на Керем с Мат. Така че, нищо чудно и да е вярна тази информация. Преди една седмица един друг сайт намекна, че Ханде е заминала за Барселона и е на почивка с Керем. Засега повечето само подхвърлят информация, но твърдят, че все още не могат да ни показват снимки, защото нямат разрешение. Ние сме търпеливи и ще чакаме. И аз, както винаги си твърдя, ХанКер VAR.
След една година ще се отчитаме, кой е познал.    

Последна редакция: ср, 20 юли 2022, 14:02 от БлагаВест

# 295
Яси, разбира се! Hug Не се изразих правилно може би , имах предвид за медиите , за феновете , личният живот на популярните личности става по - важен от професионалния. А че нашият личен живот си е по-важен за нас , разбира се.

Подарък от Керем за неговия приятел Кемал
„Когато някой от Тексас срещне някой от Адана...Керем"

И един цитат по темата, че отдавна не съм ви пускала.
Колко глупаво е да мислим, че подаръкът е вътре в пакета , винаги, винаги, винаги, това са ръцете, които го подаряват. 🤍

# 296
БлагаВест, много се радвам че не само аз мисля така! 🌸
Просто всичко стана толкова изведнъж и толко съмнително.. сякаш и медиите им с тези клюкарски предавания, които са доста смехотворни, и папараците се опитваха да ни втълпят тази раздяла и да ни убедят в нея на всяка цена. Как пък веднъж не ги попитаха защо и дали изобщо всичко между тях е приключило, а директно в пъвите им интервюта след раздялата ги питаха директно за отношенията им с Каан и Стефани?!? Всички сме тук заради Керем и Ханде, познаваме постъпките и действията им. Мисля, че не само аз съм на мнение, че те наистина ценят и обичат феновете си, затова поне лично биха обявили тази раздяла с пост, с който ще уважат и те нас и ние тях. Както направи Ханде с раздялата си с Мурат. (Не мисля, че цени Керем по-малко, за да няма пост и за него 😀) Шегувам се, разбира се! 😘
Това, което се опитвам да кажа, е че според мен самите им мениджъри в момента не им дават гласност да говорят за нещата по между им, заради кариерата им. Просто всичко с тях се случи така че излезе извън контрол. Феновете полудяха и се получи една леко обратна реакция, която те не харесаха особено много.
Мили момичета, пак се отплеснах и докато се усетя вижте пак какъв чаршаф съм сътворила 😀
Това ще да е, защото толкова много се притеснявах да се включа и аз, че трупам всички тези думи от адски дълго време. Силно се надявам да не ви натоварвам с тези словесни атаки, а вашите мнения за мен супер интересни, защото все пак истината е някъде там. ❤🌸

# 297
  • София
Съни, давай, пиши и не се притеснявай. Сега ти се е отворила глътката...  
Каквото си мислиш, споделяй го смело, защото за нас е много интересно да чуем и ново мнение.

И в Туитър се раздвижиха покрай снимките.    

Последна редакция: чт, 21 юли 2022, 12:15 от БлагаВест

# 298
На всички тук ни е все още интересна темата. Дори мои приятелки наскоро, които са гледали сериала без препоръка от мен, ме питат заедно ли са? Satisfied И отговорът ми е, че не знам. Satisfied

Съни, включвай се смело и без притеснение. Flowers Hibiscus

Седем милиона за видеото на Дисни в профила на Ханде.

И един испански купонджия Satisfied

# 299
Еееех, момичета, на по 20 и на 30 по две....

Разбира се, че не трябва да се вярва на Керем и Ханде.... Спомнете си как сластно-сластно от устата на Керем течаха думите "АШК йок, аркадашлар", как непринудено, невинно и свенливо като младеж се усмихваше, как обясняваше за любовта към Отечеството и още врели-некипели... Актьорът изигра успешно и с нужния финес своята персонално-личностна роля и почти беше убедил целия свят, че е чист и невинен като ангел небесен....Innocent Sparkling Heart Докато обаче не се разнесе оня гръм от Рая /разбирай Малдивите/, че двамата са заедно... И сега сме във фаза "Когато гръм удари, как ехото заглъхва... "  Заедно ли са, не са ли... Ще се взираме във всеки детайл, ще отричаме или вярваме на всяка една информация, свързана с личния им живот, ще се вглеждаме в лицата им, ще улавяме емоциите им, за да търсим следи и да правим умозаключения... Всъщност истината е някъде там, все още невидима и неуловена... Или нарочно и целенасочено прикривана.. Чакали сме толкова време, ще почакаме още... В края на краищата истината все някога ще изплува на повърхността. В друго не знам, но поне в това съм убедена...

П.П. Добре дошли на новите попълнения.. За нас е радост да има в кошера повече жужащи пчелички, защото само тогава кошерът ще бъде  "жив" /разбирай темата Smiley/... Много ми станаха алегориите днес, ама карай...

Последна редакция: ср, 20 юли 2022, 15:02 от mury9

Общи условия

Активация на акаунт