Добро утро, прекрасни момичета! 

Добро утро, прекрасни! Усмихнат, спокоен и пъстър да е денят ви!

На въпроса за Керем " в лоши отношения ли сте ? Не, нали?" , тя отговори "може ли да има такова нещо". Обаче после преиначиха думите й, защото един такъв отговор не носи трафик...
Този език поне го знам, преведох ви интервюто дословно. Обаче подминахме, защото винаги подминаваме новините за новите любови на Керем , но никога не подминаваме тези за Ханде. Защото не знам по какъв параграф Ханде излезе най-лошият човек на света, че е изтрила снимките си с Керем. Очевидно е имала причина да го направи. Сега каква е тази причина е безсмислено да се гадае. А и няма значение за мен.
С Мат се следват взаимно също от скоро и излезе едно видео, където се вижда, че са заедно на купон - тя, Мат и пиарката на Olyverse. Керем не се вижда на клипа. Пише се актриса мацката, явно иска да пробие в Дизиланд, щом последва Гюнфер. 

Добър ден! 

), значи не е толкова трудно предполагам.
, патроните да се оправят.

Не се изразих правилно може би , имах предвид за медиите , за феновете , личният живот на популярните личности става по - важен от професионалния. А че нашият личен живот си е по-важен за нас , разбира се. 

И отговорът ми е, че не знам.

Докато обаче не се разнесе оня гръм от Рая /разбирай Малдивите/, че двамата са заедно... И сега сме във фаза "Когато гръм удари, как ехото заглъхва... " Заедно ли са, не са ли... Ще се взираме във всеки детайл, ще отричаме или вярваме на всяка една информация, свързана с личния им живот, ще се вглеждаме в лицата им, ще улавяме емоциите им, за да търсим следи и да правим умозаключения... Всъщност истината е някъде там, все още невидима и неуловена... Или нарочно и целенасочено прикривана.. Чакали сме толкова време, ще почакаме още... В края на краищата истината все някога ще изплува на повърхността. В друго не знам, но поне в това съм убедена...
/... Много ми станаха алегориите днес, ама карай... Препоръчани теми