💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 , "Почукай на вратата ми" по bTV Lady /Тема 7/

• 36 759
  • 741
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Феновете наистина са невероятни детективи. Коментира се, че Ханде се е подложила на разкрасителни процедури. Предполагат, че затова не се е показвала известно време. Ето и последната снимка, на която се вижда ясно, че все още е подпухнала.

И за баланс Керем...

Последна редакция: пн, 25 юли 2022, 14:38 от БлагаВест

# 496
Добър да е денят ви, прекрасни, слънчеви момичета!

Новини, снимки, сторита - страниците са изпълнени с всякакви актуалности. Най - много се забавлявам с детективските способности на някои фенове и категоричността на псевдожурналистите,  с коята коментират събития, все едно са присъствали на тях.Това си е дарба.SunglassesGrinningSunglasses

nrgmama, благодаря за красотата, която споделяш с нас. Flowers Hibiscus

Днес християнската църква отбелязва денят на Света Анна.
Тя е покровителка на женското начало, на брака, семейството и майчинството.

Честит празник!

Последна редакция: пн, 25 юли 2022, 14:44 от бабче-mp3

# 497
Нови снимки с Керем, пише , че са от днес, в офиса на Braveborn.

Керем обаче ми чете мислите и е в пълен комплект на 3те цвята, които мислех да ви задам днес. А именно - сиво 🌚 , зелено 💚 и кафяво 🤎. С това мисля, че ще приключим темите за цветове. 🌈

nrgmama и аз благодаря за снимките, с удоволствие си попътувахме с теб.

# 498
Flowers Herb Прохладен понеделник и начало на седмицата, момичета!
Дължа уточнение по предходния си пост, в които съм се мотивирала с помоща на Балзак. Нищо общо с "Червено и черно" на Стендал.
Имала съм в предвит това:
„Когато жените обичат, те ни прощават всичко, дори и недостатъците. Когато не ни обичат, те не прощават нищо, дори достойнствата ни.“ Оноре дьо Балзак , произведението - "Величие и падение на куртизанките".

# 499
Здравейте, момичета! Flowers Hibiscus

Явно Ханде е в чудесни отношения с Айше, мениджърската фирма и няма изгледи да напуска. Нали се говореше, че края на май е предподписала нов договор.

Слагам този сладур, който редовно влизаше в трендинга. Satisfied

Скрит текст:

И по темата на деня

Последна редакция: пн, 25 юли 2022, 18:26 от midnight__sun

# 500
Flowers Herb "Тон сюр тон"/естетика в комбинацията на цветовете/, казват французите ...

Любов на работното място!?!

Зеленото като контраст в пустинята и прекрасното цвете!

Усмивката, която променя сивото ...

Любовта е палитра от цветове, а Ханде/Еда е дъга..., Керем е слънце!

# 501
  • София

Бабче, добре че са феновете. Къде с налучкване, къде истина, но покрай тях ние научаваме доста неща за Ханде и Керем. Много от информацията, която качват обаче излиза вярна. Те също се вълнуват и искат да са в час с любимците си.

# 502
Още по темата

Trophy

# 503
Нови снимки от днес. И Хектор в селфито. Heart Eyes

# 504
# 505
Видях, че момичетата, които споделят снимките и видеата от днес, пишат на испански и реших, че са от Испания, а те се оказаха от Чили! Scream Къде е Чили, къде е Турция. Flushed

# 506
и по темата на деня Wink

Simple Smile

# 507
Здравейте, прекрасни!🌞🌸
Започнахме седмицата с активност от страна на нашите любимци, дано да ни върви само на хубави неща през цялата седмица! 🍀
И по темата на деня 😊

# 508
# 509
Без повод

Flowers Hibiscus

Общи условия

Активация на акаунт