💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 , "Почукай на вратата ми" по bTV Lady /Тема 7/

• 36 760
  • 741
  •   1
Отговори
# 480
  • Dupnica
Flowers Four Leaf CloverПривет момичета,
Да се включа по темата - червено и черно, но не по Стендал, а по нашите Ханде и Керем Heart

Огнени страсти по тъмни доби!
Благодаря ви момичета за новините, за позитивността и желанието да помогнем с енергията си за добрите отношения на ХанКер.
Невероятни сте! Sparkling Heart
Дано са добре,където и да са и влюбени! Revolving Hearts
Прекрасна вечер на всички!
Дано да е прохладна! Nature Sweat Drops

# 481
  • София
Съни не си единствената, която ще се радва да види Ханде и Джан в един проект. За мен това ще бъде много интересна комбинация. Каквото й да говорят, но Джан успя да се лансира в Италия. Не е долюбван в Турция. Ханде също не е от най-обичаните от турските журналисти. Точно затова аз искам двамата да направят един силен дует и да изиграят нещо хубаво, за да им затворят устите.

# 482
Добър вечер  момичета да взема и аз да се запиша относно цветовата гама на Ханде и Керем- черно и червено.

# 483
  • София
В края на неделния ден влизам отново в темата, защото въпреки че "традициите не са това, което бяха" както се казваше в една реклама излъчвана преди време, обещанията трябва да се спазват! Flowers Hibiscus

Отново е нощ, емоциите от почивните дни са отшумели и сме в очакване на новата работна седмица! А аз ви оставям втората поредица от снимки от моето Пътешествие 2022, която съм нарекла "Дворци, замъци, имения, крепости, руини: величествените свидетели на историята". Надявам се, това малко бягство от темата за нашите любимци да ви разнообрази, разведри и да ви донесе добро настроение и усмивки в началото на работната седмица! И знаете, за тези които мислят, че ще им бъде интересно съм поставила снимките в две части в скрит текст!

Скрит текст:

Последни за деня снимки на Ханде Ерчел и Керем Бюрсин в черно:

Втората част от снимките:

Скрит текст:

Още веднъж ви пожелавам лека, спорна и успешна работна седмица на работещите, на тези които пътуват или почиват,  пълноценна почивка, слънчеви усмивки и удоволствие на пълни обороти! Спокойни сънища! Nature Last Quarter Moon With Face

Последна редакция: пн, 25 юли 2022, 01:19 от nrgmama

# 484
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един страхотен ден, изпълнен с много настроение и усмивки Wink

... и за една успешна седмица Stuck Out Tongue Winking Eye Hug

# 485
Добро утро момичета!
Ползотворна и спорна нова седмица.

И нещо ново от сладката Мая

Последна редакция: пн, 25 юли 2022, 08:14 от azisiq

# 486
  • София
Добро утро! Heart EyesЛек ден и спокойна седмица ви желая! Grinning

Миси, Flowers Hibiscus за инфото. За 1-вата част - Ха, дано! Grinning За проекта с Джан съм  Mask
Виждала съм го само на снимки и клипчета от негови изяви
Скрит текст:
много ми е наперен, самоизтъкващ се. Не съм сигурна, че ще ми харесат с Ханде като двойка Rolling Eyes
nrgmama,Flowers Hibiscus за снимките. И ние пътуваме и разглеждаме! Sunglasses

# 487
Добро утро! 🌺
Ново стори от Ханде

Хубава седмица, момичета! 😘

# 488
  • София
Добър ден момичета. На тези, които са на работа лека седмица. На тези, които си почиват, пожелавам една много спокойна и релаксираща почивка.

Допълвам информацията, която е качила Миси.
Да започна с новина, която качиха от клюкарският сайт Tv Kuşu. Не знам от къде научават всички новини, но определено до сега не са сгрешили. Снощи пуснаха мухата. Предполага се, че това се отнася до ХанКер.
Да допълня, че от друг сайт пък вчера написаха, че рожденият ден на дядото на Ханде е отпразнуван в "розовата къща". Събрала се е цялата рода. Татко Кая също е присъствал. Твърдят, че Ханде лично е поканила родителите на Керем и те също са дошли. Говорят, че се е обсъждала предстояща сватба на Ханде и Керем.

А това е спомен от същият ден, но от миналата година.

Тази фенка е започнала да рисува картина на Ханде, но когато ХанКер се скараха тя е загубила желание да рисува. Сега обаче тя отново е мотивирана да продължи и да завърши тази рисунка.

Последна редакция: пн, 25 юли 2022, 10:32 от БлагаВест

# 489
Ханде честити рождения ден на собственичката на агенцията с която работи.

# 490
Ханде днес отново е активна

# 491
Ханде честити рождения ден на собственичката на агенцията с която работи.

Интересното в случая е, че и Керем я следва. Hug

# 492
Здравейте Animal Bee

Снимката, която Ханде качи с Айше, е стара , но това няма значение. Тя за пореден път ни показва, че е близка със собственичката и мениджърите от агенцията си. Питам се, ще спрат ли вече феновете да търсят под вола теле?

# 493
  • София
Поли, не се надявай, няма да спрат феновете. Напротив, по-настървено търсят "под вола теле".    
Сега са засекли, че снимката, която Керем качи вчера била стара.

# 494
  • Dupnica
Flowers Four Leaf Clover Здравейте,момичета!

Пожеланията са  за всички - на работещите да намерят време за почивка Disappointed Relieved Yum ,
на почиващите незабравими изживявания на прекрасни места с люмите! Purple Heart
Момичета, феновете няма да спрат да търсат "под вола теле" Smiling Imp
Няма да се угоди  - все ще има "за" и "против". Broken Heart Thinking
Flowers Cherries Отдавна спрях да се кахъря защо не е иначе. Животът на Ханде и Керем си е техен личен.
Когато решат и искат ще ни покажат част. Flowers Jack O Lantern

Намериха се, влюбиха се, бяха във филма и в реалността и ние с тях се влюбихме в любовта им. Heart
Искам да са заедно, защото смятам,че си подхождат, приемам ги като две части на цялото - но не го решавам аз или който и да е фен. Yum
Flowers Four Leaf Clover Дано животът им да е изпълнен с любов и радости, в здраве и успешни роли да продължат да ни радват.
Аз ще им се радвам, както и вие. Затова сме се събрали тук в нашата къща - вълнуваме се и ги обичаме, пращаме им позитивни мисли и вярваме в бъдещето им! Sparkling Heart

Прекрасен ден!

Общи условия

Активация на акаунт