💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 , "Почукай на вратата ми" по bTV Lady /Тема 7/

• 37 097
  • 741
  •   1
Отговори
# 465
Любимата ми цветова комбинация, но сега само в черно...

# 466
  • София
Привет в неделя, независимо от това къде сте, денят е прекрасен! Защото денят е усмихнат, защото е лято, защото е отпускарско (поне за част от вас!) Flowers Hibiscus

И днес за голяма моя изненада успях да вляза в темата малко след като нашата любезна домакиня Поли обяви тематиката за деня! Нашите любимци Ханде Ерчел и Керем Бюрсин в червено и/или черно! Heart

Започвам с червено! Защото червения цвят е топлина, гняв, грубост, вълнение, сила, кръв, екстремни емоции, битка. Червеното съчетава в себе си агресия и любов, страст и живот! Освен това е символ и на виното! Значенията на червеното са толкова много, че често си противоречат. Обичан от едни, мразен от други, червеният цвят приковава вниманието и създава особени чувства у този, който го наблюдава. Независимо обаче дали го харесваме или не, не можем да отречем, че червеният цвят предизвиква винаги усещане за силна емоция - понякога добра, понякога лоша! Flowers Hibiscus

Той притежава силен магически заряд, защото е жизнен и създава усещането за индивидуализъм, смелост, красота и богатство. Хората вярват, че той ги предпазва от зли очи, носи късмет и щастие затова връзват червени кончета на бебета и бременни жени. Flowers Hibiscus

Цветът никога не остава незабелязан и в историята често е символизирал силни, дълбоки страстни чувства и желания, причина за войни и жестокости, но също така давал усещането за великолепие, царственост, величие и триумф. Flowers Hibiscus

Ханде и Керем поотделно в червено:

Последна редакция: нд, 24 юли 2022, 17:05 от nrgmama

# 467
Flowers Herb Привет, огнени момичета в  неделната привечер. Време за разтоварване и релакс.
Червено и черно, но не по Балзак..., а по днешните задаващи модни тенденции и актуалности!

Усмивка нажежаваща до червено!

Жена ... обещаваща жарка любов до червено!

Ще ме побърка до червено! и/или "Мислителя" по Роден.

Коя от нас не мисли за ... любов обляна в червено?

Хармония на чувства и цветове!

Прохладна вечер!

# 468
Мики, и аз нямам идея как следят абсолютно всяко нещо, всеки детайл, дебнат за абсолютно всичко и разузнават.. това направо си е работа на пълен работен ден 😂😂

По темата 😉🌞🌹

# 469
  • София
Продължавам с черно! Черното се свързва с изисканост и стил, високо качество и класа, власт, престиж, елегантност, надеждност, простота и изтънченост. Този мистериозен цвят обикновено се асоциира също така с драматизъм, мистерия, със страха от неизвестното.

От  една страна това е цветът на „отрицанието“, за разлика от бялото, което е цвета на „утвърждаването“. Черното е цветът на магиите, пораждащ желание за унищожение на съществуващото и песимизъм. Този цвят е на цвета на анархичната опозиция и на абсолютните претенции за власт. Черното е използвано като символ на специалното, дистанцираното, високопоставеното и е силно изразено в облеклото на някои професии, като съдиите и музикантите. Цветът на сянката, мракът и нощта, черното е отрицанието на светлината.

От друга страна черния цват означава сила, богатство и сериозност и се счита за много официален, елегантен и престижен цвят. Чрез черното човек показва, че иска да бъде различен - черен костюм, черна лимузина и черно куфарче внушават почит и достолепност, когато човек иска да се отличи от шарения свят. Черното отдавна се е наложило като модерен цвят, който внушава елегантност и нестандартност. Черното контрастира добре с ярки цветове. Черното изважда на преден план формата и материята. Той създава чувство на лукс и ред.

И нашите любимци в черно, заедно и поотделно:

# 470
Gift Heart

Sparkling Heart

... и извън темата Stuck Out Tongue Winking Eye

# 471
"Красотата не е нищо друго, освен обещание за щастие."

"Малко количество надежда е достатъчно да предизвика раждането на любов."

"Удоволствията на любовта винаги са пропорционални на нашите страхове."

Чудесна неделна тема, поздравления Heart
Постарах се освен красиви снимки да намеря хубави цитати от автора на вечната класика в литературата "Червено и черно". Мисля, че са много подходящи в контекста на темата Аsk Var / Ask Yok.

# 472
  • София
И аз се включвам в днешната тема. Ще го направя, като спазя стриктно заданието "Червено&Черно".

# 473

Много харесвам Керем с тази прическа!!!

# 474
# 475
Керем в Туитър днес Wink

Wink

Скрит текст:
Скрит текст:
От рубриката една жена каза .... Wink
Днес Ясен ( известен блогър) отново е имал лайф в Инстаграм -  Ето по - важното от него, което е важно за нас Simple Smile
С Гугъл :
" 1. Компанията на Керем вероятно има проекти в Испания, Турция и Америка.
2.Някои хора посредничиха за връзката на Hanker (по молба на Hande), но в началото не бяха съгласни, но накрая се помириха и сега са заедно.
3.Ханде  има предложение от Испания ... може да отиде в Испания или може вече да е ходила.
4.Още не са ходили на почивка и не е ясно кога ще отидат....
5. В края на септември ще обявят връзката си официално "
и втората "новина", която се тиражира от няколко дни е, че все пак Джан и Ханде ще участват в общ проект ( дали ще е "Ел Турко" или друг, засега не се съобщава ..)

# 476
  • София
още по темата Stuck Out Tongue Winking Eye

# 477
Добър вечер, момичета! Flowers Hibiscus

Включвам се по темата зададена от Мики.

# 478

и втората "новина", която се тиражира от няколко дни е, че все пак Джан и Ханде ще участват в общ проект ( дали ще е "Ел Турко" или друг, засега не се съобщава ..)

Аз май ще съм единствената щастлива да видя заедно Ханде и Джан Яман!
И двамата са харизматични,ако ще правят нещо заедно,надявам се да е запомнящо се!!

# 479
Аз май ще съм единствената щастлива да видя заедно Ханде и Джан Яман!
И двамата са харизматични,ако ще правят нещо заедно,надявам се да е запомнящо се!!
Чакам с интерес да видя кой ще е новият партньор. Неутрална съм по отношение на Джан. Не съм го гледала никъде и нямам желание да си пусна негов сериал или изобщо турски такъв. Заради Ханде ще гледам редовно, щом ще е за платформа и с по-кратки епизоди, независещи от рейтинга. Ако не ми допадне, ще следя фрагмани, клипове и коментарите тук. Така и при Керем.

Смятам, че на Ханде й се получи добре с Толга Саръташ и Бурак. Химията с Керем обаче е на друго ниво и едва ли със следващите партньори биха постигнали повече. Но трябва да продължават да се развиват, да надграждат и да трупат опит. Чакам новите проекти търпеливо.

Последна редакция: нд, 24 юли 2022, 22:07 от midnight__sun

Общи условия

Активация на акаунт