💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 , "Почукай на вратата ми" по bTV Lady /Тема 7/

• 37 099
  • 741
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Привет прекрасни, усмихнати, успешни, удивителни момичета! Flowers Hibiscus

Изпуснах ви за около седмица от поглед и вие сте сътворили чудеса от подвизи в темата, което безкрайно много ме радва! Тук разбира се е времето и мястото отново да поднеса своите искрени благодарности за всички активни със своите постове в темата момичета, защото тя е такава каквато е благодарение на вашите неуморни усилия да качвате всичко ново и актуално! На момичетата, които са се престрашили да пишат за първи път в темата едно усмихнато "Добре дошли!" и от мен и пишете без каквито и да е притеснения! Напротив, правете го с удоволствие, правете го винаги когато имате нужда да споделите своите мисли и чувства свързани с Ханде Ерчел и Керем Бюрсин, когато намерите време за споделяне, пишете, защото със сигурност тук ще намерите сродни души, пък дори тя да е само една! Gift Heart

Признавам най-чистосърдечно, че не съм успяла да прочета всичко написано, качено, споделено през последната седмица, но разбрах от бегъл поглед, че съм пропуснала няколко изключително интригуващи тематики за деня (спортна тематика, Ханде и Керем облечени в дрехи с различни цветови: в слънчевите жълто и оранжево, в бяло и т.н.), но пък вие сте се справили повече от успешно! За което също ви благодаря! Sparkling Heart

Честит празник (на патерица, както се казва Sunglasses) на всички момичета, които са празнували рождени или именни дни през последната седмица! Моите пожелания към всички вас са да бъдете здрави, да бъдете ведри, усмихнати, успешни и обичани! Да бъдат спокойни делниците ви и прекрасни празниците ви! Heart

По обявена днешна тематика се включвам с колажи в синьо (защото вие сте качили вече повечето техни снимки в розови и сини тоалети, а и аз много харесвам синия цвят BlushBlush:!)

Утре, живот и здраве очаквайте поредната порция снимки от мен, защото иначе с тези неизвинени отсъствия току-виж ми се наложило да повтарям годината Sunglasses

Последна редакция: сб, 23 юли 2022, 23:52 от nrgmama

# 451

Няколко последни снимки по темата хванати буквално в движение, както се казва - Live Revolving Hearts

И една за "лека нощ и сладки сънища"

# 452
Flowers Herb В късна доба, но да добавя ... ключови моменти в розово-синия спектър.

Лека и прохладна нощ!

# 453
  • София
.... и защото е синьо, защото е нежно, защото е вълшебно:

Обещах ти да не се разплача.
И превърнах сълзите си в стих.
Затова, навярно, е прозрачен.
И много, много... много тих.
Когато го четеш, ще спре на устните ти,
солен, като вълните на море.
От липсата на думи е задъхан.
И целият е пълен само с мен.
С обичане, от тука до... небето.
Със много малки трепкащи звезди.
Със синьо. С нежно. Със вълшебно.
С това, което си оставил в мене Ти...

Автор: Радосвета Аврамова (Caribiana)

С пожелания за синьо небе, нежно докосване, обич и вълшебни сънища! Nature Last Quarter Moon With Face

Последна редакция: нд, 24 юли 2022, 01:08 от nrgmama

# 454
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един страхотен неделен ден, изпълнен с вълнуващи моменти, добро настроение и усмивки ..... и чаша студен коктейл в ръка Stuck Out Tongue Winking Eye

Gift Heart

# 455
  • София
Добро утро! Heart Eyes Прекрасен ден ви желая! Grinning

"Ако две точки са предназначени да се докоснат, Вселената винаги ще намери начин да ги свърже, дори когато всяка надежда изглежда изгубена, някои връзки не могат да бъдат прекъснати: те определят кои сме и какви можем да станем." от мрежата

# 456
  • София
Добро утро от мен!
Да започнем деня с чаша ароматно кафе и много надежди...

Онзи ден дядото на Ханде и Гамзе по бащина линия е имал рожден ден. Навършил е 81 години. Да е жив и здрав.

Разбра се, каква е била причината за посещението на Гамзе в розовата къща!
Бабата на Ханде е решила да направи ритуал за прогонване на лошата енергия от дома й. Гамзе качи тези снимки и на тях е написала: "Баба ми почиства къщата от лоши енергии".

Попитали са сестрата на Керем дали скоро ще си идва в Истанбул, а тя е отговорила загадъчно, че това ще бъде изненада.

На въпрос, каква е връзката между Керем и Фади, след като двамата са зодия Близнаци и имат само един ден разлика. Тя е отговорила, че двамата се разбират чудесно и са с много сходни характери. На въпрос, дали може да публикува видео с някоя лудост на Керем и съпругът й, тя отговаря, че Фади знае за нейната работа в социалните медии и я е предупредил, че ако публикува някоя негова лудост, а той бил много луд, бил "стендъп" комик, че вече няма да имат връзка.

Последна редакция: нд, 24 юли 2022, 09:32 от БлагаВест

# 457
Скрит текст:
Привет прекрасни, усмихнати, успешни, удивителни момичета! Flowers Hibiscus

Изпуснах ви за около седмица от поглед и вие сте сътворили чудеса от подвизи в темата, което безкрайно много ме радва! Тук разбира се е времето и мястото отново да поднеса своите искрени благодарности за всички активни със своите постове в темата момичета, защото тя е такава каквато е благодарение на вашите неуморни усилия да качвате всичко ново и актуално! На момичетата, които са се престрашили да пишат за първи път в темата едно усмихнато "Добре дошли!" и от мен и пишете без каквито и да е притеснения! Напротив, правете го с удоволствие, правете го винаги когато имате нужда да споделите своите мисли и чувства свързани с Ханде Ерчел и Керем Бюрсин, когато намерите време за споделяне, пишете, защото със сигурност тук ще намерите сродни души, пък дори тя да е само една! Gift Heart

Признавам най-чистосърдечно, че не съм успяла да прочета всичко написано, качено, споделено през последната седмица, но разбрах от бегъл поглед, че съм пропуснала няколко изключително интригуващи тематики за деня (спортна тематика, Ханде и Керем облечени в дрехи с различни цветови: в слънчевите жълто и оранжево, в бяло и т.н.), но пък вие сте се справили повече от успешно! За което също ви благодаря! Sparkling Heart

Честит празник (на патерица, както се казва Sunglasses) на всички момичета, които са празнували рождени или именни дни през последната седмица! Моите пожелания към всички вас са да бъдете здрави, да бъдете ведри, усмихнати, успешни и обичани! Да бъдат спокойни делниците ви и прекрасни празниците ви! Heart

По обявена днешна тематика се включвам с колажи в синьо (защото вие сте качили вече повечето техни снимки в розови и сини тоалети, а и аз много харесвам синия цвят BlushBlush:!)

Утре, живот и здраве очаквайте поредната порция снимки от мен, защото иначе с тези неизвинени отсъствия току-виж ми се наложило да повтарям годината Sunglasses
Joy Joy Hug няма такава опасност, в редките случаи когато се отбиваш ни носиш по нещо.

Едно видео с ролите на Керем. Хареса ми, интересно е направено Sign Clapper Hands Clap
https://twitter.com/EdaSerkanBolat_/status/1550856067881508864?s … i5C2X70RHq3JTP7tA

# 458
Добро утро и от мен 🌞

Бъдете слънчеви и щастливи! 🌞🌸

Нося ви и ново стори от Керем 💚

# 459
Добър ден момичета.
Една прохладна неделя ви пожелавам изпълнена с усмивки .
И една новина на която попаднах за нашите.

Ханде Ерчел и Керем Бюрсин бяха избрани за най-красивите турски актриса и актьор на 2022 година.
Фенове от 52 страни гласуваха за Ханде. За Керем - от 48 страни по света.

Да им е честито. Напълно заслужена награда

# 460

Качват ги в един профил в Туитър. Ако търся повод да ги сложа може и да не намеря, затова днес си ги разнасям просто така Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 461
Мили мои, феновете са истински детективи 😂

# 462
Здравейте Animal Bee

nrgmama и себе си само да носиш ни е достатъчно, но все пак очаквам и снимките ти, щом обеща. Stuck Out Tongue Winking Eye

Съни, изумяват ме и мен всеки ден тези фенове, какви неща забелязват и помнят. Това път откритието май не е в наша полза. Joy Сторито на Ханде е от миналото лято и ако зебрата е само една , то Керем си я е прибрал. Joy

Днешната тема е червено и черно. ❤🖤

Марги , запази ги тези гифчета, съвсем скоро ще имаш повод да ги разходиш из темата отново. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 463
  • София
по темата Grinning

# 464
.. и по днешната тема Wink

Gift Heart

Общи условия

Активация на акаунт