💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 , "Почукай на вратата ми" по bTV Lady /Тема 7/

• 36 177
  • 741
  •   1
Отговори
# 585
На мен ми стана забавно как Сейфи изръси, че Айдан и Кемал имали връзка от 5години. Това не беше неговата тайна, че да я разкрива, но добре стана, ако чакаме Айдан , още 5 години нямаше да намери подходящия момент. Joy
Айдан и Айфер пак станаха сестри за нула време. Joy

# 586
  • София
Добре, че се върна от Космоса, и дойде при мен...

Айдан: Ако имаше бавачка, това щеше ли да се случи? Ето резултата от безхаберието.
Мело: Кака Айфер я няма, затова аз ще ви отговора. За 5 години нищо такова не се е случвало на това дете. Това е вашият лош късмет

Енгин: Дами, в болницата сме. Бъдете по-тихи.  
Мело: На тези приказки мога ли да замълча?

Еда: В какво състояние е тя, докторе?
Лекар: Получила е анафилактичен шок. Малко е уморена, но може да я видите.

Не, само родителите й.

Еда: Серкан...
Серкан: Как можах да допусна такава грешка? Ти си отгледала Кираз до тази възраст. Аз влязох в живота ви от няколко дена и се случва това. От къде да знам, че ще се случи такова нещо?

Еда: Тя е още малко дете. Случват се такива неща. не е нужно да бъдеш идеален баща, Серкан. Достатъчно е да бъдеш до нас.

Кемал: Да остане в миналото за всички. Как е състоянието й?
Айдан: Добре е. Родителите й са при нея.
Кемал: Много сте се уплашили, разбира се. Но всичко е минало.
Айдан: Какво значи уплашили? Побъркахме се от страх.

Кемал: И на мен ми се случи, когато бах малък.
Айдан: Какво?
Кемал: И аз бях в болница. Имам алегрия към ягоди. Добре ли си? Не изглеждаш добре. Ще ти донеса вода, почакай.

Айдан: Информацията сега идва...
Сейфи: И при мен.

- Разбира се, спомняш си най-хубавата част, нали?
- Коя част?
- Хайде, Айдан.

Сейфи: Колко време след тази ситуация се появи г-н Серкан?

Сейфи: Два, три ,четири...Не. не, не.
Айдан: Девет.
Сейфи: Не, не. Спрете се. Грешно си спомняте.

Серкан: Прилича на ангел,нали? Прилича на теб.
Еда: Миличка, добро утро.
Кираз: Здравейте.
Еда: Здравей, любов моя. Добре ли си, бебчето ми? Слава Богу.

Кираз: И двамата сте тук ,при мен.
Еда: Тук сме, миличка, тук сме.

Кираз: Добре, че се върна от Космоса, и дойде при мен...

Татко.

Скрит текст:
Анафилактичен шок
Анафилактичният шок е спешно животозастрашаващо състояние. Единственото специфично лечение на анафилактичния шок е адреналинът, който противодейства на силната вазодилатация, Дифузно разширяване на всички кръвоносни съдове в организма, причинявано от вазоактивните субстанции отделяни от имунните клетки при контакта им с алергените води до спадане на кръвното налягане и нарушение на кръвоснабдяването на органите.
Анафилактичен шок настъпва, когато се разширят кръвоносните съдове в по-голямата част от тялото (системна вазодилатация), което причинява ниско кръвно налягане, което е поне 30% по-ниско от нормалното кръвно налягане на пострадалия или 30% по-ниско от стандартните стойности.

Анафилактичният шок е най-тежката форма на анафилаксия. Настъпва при бързо освобождаване на големи количества възпалителни медиатори като хистамин, простагландини и левкотриени, освобождавани от мастоцитите и базофилните клетки. Тези медиатори водят до съдоразширение с внезапно развитие на хипотония (понижено артериално кръвно налягане) и оток на бронхиалната лигавица. Анафилактичният шок може да доведе до смърт в рамките на няколко минути.

Вероятно ви е направило впечатление, че в този преговор нямаше части „ Какво още се случва“. В епизодът се случват твърде много неща, трябваше да напиша цял роман, затова реших в края на преговора с няколко реда да спомена нещата, който предизвикаха част от случилото се и такива, които ще имат някакво развитие в следващите епизоди на историята на Еда, Кираз, Серкан, приятели и роднини:

Какво още се случва:

1. Случайно или не Бурак вижда през прозореца на  къщата Кираз, Еда и Серкан, заедно, като истинско семейство. Развълнуван /или разстроен/ от гледката солидно се почерпва и  започва да философства на брега, пред кафеното. Мело отива да го нагледа и получава целувка. Целувка, която много я развълнува и обнадеждава, защото тя харесва Бурак, но за съжаление той не си спомня нищо от случилото се. След няколко предизвикани разговора Мело се убеждава, че Бурак няма отношение към нея и не подозира за нейните чувства. Силно разочарована, Мело моли Айфер да отидат да работят в друго кафене, за да е далеч от Бурак.

2. Г-жа Дениз уволнява, по-скоро изгонва Керем, защото не й харесва  държанието й с нея. На Еда и "кипва" от поведението, арогантността и невежеството на Дениз и напуска работата по градината на хотела.

3. Напускането на Еда дава повод на Серкан да направи детска градина в „Арт Лайф“ и да покани Еда да работи в офиса. Г-жа Дениз разбира от чуждестранни списания колко е извества Еда, идва в офиса да я моли да се върне. Еда е съгласна само да продължи и приключи пректа, с неин екип, без да ходи самата тя в хотела.

4. Керем също се премества да работи в заедно с Еда в офиса на „Арт Лайф“. Керем бързо се обезверява и силно се подценява, Еда се опитва да го накара да започне да учи и да развива способностите си. Вярвайки на преценката на Еда Серкан също се опитва да помогне на Керем, възлага му да даде свои идеи за техен нов проект. За да не пътува Керем до Шиле му дава възможност да ползва кола с шофьор и ключ от дома си в чифлика.

5. Пина също работи в офиса, опитва се непрекъснато да повдига самочувствието на Керем, напомня му, че е невероятен шанс и опит за него да работи със Серкан Болат.

5. Енгин не иска да се занимава със строителство и арихитектура, открива в себе си желание да готви. Без знанието на Пъръл, участва в нова фирма за кетъринг и обикаля фирми  да търси клиенти. Споделя тайната си със Серкан, който настоява Енгин час по-скоро да каже на Пъръл какви ги върши. В същото време Пъръл е озадачена от поведението на Енгин, от постоянното му контене и излизане и започва да подозира, че Енгин й изневерява. Споделя с Еда догадките и притеснението си.

Е, това беше всичко за тази вечер, момичета! Grinning Благодаря за подкрепата! Flowers Hibiscus
До следващата сряда, 46 епизод! Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: ср, 27 юли 2022, 21:31 от Dilemi

# 587
# 588
Дилеми, огромни благодарности за труда ти! Heart Exl
Много добра идея историите на второстепенните герои да ги опишеш на финала.

Добре, че се върна от Космоса, и дойде при мен...татко. Heart Exl

# 589
  • София
Дилеми, благодаря за преговора на 45 епизод.

Последна редакция: ср, 27 юли 2022, 23:00 от БлагаВест

# 590
Дилеми, не успях да се включа тази вечер, но ти благодаря още веднъж. Flowers Hibiscus

# 591
Добър вечер .
Дилеми, огромно благодаря за отново чудесния превод. Страхотна си.
Ето я на хоризонта малката и сладка Мая/ Кираз

# 592
Обзор на епизод 38
(В оригинал - част от 12ти)

Серкан най-накрая се изясни със Селин. Време беше.
Серкан: Селин, ние опитахме, опитвахме дълго време и не се получи. Ти беше най-логичният избор за мен преди.
...
По-смела си от мен. Ти ми каза всичко, а аз не успях. Замълчах си.

На крилете на любовта.

Еда: Ти ухажваш ли ме ?
Серкан: Да те ухажвам? Още нищо не си видяла.
Еда: Иска ми се да остана в този момент, да не се събудя.
Серкан: А щом започнеш да се уморяваш от мен?
Еда: Да се уморя ли? Не мисля, че ще се уморя, защото ти си най-романтичният робот.
Серкан: Романтичен работ. Добре. Не мислиш, че е време за признанията?
Еда: Ти си пръв.
Серкан: Вече ти казах. Лудо влюбен съм в теб, Еда Йълдъз
Еда: Чувствата ни са взаимни, Серкан Болат.

Еда: Какво е това? Друг договор ли? Не е истина, купил си ми звезда?
Серкан: Сега и в небето също ще има Еда Йълдъз.
Еда: Забравяш разрушителния ми потенциал.
Серкан: В небето няма да е възможно.

Щастието беше кратко...
Алптекин научи , че Еда е дъщерята на починалото семейство.
Айфер научи, че Еда сама е отложила заминаването си за Италия.
Селин: Защо не си облечен?
Ферит: Не знам, още ме е страх.
😅
Серкан: Какво правиш? Да не опитваш да ме убиеш? Щом никой не знае за нас, не мога да те докосвам, да те прегръщам, да те целувам.
Еда: Сигурно някак ще издържиш час-два.
Stuck Out Tongue Winking Eye

Лека нощ и сладки сънища! Nature Dizzy

# 593
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един страхотен ден, изпълнен с много настроение, вълнуващи моменти и усмивки Wink

# 594
  • София
Добро утро! Heart Eyes Лек и спокоен ден ви желая! Grinning

Миси, Flowers Hibiscus за приятното начало на деня. МикиFlowers Hibiscus за обзора на серията.

"Не се получи, Селин. Опитвахме, опитвахме дълго. Не се получи."
Когато логиката се разминава с чувствата...

Истински нещастна Селин, много добре изиграно от Биге. Опитваща се да започне нещо ново, логичното, без чувства.  Нещастен и разочарован Ферит, най-сетне прозрял очевидната истина, че Селин не го обича. Стараещ се да покаже чувствата си Енгин, зашеметен от беглата целувка на Пъръл. А Еда и Серкан истински влюбени, обичани и обичащи. И любов, стигаща до звездите!
Различни хора, различни съдби, обединени от желанието на всяко човешко същество да обича и да бъде обичано.Heart Eyes

Приятен ден, момичета! Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: чт, 28 юли 2022, 12:08 от Dilemi

# 595
  • София
Привет мили момичета. Днес е един много приятен и леко прохладен ден. Пожелавам денят ви да премине леко и безпроблемно.

https://twitter.com/bursinbestie/status/1552386327273930757

"Филмова нощ с момчетата..."

Последна редакция: чт, 28 юли 2022, 09:23 от БлагаВест

# 596
Добро утро момичета.
Приятен ден.
Селин най накрая осъзна че Серкан никога не я обичал а всичко между тях е било заради приятелството на тяхните семейства и заради формата. А той е открил истинската любов с Еда.
Добре че Ферит и той осъзна че Селин не го обича.

# 597
  • София
Днес в Туитър се е развихрил лют спор. Хейтърите срещу Ханде и Керем не спират да бълват обиди. Не признават успеха на сериала. Но от друга страна феновете на ХанКер са непоклатими. Ето част от полемиките.

Този хейтър е написал:

Но веднага фендомът на ХанКер се е включил.

Цялата рода в купом са последвали дерматоложката на семейство Ерчел. Даже и мама Чийдем е в групата.

# 598
Едни от най-щастливите им моменти когато пречки да бъдат заедно нямаше. Heart

И обръщам специално внимание на този коментар, защото се припокрива и с моите виждания Stuck Out Tongue Winking Eye
в сериите от  2-ри сезон Серкан не ми харесва!
Нито визуално,нито образа,който показва!

Нервен,неспокоен,муцуни някакви,постоянно, критикуващ,напрегнат!
Пази Боже да ти е мъж!!!И да ти е в къщата!:smiley:
И останалите покрай него и те,една такава трескава игра от всички...
Не знам защо сценаристите са решили да направят образа през втори сезон такъв!
В първи сезон ме  грабна точно неговото спокойствие,начина по който наблюдаваше без много,много да говори,изказванията му-точно на място и винаги от полза за разрешаване на някой казус,или криза!
Погледите към Еда,мислите,които не споделяше с никой-прекрасен,загадъчен,неразгадаем Серкан!!
...

Самата истина. Не просто визията му не ми беше по вкуса, с непрекъснатото гримасничене и лигавене ми лазеше по нервите. Превърна се в един още по-напрегнат човек, наивен или просто вглъбен в себе си и незабелязващ околния свят: майка му пет години имала връзка със съдружника му, а той не ги е заподозрял. Интересувал се е от Еда, но е пропуснал най-същественото и т.н. ... doh
Но жанра предполага, че проблемите трябва да се разрешават бързо, а финалът непременно да е щастлив. Stuck Out Tongue Winking Eye
Дълго си намирах оправдания преди да приключа с последните епизоди от сериала признавам, та за предпочитане ми е така с избраните моменти по време на преговора.Heart Eyes

# 599
  • София
Чудесни новини от испанската агенция на Керем!

Ето пример, как трябва да действа една мениджърска агенция, когато трябва да защити своите артисти. Хубаво ще бъде, ако агенцията на Ханде последва примера на тази испанска агенция. А не да стои безучастна и да не предприема никакви действия, за да защити Ханде от непрестанните атаки срещу нея.

Общи условия

Активация на акаунт