💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 , "Почукай на вратата ми" по bTV Lady /Тема 7/

• 36 752
  • 741
  •   1
Отговори
# 540
и по темата на деня Wink

Wink

# 541
Привет,момичета Flowers Hibiscus
Ново от Ханде

# 542
  • София
Днес темата на деня е чудесно предизвикателство. Първо искам да обърна внимание на "Дъщерите на Гюнеш" или по-известно у нас, като "Слънчеви момичета".

За първи път се запознах с Ханде и нейната артистична кариера точно в този сериал. Много интересен сюжет, прекрасно партньорство между Ханде и Толга. Толкова химична двойка бяха. Това създаде и предпоставка много от зрителите да смятат, че между двамата е възниклала любов. Те просто си останаха приятели и до сега.  Този сериал създаде и едно невероятно приятелство между Ханде и Бурджу. Ханде през 2015 година беше само на 21 години. Едно младо момиче, за което все още никой не беше чувал кой знае колко. 

Последна редакция: вт, 26 юли 2022, 21:29 от БлагаВест

# 543
Flowers Herb Прохладна да е вечерта, Ви момичета!
За темата/задачка, съвсем не съм подготвена. Нямам снимков материал/архив, въпреки това съм изгледала всичките им достъпни в мрежата предишни филми ... , след СЧК. Исках да изградя своя представа за тях преди/след СЧК.
И за да не ми анулирате поста ...  Sweat Smile

Преди СЧК дечковци... Guitar

Фурора след СЧК  любов ... Revolving Hearts

Лека и хубава вечер и след около час БТВ Лейди, да се порадваме на вече споделените чувства!

# 544
  • София
Относно другото ни предизвикателство за днес "В очакване на слънцето" мога да кажа само, че този сериал беше изстрелването на Керем към върховете на турското дизи. Невероятно силна игра направи. Керем беше съвсем различен образ от този, който вече цял свят видя в СЧК. Един нахакан, красив, арогантен син на собственика на училището. Изигра си го едно към едно. Това ме накара да се позаинтересувам от този толкова нестандартен младеж. И не съжалявам, че съм му отделила от времето си. Този човек след всяка роля ме кара все повече да го заобичвам.

Много харесвам вкуса на Ханде.
"Небето потъмнява,
синьото става черно,
звездите са нови,
блестят за теб"
!

Ханде ни поднася вдъхновения от книгата "Среднощна библиотека" на Мат Хейг. Невероятно послание. Може би към любимият човек.  
Винаги мислете позитивно и правете разлика. Дори и да е най-тъмната нощ, не се притеснявайте. Само в тъмното можете да видите звездите.

Последна редакция: вт, 26 юли 2022, 23:18 от БлагаВест

# 545
Усмивка, искам да ти помогна, но и аз нищо не мога да загледам... "По-красива от теб" го оставих на 3ти-4ти епизод...

Обзор на епизод 37
(В оригинал - част от 12ти)

Еда: И какво ще стане, ако не призная?
Серкан: Все някак ще го признаеш, не опитвай, защото ще загубиш.
Еда: Тогава ще ти призная, готов ли си?
Серкан: Да.
Еда: Аз много те мразя, Серкан Болат.
Серкан: Да, много си мила. Ти си най-милият човек на света. 😂 Между другото чувствата ни са взаимни.

Романтика в офиса т.е. в съня на Ердем 😅

Аватарчето на Нинка е от този епизод

Айфер се появи в офиса, иска да разбере защо Еда не замина за Италия.
Айфер: Ако Еда е останала заради теб ,  си отиваме. Но ако наистина е тук по работа и ще замине за Италия след два месеца - ще се прибера спокойна.
Серкан: Еда ще отиде в Италия, разбирам опасенията ти , но както ти казах първия ден аз никога, никога няма да нараня Еда. Няма.
Айфер: Добре, тогава ще ти повторя какво ти отговорих - изглеждаш като човек , който си държи на думата.

Серкан: Слушай, Еда, имаме проблем. Не мога да работя, заради теб.
Еда: Аз също.
Серкан: Ти също си луда по мен и аз не знам какво да правя.
Еда: И аз също, кръвта ми кипва. Казвам ти , все едно е сто градуса, много ми е горещо.
😆

Енгин към Пъръл: Ти си най-сложната, различна и странна жена.
Джерен: Това е комплимент. 😅
Айдан: И Серкан и Селин не ми казват нищо, какво стана? Защо не се събират? Какво пропускам, Сейфи?
Сейфи: Любовта. Най-важното нещо е да има любов. Heart Exl
Серкан: После ще дойдеш ли при мен?
Еда: Не мога.
Серкан: Можеш , защо да не можеш? Ти искаш да се крием, ако не дойдеш, може и да кажа на леля ти?
Еда: Добре де, ще опитам.
Серкан: Ще успееш.
Еда: Голям си инат. Семейна черта ли е?
Серкан: Нямаш ли си работа?
Еда: Май ставаш все повече като мен?
Серкан: Май да, ще разберем довечера. Heart Exl

Лека нощ и сладки сънища! Nature Dizzy

# 546
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Пожелавам ви прекрасен ден, изпълнен с много хубави емоции и слънчево настроение Wink

# 547
Добро утро момичета.
Усмихнат ден, бъдете щастливи и се радвайте на живота.

# 548
Покрай вчерашната задачка се сетих за една закачка със заглавията на двата споменати сериала - В очакване на слънцето с дъщерята на слънцето Heart
Едно много сладко видео с Керем
https://twitter.com/Lili_Rose_29/status/1365020187561443329?s=20 … 0Q-_cOBpIE86E1wSQ
И...
С Ямур Танръсевсин си ги харесвам. Не знам има ли и други такива, които предпочитат съперницата пред главната героиня.Satisfied

# 549
  • София
Добро утро момичета, в този горещ летен ден. Да започнем деня с чаша горещо кафе.

Марги, а с Ханде не ги ли харесваш?   
(С Ямур Танръсевсин си ги харесвам.)
Шегувам се, разбира се.  Ямур е много симпатично и скромно момиче. Прави ми впечатление, че на Керем всяка следваща приятелка е все по-красива.

# 550
Добър въпрос, Линде. Joy
Не ми допадат с Ханде Доандемир. Тя е от онези, които са ми изключително неприятни, но ако ме попиташ защо няма да мога да обясня. Вътрешно усещане някакво. Опитвала съм да загледам сериала, но тя ме отблъсква и не се насилвам излишно Stuck Out Tongue Winking Eye

# 551
  • София
Марги, тук вкусовете ни съвпадат. Аз също не харесвам Ханде Доандемир. Има нещо в нея, което ми е неприятно. И аз не знам, защо. Той Керем не е глупав, знае коя да си хареса.    

По повод на този пост

Следва този отговор

И още един пост...

Последна редакция: ср, 27 юли 2022, 15:46 от БлагаВест

# 552
Усмивка, Керем ти препоръчва сериал. 😀

# 553
Бамбини, сряда вечер е,  време за парти Tropical Drink
Ето и линковете  за  еп. 45 с бг. суб Wink
https://ok.ru/video/2666174810807
https://tvseriali.bg/tvseries/sen-cal-kapimi

и по традиция - стартираме в 20:00 часа Movie Camera