Лято в Албена 2022г.! (Тема 2)

• 43 939
  • 734
  •   1
Отговори
# 270
Ядох страхотни миди за вечеря. Даже съпруга ми, който е като Мецан и недолюбва виното от лобито, много хареса вечерята, той яде свински ребра. Почти няма повторение на храната, доволни сме.
Като минус бих отчела единствено атракциите по главната улица - по стотина лева пръскаме на ден и аз не знам как точно.

# 271
А аз знам идеално как точно Wink с 2 броя хлапета си беше опасно на главината. Добре, че малкото още не иска толкова много ама голямото - батут, патки, колички, не знам си какво ..

# 272
  • София
В Албена по принцип флагът си е почти цялото лято жълт. Като се разхождах до Краневския плаж тая година през деня, по същото време там беше зелен. Водата - като езеро и пред Албена и пред Кранево.
Има обяснение за вечния жълти флаг от моя приятел спасител. Не знам доколко е достоверно, но той твърди, че управата на Албена дава ниски заплати на спасителите и няма достатъчно желаещи. Поради това не успяват на всеки пост да сложат по двама спасители, каквото било изискването. Оттам и за презастраховка - все жълт флаг. В изключително, изключително редки случаи се пуска зелен. Тая година още не е имало май.

# 273
Ние ,докато бяхме на плажа един ден смениха жълтия със зеления.

# 274
  • Перник
Ние сме във Вита парк другата седмица с фемилито дано се стопли морето - обичаме да ни е като чай😊
Татко Мецан истински се забавлявах с твоите постове. Винаги има добри и лоши страни, важна е настройката. Ние си ползвахме шатъла миналата година- да вярно зависи и по кое време се ходи сутрин и следобяд, но за две минути до плажа с него не ни е било проблем, когато го изпуснем си ходехме пеша.
Някой плажуващ в момента с пресни отзиви от Вита Парк?

Последна редакция: пт, 22 юли 2022, 20:04 от buneto

# 275
Привет от Калиакра
Маре. Пристигнахме и ни чакаше камплимента за добре дошли
Храната ни хареса първия ден, бялото вино също ми хареса Simple Smile масово са чужденци, предимно с малки деца , та не се при стеснявам нашето като реве 🤪 морето ни е студено, а и днес беше бая ветровито.
Това с рева на детето не го разбрах?! Yum Може би е иронично...

# 276
  • у нас
Изобщо няма ирония . Винаги се притеснявам от околните нашето момче като започне да мрънка,капризничи или просто си реве :/ тук 90% от гостите също са с малки деца и картинката и при тях е такава.
Днес е прекрасно

# 277
Забелязвате ли как персонала масово са от Киргизстан?

# 278
Забелязвате ли как персонала масово са от Киргизстан?

Да, и ми напомнят за нашите студентски бригади в Щатите Simple Smile при нас бяха много учтиви и усмихнати и няколко от децата говореха изненадващо добър английски.

# 279
А какви са цените на детски атракциони - бънджита, блъскащи колички и т.н. На Слънчев бряг тази година ми събраха очите - бънджита 15лв всичко друго от 10 нагоре Sad

# 280
Бънджи -10 лева
Колички - 8 лева
Батут - 8 лева.
Захарен памук -5
Пуканки - 4
Сладолед - на грамаж около 6-9 лева.
И сто лева на ден хвръкват.😬

# 281
Ей тая гад (влака) ни изяде всичките пари. Точно на входа на хотела. Моите не слязоха от тоя влак.

# 282
И ние имаме такъв, че даже два:

Защо, колко струва? Не е ли по левче? Добре, че моето е на 10 години и отдавна му е минало времето за такива влакове.

# 283
Може и левче, може и 2.

# 284
Търся отзиви за хотел Магнолия от тази година.Може ли някой да сподели дали работят ескалаторите.

Общи условия

Активация на акаунт