Лято в Албена 2022г.! (Тема 2)

• 43 838
  • 734
  •   1
Отговори
# 495
Или Кранево

# 496
  • БГ
Здравейте! В момента сме в Албена за първа година, но никъде не намирам супермаркет, в който мога да си купя плодове.
В магазинът, зад Администрацията, съм виждала плодове, на достъпни цени, но тази година все още не сме го посетили и немога да потвърдя, работи до 17,30ч., без събота и неделя. Wink

# 497
Разбихте ме! Вярно ли в най-тузарският комплекс "Албена" няма откъде да се купят плодове?! Laughing Хайде,зеленчуци - както и да е.

# 498
В магазина на гърба на администрацията има домати, краставици и плодове. Понякога към обяд вече са свършили.

# 499
Разбихте ме! Вярно ли в най-тузарският комплекс "Албена" няма откъде да се купят плодове?! Laughing Хайде,зеленчуци - както и да е.
Чак пък... най- тузарският.
Предполага се, че търсенето е по- малко, заради Ол инклузива в хотелите

# 500
Магазинчето на гърба на администрацията е единственият магазин в Албена на съвсем нормални цени (в Алдо цените са по-високи от магазините в София). То така е замаскирано, че ако не го знаеш, може да минеш покрай него и няма да разбереш, че е магазин. Цените в него са като цените в най-евтините магазини в София и в другите градове. Тази година не сме го посещавали - бяхме на ол инклузив, но го знам от преди. Малко хора го знаят вероятно.

# 501
Миналата година бяхме на полупансион и ходехме да ядем рибена чорба в едно заведение, ей това Kits Food And Drinks
088 565 3173
https://maps.app.goo.gl/QSFLvViW5fExeVmk7

Доста прилични са им цените.

# 502
Преди навсякъде по плажа продаваха плодове - изстудени, хубави, но на безбожни цени. Най-добрия вариант е Балчик или Кранево... може би и в близкото село Оброчище ще намерите, но все е извън комплекса Simple Smile

# 503
  • БГ
Лоша новина от днес - заведението Моби Дик е затрупано от свлачище, има пострадали хора, дано всичко се размине само с материални щети. 😦

# 504
Лоша новина от днес - заведението Моби Дик е затрупано от свлачище, има пострадали хора, дано всичко се размине само с материални щети. 😦

Дано!!! Местността Албена-Балчик от край време е свлачищен район. Преди години пак в района на Моби Дик беше се активизирало свлачище, мисля загина тогавашния собственик на заведението. Дори и в самата Алебна преди много години беше затрупано едното лятно кино от свлачище.

# 505
Благодаря ви!
А къде се намира Администрацията? Simple Smile

# 506
Някой може ли да даде телефон на Кол центъра или на хотел Калиакра маре, ако изобщо има такъв!

# 507
Някой може ли да даде телефон на Кол центъра или на хотел Калиакра маре, ако изобщо има такъв!

Това е от страницата на хотела в сайта на Албена:
+359 700 12 110 CALL CENTER
+359 885 853375 УПРАВИТЕЛ

# 508

Това е от страницата на хотела в сайта на Албена:
+359 700 12 110 CALL CENTER
+359 885 853375 УПРАВИТЕЛ
Благодаря!

# 509
  • БГ
Благодаря ви!
А къде се намира Администрацията? Simple Smile
Заставате с гръб пред х-л Добруджа и тръгвате към зелената поляна със сцена и пейки. Вървите по дължината й чак до края, озовавате се на малък паркинг, с дървено заведение (неработещо), до него има 2-3 стълбички, които са към входната врата на магазинчето.

Общи условия

Активация на акаунт