Лято в Албена 2022г.! (Тема 2)

• 43 836
  • 734
  •   1
Отговори
# 480
Вече е късно, каква жалба да им подавам от София след 8-9 дни.

Проверете, мисля срокът беше 14 дни. Обадете се на номера им 070011122.

# 481
  • Русе
Някой мернал ли е някъде тази година дали ще има намаления на рождения им ден?

# 482
Някой мернал ли е някъде тази година дали ще има намаления на рождения им ден?
Рано е. Понякога ги обявяват, понякога не.
Малко за любимата Ралица Супериор. Качеството на услугата е вдигнато в пъти спрямо последните 2 сезона. В някои отношения е по-добре и от преди кромида. Никакви оплаквания. Новото за мен от комплекс Ралица е, че май в ресторанта на Акваклуба за първи път готвят по-добре от супериора заради турските готвачи. Аниматорите се хранят там, както и децата ни, което е критерий. Ако някой го интересуват конкретни неща, да пита.
Странно ми е, че чаршафите ни ги сменят на три дни, а кърпите всеки ден, без да сме ги хвърлили на пода, което за мен е леко разхищение. Плажните кърпи са огромно удобство.
Единственото лошо нещо са братята румънци. Надявах се пак хотелът да е пълен с немци, както преди кромида, но уви.

# 483
  • Русе
https://bgtourism.bg/02082022-albena-happy-birthday-koncert-lyubo-kirov/
За тези, които ще са там на рождения ден!

# 484
И аз мрънкам всяка година, че е много соц, а и храната като цяло е компромис ( тази година лепнахме и бонус чревен вирус), но не мога да намеря аналогични условия никъде- за 340 лева студио ОИ,  буквално на брега на морето, с прекрасна гледка, без шум, презастрояване и цигания, с широк плаж включени чадъри и без да ми скачат буквално по главата. Евентуално Дюни, но там за хотелите първа линия ще е друга цената и ще е само стая. Всичко друго - жертвам спокойствие за малко повече лукс.
Между другото , едната вечер в Гергана имаше развалена храна-пилешки хапки в сметанов сос , което наистина при сдъвкване имаше типичен характерен вкус на развалящо се месо. Отидох да кажа на готвача и управителя да вземат мерки , съвсем дискретно, без скандали и познайте - такъв бил вкусът заради горчицата…
На следващия ден и двамата с мъжа ми не можехме са станем от легло, мъжът ми и до клиника стигна. Добре , че детето караше само на хляб, домати и сладолед , та го подмина.

# 485
Албена правят страхотни купони за рождения си ден.
Сега се чудя дали да идем за фестивала на хвърчилата или да идем във Варна

# 486
Вероятно ще е той, но следя за отзиви от Гергана

Привет, аз ще похваля Гергана. Няколко години подред ходим все там. Сега бяхме от 26 юли до 02 август.Тази година са вдигнали нивото спрямо миналата година. Сменени са шезлонгите с по-удобни. Тази година не ми се е налагало да ставам рано сутрин, за да си запазя чадър на плажа. Може би, защото ги нямаше приходящите румънци, които идваха само за плаж и завардваха чадърите още от мрак. Храната също е по-вкусна и разнообразна от миналогодишната. Със седем нощувки имахме и възможност за обяд и вечеря в а-ла карт ресторантите. В а-ла карт ресторантите обаче  нивото е по-надолу от миналата година. Използвам поста да отправя специални поздрави за служителката на рецепцията-Диана. Камериреките, готвачите и сервитьорите тази година  са от някоя бивша съветска република и се стараят много.

# 487
  • БГ
Цитат на: Елка Сайменова link=topic=1464658.msg45130450#msg45130450
Привет, аз ще похваля Гергана...
...Сменени са шезлонгите с по-удобни...
👍 Шезлонгите и на Калиакра Маре са много удобни, няма нужда от шалте!  ✌
За съжаление и тук има много румънци, големи, шумни компании, от по 3-5 семейства,  и много нахални!

# 488
Как е интернета на Калиакра маре? Може ли да се работи оттам?

# 489
Недобър интернет. Прекъсва.

# 490
Недобър интернет. Прекъсва.
Благодаря. Има ли платен, каква е цената?

# 491
Някъде на сайта на Албена има информация за услуга за работещи от там. Върти ми се нещо за 19лева/ден, но не мога да намеря информацията сега. Поразровете сайта или звъннете на кол центъра.

# 492
Здравейте!

В момента сме в Албена за първа година, но никъде не намирам супермаркет, в който мога да си купя плодове. На полу пансион сме и през деня ни се дояждат плодове, та дори и зеленчуци за децата.

Някой знае ли къде бих могла да проверя?

Благодаря предварително! Simple Smile

# 493
Във Варна или в Добрич. Дори да има място от където да си купите плодове, то цените им ще са "чудесни".

# 494
Здравейте!

В момента сме в Албена за първа година, но никъде не намирам супермаркет, в който мога да си купя плодове. На полу пансион сме и през деня ни се дояждат плодове, та дори и зеленчуци за децата.

Някой знае ли къде бих могла да проверя?

Благодаря предварително! Simple Smile
Пред хотел Добруджа има супермаркет Алдо, но не помня дали имаше плодове и зеленчуци. Също има супермаркет при хотел Компас /в горната част на курорта/, добре е зареден, но отново не помня дали предлагаха плодове и зеленчуци. И третия е малкия магазин до администрацията, но той е с кратко работно време. За това се сещам аз, проверете ги.

Общи условия

Активация на акаунт