Лято в Албена 2022г.! (Тема 2)

• 43 821
  • 734
  •   1
Отговори
# 570
  • В.Търново
Рождения ден на 23 август ли беше?

# 571
Рождения ден на 23 август ли беше?
24 август

# 572
  • В.Търново
Благодаря!Въпреки че за сезон 2022г за рождения ден нямаше 50% отстъпка , а 25, някои дори само 20. Ако тази година пуснат отново 50 бих резервирала, стига да не са надули много цените с тази инфлация.

# 573
И аз също ще резервирам ако е  50% off. А принципно догодина с ММ мислим да ходим на почивка извън България.

# 574
Някой беше питал по назад за басейните на Ралица - много са приятни дори за моя вкус, а аз съм зиморничава.

В Албена има стомашен вирус, не е от храната, нито от морската вода. Висока температура от натравяне не се вдига. И нас ни хвана за пръв път за 12 г. Мен даже 24 часа, след като се прибрахме. Повечето от компанията го изкарахме - за по няколко часа, по различно време от престоя ни. Нищо по-различно от тези, които си ги "хващаме" и в София и нищо страшно.

Последна редакция: пн, 15 авг 2022, 09:36 от Принцеса Лея

# 575
  • БГ
Жълт флаг и днес, морето е като язовир. 😉Хладничко е за плаж, има и вятър, но зависи кой на каква температура на въздуха издържа, в 9,30ч. - 23° С.

# 576
Веднъж рано-рано на плажа тъкмо слънцето изгряваше,морето беше гладко като тепсия! Нямаше изобщо вълни! Буквално беше като застинало. Беше някак си сюрреалистично. И след десетина минути лека-полека почнаха да се образуват вълнички.

# 577
Ние миналата година ходихме септември, не ставаше хич за плаж. Имаше такъв вятър 4 дни , че беше неприятно да се стои на плажа.
Чудя се сега да ходим ли на фестивала на хвърчилата в Албена или във Варна .

# 578
  • БГ
...морето беше гладко като тепсия! Нямаше изобщо вълни! Буквално беше като застинало. Беше някак си сюрреалистично...
Точно такова е и днес!

# 579
  • у нас
Защо жълт флаг тогава ?🤔
Аз ще видя какво предлагат наРД и ще решавам в движение. Така резервирах миналата година и цената си беше съвсем ок, още повече след покачването ня цените. В Мяритим има ли включени напитки и къде може се хапне ня обед? Изобщо в чуденкя съм с две деца, дали да рискувам и дя не е на АИ ( а то май вече АИ на първа линия оставя само Амелия,за която също имаше и кофти коментари :/)

# 580
Е как само Амелия е на АИ на първа линия ? Калиакрите , Сенди, лагуните , за Малибу не съм сигурна. В краен случай, вземате HB и обядвате в ресторант Рай. Преди като бяхме в Ком обядвахме в Рай, като беше включено в цената. Беше вкусно, но имаше много чакаме. Особено за пица

# 581
  • В средата на времето
Ако следващото лято отново почиваме Албена, пак бих избрала Амелия. За нас се оказа най-доброто място и като местоположение, и като условия, и като храна. (нищо, че малката 7 дни изкара на пържени картофи, сладолед и палачинки
за закуска, т. е меню, което може да получи във всеки хотел.)

# 582
Спокойно, моите деца изкараха на макарони, пържени картофи , хляб и за закуска шоколадови топчета с прясно мляко. Ама АИ се облекчение. Не мислиш къде да търсиш да обядваш, имаш напитки навсякъде по всяко време. Ние единствено си донесохме 3 стека с малка минерална вода .

# 583
  • близо до Кресненското дефиле
Явно проблема е сега.Ние ходихме в средата на юли в Нона,нямахме никакви проблеми.
Но от 2010г ЗАДЪЛЖИТЕЛНО преди море 1 или 2 седмици сме на пробиотици,а тази година детето пи и докато бяхме на Албена.
И аз процедирам така. 7 дни преди пробиотик+ по време на престоя+миене на ръцете.

# 584
  • Русе
На шатъла от автогарата в посока Гергана къде му е последната спира преди да обърне?

Общи условия

Активация на акаунт