Лято в Албена 2022г.! (Тема 2)

• 43 481
  • 734
  •   1
Отговори
# 630
Това не го виждам аз, странно.
Хаха и ескалаторът и шатълът платен.

Ама тя нали ти каза, не го виждаш, защото гледаш хотелите с Ултра АИ, примерно Ралица Супериор. А да речем, за Вита парк, който е само АИ, там го има това - като кликнеш на All inclusive i - кликаш на i, което е в кръгче, и се отваря информацията:) И там го пише това.
Интересно като за Ултра ол инклузив не го пише, за тях шатълите безплатни ли са. То така или иначе на тези шатъли не може да се качи човек.
Гледам Орхидея, например, за която се ползва ескалатор или шатъл и такова нещо не пише.

# 631
Аз това "paid" го разбирам, че влиза в цената, която си платил. Не влиза паркингът.

Paid означава, че има такава услуга, но тя е платена. Т.е. трябва да си доплатиш.

Липсата на условията по програмите на български език плаче за един сигнал в КЗП.

# 632
  • Русе
Това не го виждам аз, странно.
Хаха и ескалаторът и шатълът платен.

Ама тя нали ти каза, не го виждаш, защото гледаш хотелите с Ултра АИ, примерно Ралица Супериор. А да речем, за Вита парк, който е само АИ, там го има това - като кликнеш на All inclusive i - кликаш на i, което е в кръгче, и се отваря информацията:) И там го пише това.
Интересно като за Ултра ол инклузив не го пише, за тях шатълите безплатни ли са. То така или иначе на тези шатъли не може да се качи човек.
Гледам Орхидея, например, за която се ползва ескалатор или шатъл и такова нещо не пише.
Пише!!! И няма включени чадър и шезлонг на плажа!
Pool & Beach
The beautiful beach awarded with the Blue Flag eco-label means that you'll be relaxing on
golden fine sand and swimming in the cleanest water on the Black Sea coast. The guests of
Orchidea can use all free beach zones and use their own sunshades, and or rent a movable
sunshade from the hotel at a special price. In the package price there are no sunbeds and
sunshades on the beach of Albena included.
In Orchidea 3* you can enjoy a mineral outdoor pool and a children's pool with a mini water
park, carefully supervised by lifeguards.
The use of swimming pools after 18:00 is not advisable.
Pets (max. 4kg): 20lv per night; only after approval of the hotelier 
No animation in the hotel. The guests can enjoy the Sport Around.
NEW:
Shuttle bus service in resort: paid
Escalator in resort: paid 
Parking: 
Bus station: 5 lv/24h and entrance
Blue zone: 10 lv/24h and entrance
Green zone: 20 lv/24h and entrance (till 01.07. and after 01.09); 25 lv/24h (July and August) 
By advance payment of the parking, the accommodated guests can entrance and leave the paid
zone as many times as they want (in the paid period of time)

# 633
  • София
Забелязвам, с дребните букви, ако стигнете по към края на резервацията, че имат програма (и тя е включена май в тия ранни записвания) за Ултра ол инклузив, изглежда за всеки хотел, или бъркам....
Иначе, да, отстъпките са смешни. Представям си на ранни какво ще е - по пет % и тва е.

Роналд, това ли имаш предвид: https://booking.albena.bg/files/images/hotels/GER/2023/en/UI.pdf

Ти ще резервираш ли на тези условия с пълно предплащане и без връщане на пари?
Не.

Апропо, нищо чудно на редовни цени да се окаже, че всеки гост на всеки хотел ще трябва да си плаща за чадър и шезлонг Simple Smile.
кАжи честно....

# 634
  • Русе
От началото на Август пускат оферти само 60+! Напълниха хотелите с пенсионери явно политиката им върви натам!
Ралиците и Вита нямат включен Аквапарк вече!

# 635
За Вита парк пише, че има аквапарк. На Ралиците наистина нищо не пише.

# 636
Една корекция от моя страна - цената на Маритим спрямо миналата година е с 30% нагоре след приложени отстъпки.

# 637
  • Русе
За Вита парк пише, че има аквапарк. На Ралиците наистина нищо не пише.
Татко Мецане пак прочетох за Вита парк и не открих Аквапарка! Били копирал абзаца с тази информация?
Видях! Най-отгоре е! Благодаря!

# 638
Аквапаркът го пише в описанията на хотелите - Ралиците и Вита парк.

# 639
Аз даже имейл получих от Албена, в който ме канят да резервирам. Би трябвало и всички вие, които имате приорити карти, също да сте получили. Но 25% е само за хотели като Орхидея и другите там, без чадъри и шезлонги на плажа и с платени шатъли и ескалатори. Хубавите хотели - 5 звездните, и Ралиците и Гергана, са с 10%.

Стана ми интересно Поликсени къде е на юг, където било по-добре от Албена и видях, че е в онзи хотел на Свети Влас с асансьорите. Преди 15 години съм бил там, така че не е актуално, но ол инклузива беше зле тогава и не бях никак впечатлен.

Доп. А, забравих да кажа, в мейла пише, че и отстъпката за приорити картата също си важи. Ама нещо не съм се засилил да резервирам на тези цени и условия.

Последна редакция: ср, 24 авг 2022, 13:10 от Татко Мецан

# 640
  • София
:
Интересно,  дали ще има ентусиасти,  които да резервират при тези цени и условия... вдигат звезди и въвеждат Ultra all inclusive ... а в действителност не се променя нищо    ... странна политика ..
.. и да имаш Priority cards .... каква полза!?!
Тази година им дойде дюшеш с украинците и решиха да скубят българите.....

# 641
  • у нас
Миналата година резервирах август за лятото, тази няма! Цените са 😵💫😵💫😵💫, отстъпките никакви. Погледнах тук там, но апартаменти изобщо не се предлагат в оферта….а и ми изтече приорити картата 😂 качеството всички го знаем. Ще следя Дюни

# 642
  • София
Така и не разбрах, този Ултра ол инклузив, напр. за гергана, освен че лобито става денонощен бар, какво точно включва? Вносен алкохол ли? Ееее, татко мецан ще е доволен, най-сетне Simple Smile

# 643
Тъкмо вчера си спомних за доброто старо време в Ком. С хубавия алкохолец, хубавата аниматорека програма и цени около 600 лв за 4/5 нощувки за двама през септември

# 644
  • София
Ултра ол инклузив с коктейли 2 часа дневно - happy hour. Какво му е ултрата тогава. Безалкохолни само от пост-микс машина. Доста измислен е този ултра ол инклузив.

Общи условия

Активация на акаунт