Лято в Албена 2022г.! (Тема 2)

• 43 489
  • 734
  •   1
Отговори
# 615
  • В средата на времето
За същия период следващата година, при аналогично настаняване, почивката в Амелия би ни струвала с един 1000 и малко лв. отгоре.Anguished Много жалко, защото имах желание да повторим, но не и при тези цени. Дано към края на годината да има нещо по-приемливо.Rolling Eyes

# 616
  • София
Забелязвам, с дребните букви, ако стигнете по към края на резервацията, че имат програма (и тя е включена май в тия ранни записвания) за Ултра ол инклузив, изглежда за всеки хотел, или бъркам....
Иначе, да, отстъпките са смешни. Представям си на ранни какво ще е - по пет % и тва е.

# 617
Забелязвам, с дребните букви, ако стигнете по към края на резервацията, че имат програма (и тя е включена май в тия ранни записвания) за Ултра ол инклузив, изглежда за всеки хотел, или бъркам....
Иначе, да, отстъпките са смешни. Представям си на ранни какво ще е - по пет % и тва е.

Роналд, това ли имаш предвид: https://booking.albena.bg/files/images/hotels/GER/2023/en/UI.pdf

Ти ще резервираш ли на тези условия с пълно предплащане и без връщане на пари?

# 618
Ранна резервация, по-високи цени, 100% плащане, no refund.
Нещо не ме кефи

# 619
  • Русе
Паркинг юли и август 25 лева! И то с предплащане!

# 620
Да, обикновено това е най-голямото намаление. Абсурдни цени са пуснали. За Маритим покачването на цената спрямо тази, на която се продаваше преди 4 дена е над 45%!
Ще напълнят само с германци хотела.
Може и да го понапълнят днес, до вчера беше празен. И цената в букинг беше по-ниска от тази на Калиакра маре.

# 621
Къде го видяхте това?

# 622
  • Русе
Къде го видяхте това?
Като стигнете до резервация на стая отваряте all Inclusive бутона и вижте абзаца паркинг. Интересното е, че при Ултра ол инклузива този абзац го няма май.

# 623
Аз не виждам такова нещо, явно е за някои хотели само.

# 624
  • Русе
Аз не виждам такова нещо, явно е за някои хотели само.
NEW:
Shuttle bus service in resort: paid
Escalator in resort: paid 
Parking: 
Bus station: 5 lv/24h and entrance
Blue zone: 10 lv/24h and entrance
Green zone: 20 lv/24h and entrance (till 01.07. and after 01.09); 25 lv/24h (July and August) 
By advance payment of the parking, the accommodated guests can entrance and leave the paid
zone as many times as they want (in the paid period of time)

# 625
Това не го виждам аз, странно.
Хаха и ескалаторът и шатълът платен.

# 626
  • Русе
Горните хотели / без Ралиците/ и Оазис нямат влючени чадър и шезлонг на плажа! От долните, Елица е най-евтин, но неговия бутон Aii inclusive не е активен и дефакто не виждаш какво включва пакета!

# 627
Това не го виждам аз, странно.
Хаха и ескалаторът и шатълът платен.

Ама тя нали ти каза, не го виждаш, защото гледаш хотелите с Ултра АИ, примерно Ралица Супериор. А да речем, за Вита парк, който е само АИ, там го има това - като кликнеш на All inclusive i - кликаш на i, което е в кръгче, и се отваря информацията:) И там го пише това.
Интересно като за Ултра ол инклузив не го пише, за тях шатълите безплатни ли са. То така или иначе на тези шатъли не може да се качи човек.

# 628
Аз това "paid" го разбирам, че влиза в цената, която си платил. Не влиза паркингът.

# 629
На мен ми се струват подигравка тези цени за овехтялата и мухлясала база на Албена. Че е зелено, спокойно, широко, красиво  -спор няма, ама докога ще разчитат само на това..Явно наистина ще се таргетират пенсионирани германци, както беше навремето.

Общи условия

Активация на акаунт