Лято в Албена 2022г.! (Тема 2)

• 44 024
  • 734
  •   1
Отговори
# 105
Ескалаторите не работят. Вече пети ден съм в курорта и не съм забелязала да се движат.

# 106
Супер тъпо! Децата много ще мрънкат, все ги уверявах, че няма страшно, ще има ескалатори.
Вие в кой хотел сте?
Днес е мрачно

# 107
Супер тъпо! Децата много ще мрънкат, все ги уверявах, че няма страшно, ще има ескалатори.
Вие в кой хотел сте?

Орхидея

# 108
  • Русе
Дано ги оправят бързо, защото за хората почиващи в Орхидея и Магнолия ще много неприятно!

# 109
Писах им на Албена във фейсбук. Казаха, че ще пуснат ескалаторите на 20ти юли.

# 110
Дано ги оправят бързо, защото за хората почиващи в Орхидея и Магнолия ще много неприятно!
А ние в Ралиците какво да кажем?! Следобед не може да отидеш на плаж, освен ако не си готов да катериш баири на връщане, последният автобус е в 17,10, а ние следобеда баш тогава отиваме - преди това слънцето е много силно. Много са гадни тези баири в Албена. И защото са напечени от слънцето, сянка няма по пътя. Мъка голяма.
Но пък иначе Ралиците са в паркова среда, зелено, и хладно вечер. На първа линия не може да се спи без климатик, който не може на жега. А в Ралиците може.

# 111
Чак пък големи баири. Пътят от Ралиците до плажа е 5-7 мин. покрай ресторанта на Супериора, независимо в коя посока. Голяма драма! Ние точно следобед ходим на плаж, прибираме се след 19 и бусче никога не сме ползвали. Ходенето не е чак толкова вредно.

# 112
Това, което се случи днес, не го очаквах в Албена. В 14.40 един с бензинова резачка режеше храсти сигурно един час под балконите. Ако не бях с малко дете нямаше да ми пука ама след като го приспивах 30 Мин ми дойде изневиделица този ужасен шум. А ние сме на етажа точно над храстите

# 113
Не е чак толкова горещо в хотелите на първа линия. Една седмица изкарахме без климатик, а половината от вечерите след 8 вечерта си беше за връхна дрешка.

# 114
Чак пък големи баири. Пътят от Ралиците до плажа е 5-7 мин. покрай ресторанта на Супериора, независимо в коя посока. Голяма драма!
Ти сигурно си лекоатлет от световна класа. 5-7 минути! Не знам дали и Бен Джонсън ще успее да го вземе за толкова.
За мен е голяма драма, за това си го казвам, вярно, че аз не съм добре, но сигурно има и други хора с проблеми, та да си знаят.
За здрав човек не е драма, права си.

Климатик в стаята има, разбира се, но слава Богу, досега не се е налагало да го пускаме.

# 115
Мисля се за здрав човек ама и аз това разстояние не бих го минала.

# 116
Чак пък големи баири. Пътят от Ралиците до плажа е 5-7 мин. покрай ресторанта на Супериора, независимо в коя посока. Голяма драма!
Ти сигурно си лекоатлет от световна класа. 5-7 минути! Не знам дали и Бен Джонсън ще успее да го вземе за толкова.
За мен е голяма драма, за това си го казвам, вярно, че аз не съм добре, но сигурно има и други хора с проблеми, та да си знаят.
За здрав човек не е драма, права си.

Климатик в стаята има, разбира се, но слава Богу, досега не се е налагало да го пускаме.

Далеч от лекоатлет съм, ако трябва да съм честна. По прекия път е точно толкова, засичала съм го.
За човек със здравословни проблеми е съвсем друго, не споря, както спускането, така и изкачването.

# 117
Вчера се прибрахме от Ралица Супериор. Изкарахме страхотно. Курорта беше доста празен в сравнение с друга година. На плажа чадъри имаше от трети ред назад по всяко време, нищо общо с предните 2 години. "Рай" с ново работно време от 10:30- 16:30, както преди ковид времената. Шатълите са си редовни и не са тъпкани. В ресторанта разнообразна и вкусна храна, без опашки, висока хигиена. Румънци почти няма или не се набиват толкова на очи. Доста бяхме българите. Снек бара:гироси, хот дог, бургери, картофи, салати и плодове.  Анимационният екип беше голям, вечерната анимация е в залата. Нямаше изненади, бирата както винаги не става, по-качествен алкохол в лобито, отколкото на снек бара. В аквапарка има вече двойни дюшеци, които се катерят по-лесно по стълбите. Почистването на стаята беше редовно, за 7 нощувки, 2 пъти смениха чаршафите и 3 пъти кърпите. Морето много чисто, пред плажа на Ралица нямаше щипалки, надолу към Калиакра имаше, но не много. Поискахме с приорити картата ранна резервация и в 10:00 като пристигнахме стаите бяха готови. Ако някой го интересува нещо конкретно и съм пропуснала, да пита.

Към плажа ходим в повечето случаи пеша и така се връщаме, и повече от 10 мин с децата не ни е отнело със спирането на лостовете Simple Smile   @Татко Мецан,  покрай Лагуна ли минавате, да не обикаляте отдолу по пътя на автобуса?
Относно басеините, ние от години ползваме само анимационния, той е с минерална вода и няма хлор. За този пред ресторанта не съм си правила труда и да го проверя. Аквапракът обаче е с хлорирана вода.

Последна редакция: пн, 18 юли 2022, 16:10 от Radost

# 118
Мисля се за здрав човек ама и аз това разстояние не бих го минала.
Честно казано, за мен е убийствено, тя Принцеса Лея си харесва Ралиците и доколкото съм разбрал от темата, все там ходи, както Роналд си харесва Гергана и доколкото се разбира, все там ходи. Ралиците са хубави, ама за здрави хора в добра форма, и храната не е нещо уау, много има какво да се желае, гладни няма да останете, но не е особено вкусно. За алкохола вече казах - отвратителен, всичкият без изключение. Затова аз по принцип на ол инклузив не ходя, но тази година любимото ни местенце (не в Албена) не работи, защото било запазено за украинци, и какво да правим, какво да правим, хайде в Ралиците, уцелих оферта за 266 лв на ден с включен неограничено аквапарк, добре ми се видя, макар че кой знае, за 2 възрастни и едно дете става дума, и айде в Ралиците. Вие спецовете по Албена сигурно сте се уредили и по-евтино, ама аз това можах, това направих. Не че се оплаквам, не е лошо. Но съм бил и по-добре 😃

Доп. Абсолютно потвърждавам каквото е писала Радост, точно така си е, само с един коментар, че до шатълите така и не сме успели да се доредим още.

Последна редакция: пн, 18 юли 2022, 16:14 от Татко Мецан

# 119
  • Северо=Западналия край
Много се надявам и другата седмицата да е така спокойно на плажа, както го описвате. Най мразя гадното запазване с хавлии....
Каква е цената на влакчето тази година? Някой да има разписанието му?

Иначе за разстоянието.......всичко си е до човек. И аз някога катерех по два пъти стълбите до Магнолия, ама я сега ме накарайте... Simple Smile Затова си има хотели на първа,втора и друга линия,сам си избираш.

Общи условия

Активация на акаунт