Лято в Албена 2022г.! (Тема 2)

• 43 975
  • 734
  •   1
Отговори
# 225
Пестят пари и още как. Миналата година края на юни работеше само нагоре и то следобед до към 17.00. Тази по същото време беше даже и завит (изобщо не работеше).

# 226
Миналата година септември работеха ескалаторите.

# 227
  • Северо=Западналия край

ПП. Искам да питам, защото не съм наясно и отдавна не съм била. Тези ескалатори до кои хотели отиват горски и имат ли някакви спирки (почивка или знам ли) , как се движат. Ако отиват до Ралиците и Мецан е заложил на това за удобство и стигане до плажа, съобразено със здр. състояние, то може да иска компенсация и да ги съди дори. За тези пари да не можеш да стигнеш морето и да си съсипеш здравето да ме извиняват, ама си е ...от ток ли пестят, от какво , та в разгара на сезона не са ги пуснали.
Ескалаторите са за горните хотели - Магнолия, Орхидеа, Компас. От Ралиците няма как да се ползват, няма смисъл.

# 228
Автобусът между другото го взема за 3-4 мин 😂, а вие пеш за 5-7, как успявате не знам
И главата ме боли от снощи
Автобусът обикаля и сигурно разстоянието, което изминава до Боряна, е 3 пъти по-дълго от краткия път покрай тенис кортовете и Лагуните.

# 229
  • Русе
Наливното вино е тяхно производство от лозовите масиви до Оброчище. Бутилирано вино Гераная/ което получаваме в стаите като комплимент/ предните години имаше в Калиакра бийч и Гергана. Тази година през юни в Калиакра бийч нямаше! На лобито бармана обясни, че им идвало скъпо тази екстра. Сега в силния сезон незнам как е. Може би Роналд ще каже в Гергана има ли в момента?

# 230
Татко Мецан, януари като пуснат ранното записване, си резервирайте Гергана . Ти си само за там!

# 231
  • Русе
Пуснали са 15% отстъпка за Август и Септември, които се комбинират с приоритито.

# 232
  • София
В Гергана ни посрещнаха тази година в стаята в дето с Геранея, с шампанско, но не обърнах каква марка е. Мисля, че е същото, което в в бутилки по баровете, част от ол инклузив-а, мисля (не съм си поръчвал).

# 233
Татко Мецан, януари като пуснат ранното записване, си резервирайте Гергана . Ти си само за там!
Татко Мецан е за Лагуните или Сенди. Щото при половин час пеша до центъра пак ще е недоволен.

# 234
Татко Мецан е за Лагуните или Сенди. Щото при половин час пеша до центъра пак ще е недоволен.
Права си, доста е отдалечен Гергана от центъра.

# 235
  • София
Гергана ще му е екстра. Ако тоооооооооолкова се държи на някаква близост в центъра, Боряна е с 2-3 идеи по-близко до центъра от Гергана или с точност: 955 м. по-близо до центъра спрямо Гергана. И в Боряна пак всичко - хотел, басейн, ресторант, плаж, че и море Grinning е на едни 10 метра едно от друго Wink

# 236

Чакай сега да докладвам. Отказах се от автобуса за на връщане, то при такава тъпканица наистина може да лепнеш ковид. И хайде пеша, но този път го засякох. Покрай Лагуните по пешеходната алея покрай кортовете, и след това все направо, покрай администрацията, все направо и по стъпалата до Ралица супериор.
Точно за 10 минути го направих. 10 минути! Но Господ беше милостив и точно докато вървях, слънцето се скри зад един облак. Ако печеше яко, нямаше да мога да вървя с тази скорост. Вървях с максималната си бързина, колкото мога, дори стъпалата преброих, 39 са, но не едно след друго, а има 4 стъпала, малко равно, после още 4 стъпала, пак малко равно и така.
Точно на десетата минута кацнах горе в ресторанта на Ралица супериор! И веднага пак пекна яко. Но докато вървях, не печеше. 10 минути!
И това аз, дето имам исхемична болест на сърцето, имам стент, едноклонова болест, хипертония, обструктивна белодробна болест. Имам две операции на лявото коляно. Имам коремна операция. Имам наднормено тегло, на 55 години съм, а килограмите ми са трицифрено число.
Щом аз можах за 10 минути, значи ти за 7 - напълно ти вярвам. Е, виж, за 5 минути ще се озориш малко.
Понеже влязох в нормата - 10 минути, значи мога да кандидатствам във вашия отбор с Радост като първи лекоатлети на Албена 😀😃😂
Няма майтап, точно 10 минути го направих, и то на връщане - от плажа до хотела. И то налян с 2 бири.
Аз самият още не мога да повярвам.

# 237

Чакай сега да докладвам....

Ха ха. Истински ме забавляваш и добре дошъл в клуба на лекоатлетите. Smile
Стой си на басеините, там е хлад, музика, адреналинки... и не ги слушай за крайбрежните, там е жега, а бирата и виното не са по-различни. Simple Smile

# 238
Добре, че научих прекия път, и сега и за виното ако ме светнете, ще съм ви много благодарен. Откъде има в бутилки, но към ол инклузива, без да се плаща отделно? Каква разлика има между виното в ресторанта и в лоби бара и защо? Няма никаква логика да има разлика.

Гергана е ужасно далеч. От друга страна, не е пък хубаво десетина дена въобще да не си мръднеш гъза. И без това съм много килограми. Освен това в Гергана сигурно има комари. Освен това на бреговите хотели сигурно ще ми трябва климатик, няма как нощем да е като на Ралиците, които са в парк с много дървета. Бях чувал, че Ралиците били най-хубавите хотели в Албена и затова ги избрахме. Пиенето в другите хотели съм сигурен, че не е по-хубаво.
Та засега си мисля, че ако догодина ми мръдне чивията дотолкова, че отново да си причиня Албена, то ще е пак в Ралиците.

# 239
  • Русе
В Ралиците мисля, че няма включено в инклузива бутилирано вино, а наливното е едно и също на всички барове.

Общи условия

Активация на акаунт