Отговори
# 165
Щастлива Аслъ, добре е отпразнувала своя рожден ден!

.

# 166
Ели  Kissing Heart
Аслъ изглежда наистина много щастлива ,спокойна и удовлетворена на снимките.Дано все  така да продължава да бъде.  Flowers Four Leaf Clover

Желанието на феновете  за партнъорство между Аслъ и Енгин не спира.  Simple Smile И аз определено бих казала едно голямо Да на филм или сериал с участието  тях двамата  Simple Smile  Flowers Four Leaf Clover  Hands Pray

# 167
Аслъ е толкова щастливо изглеждаща доволна, че скоро не я виждам да заработи. Щастлива майка и съпруга, роля която и отива,  реален живот.

# 168
# 169
Ради, благодаря за новината . Ами прекрасна е,има страхотна фигура.
Който спортува добре изглежда

# 170
Вчера Аслъ със семейството си са отпразнували рождения ден на дъщерята-  1 годинка
Хубави снимки са си направили  за спомен от първия рожден ден, усмихнати, щастливи.
И детето с усмивка.
Да са живи и здрави дълги години  заедно.

От  тази сутрин

.

Последна редакция: нд, 07 юли 2024, 22:43 от eliNIM

# 171
Hug  Hug  Hug
Ели,Ради  мерси за хубавите новинки и чудесните снимки,които сте ни донесли.  Flowers Rose  Flowers Rose
Красива Бурчин,браво на нея в чудесна форма е  Hands Clap
Мама Аслъ и нейното малко момиченце са също много,много красиви и милички  Heart
Аз идвам с една много хубава новина за Аслъ, ще я гледаме в нов сериал доколкото разбирам.И Бирсен го е написала ,значиииииии трябва да е вярно Simple Smile

https://x.com/Entretetizei_/status/1811833032330084593

# 172
  • София
Привет!
HugHugHug

Прекрасна Аслъ! Прекрасна Бурчин!

Да е жива и здрава малката Елай! Прилича повече на баща си, но усмивката е на Аслъ. Heart

Вярна е новината за нов сериал на Аслъ. Познати имена виждам в екипа - Улуч Байрактар режисьор, Мерич Аджеми сценарист, Tims&B продуценти.

Бурчин също ще се появи на малкия екран с нов сериал, в случая по Show TV. Заглавието му, засега поне, е Kalpazan. Компания ще й правят Тимучин Есен, Дениз Байсал, Чаалар Ертуурул и Осман Алкаш. Снимките са планирани да стартират в първите дни на август. Режисьор ще е Мехмет Ада Йозтекин.

https://www.birsenaltuntas.com/dizi/kalpazanin-dev-kadrosuna-usta-oyuncu/46525/

Навремето Тимучин Есен беше първи избор за ролята на Пойраз. Grinning

Наскоро Бурчин беше и част от състава на филма Chaplin Dörtlüsü, където ще я видим редом до доста познати и известни актьори - Мелиса Сьозен, Тамер Йолмез, Метин Акдюлгер, Сумру Явруджук и още, и още...

https://www.gazeteduvar.com.tr/burcin-terzioglu-ve-melisa-sozend … usu-haber-1699497

# 173
Зарани  мерси за новинките  Flowers Hibiscus
Ще чакаме и Аслъ и Бурчин с новите им сериали   Simple Smile  чудесно  Hands Clap  Flowers Four Leaf Clover  Heart

# 174
  • София
Всъщност Бурчинка няма да я гледаме в този Kalpazan.
"Малка" подробност от статията, която едва сега забелязах, е: ако подпише договор, тя ще изпълнява ролята на съпругата на главния герой Джанан. Бурчин не е стигнала до споразумение и съответно не е подписала договор. Последната информация е, че ролята на Джанан ще изпълнява Шюкрян Овалъ.
За Сарп Аккая също се твърди, че е приел роля в сериала.
https://www.birsenaltuntas.com/dizi/sarp-akkaya-kalpazan-dizisiyle-anlasti/46649/

А партньор на Аслъ (пак по информация на Бирсен, но не мога да намеря информацията в сайта й, може би беше само в профила й в Х) ще бъде Таро Емир от "Златно момче". Дано не му обърках името Joy

# 175
Момичета, раздвижили сте темата с добри новини.
Аслъ е решила да  поработи. Много добре. Сценарист и режисьор -  супер, в борба за власт ще я гледаме Аслъ. В Туитър  новини е споменато, че снимките може да започнат към зимата, тъкмо да поодрасне дъщеричката и.
Taro Emir Tekin не го зная,  изглежда добре. Разглеждах инфо за него. Бил е в София по Коледа с майка си - Шевал Сам.

Бурчин не е стигнала до споразумение, тя не започва участие ако не харесва историята , сюжет...
Може и за добро да е
.

Последна редакция: нд, 21 юли 2024, 17:19 от eliNIM

# 176
Hug  Hug  Hug
Зарани,Ели  мерси за снимките и инфото  Kissing Heart
Много красива Бурчин в синия тоалет  Heart
Таро Емир сега го гледам в "Рибарче"/"Златно момче".а преди това и в "Мрежа от лъжи".Не мога да кажа ,че мноооого го харесвам ,но става .С Ас;лъ обаче ми се струва ,че ще изглеждат добре заедно.  Simple Smile

# 177
Има ново раздвижване около сериала на Аслъ.
Според Бирсен се водят май преговори с Енгин А.Айде дано ,дано ,дано ,дано ,дано се получи този път работата между Аслъ и Енгин Hands Pray  Hands Pray  Hands Pray

https://x.com/birsenaltuntas1/status/1815799489153659088

нещо новичко и от Аслъ и мъжът и  Simple Smile

# 178
Аслъ излъчва щастие на обичана жена.
Прекрасна е!

Били са на романтично място

Прекрасна е! Снимки от снощната семейна вечеря, качени от нея

Има много хубави коментари под снимките на фенове от различни страни. И естествено -сравняват я със Сурейя. Ролята и в ,,Истанбулска невеста,, остана емблематична, като, че ли Аслъ и Сурейя се сливат от реал във виртуал.
И обратно.

А дано стане партньорка с Енгин.

# 179
Най -накрая нещо и за Илкер, появи се
,,SılaGençoğlu посети 3-тите Средиземноморски литературни дни заедно с приятеля си, актрисата #İlkerKaleli,,

Интересна дама е приятелката му
Изненадващо признание от Sıla! „Песните ми бяха като задачи по физика“

https://www.magazinmahallesi.com/sila-dan-sasirtan-itiraf-sarkil … mi-gibiydi/22178/

Скрит текст:
Sıla Gençoğlu, един от най-продуктивните автори на песни и един от най-силните гласове на турската поп музика, говори за интереса си към литературата и етапите, през които е преминала в писането на песни, на събитието, което посети в Бодрум.

Докато говори за песните, които е написал в началото на кариерата си, изпълнителят, един от най-популярните текстописци в Турция, каза: „Докато не пишете добри песни, трябва да пишете лоши песни“. По това време песните ми бяха като задачи по физика. „Беше трудно да анализирам, разбирам и слушам“, каза той.

Известни художници като Илкер Калели, Теоман, Харун Текин също участваха в 3-тите Средиземноморски литературни дни, организирани от Фондация Ливанели и столичните общини Бодрум и Мугла под ръководството на Зюлфю Ливанели. Sıla Gençoğlu и актьорът İlker Kaleli дойдоха заедно на поканата за откриването на фестивала. Докато Sıla получи големи аплодисменти с презентацията си, в която говори за кариерата си като автор на песни, актьорът İlker Kaleli, който е на дневен ред след испанския сериал „La Pasion Turca“, в който изигра главната роля, влезе в топ 10 на списъка в 22 страни, предизвика голям интерес от местни и чуждестранни гости.

На фестивала искреното представяне на Сила Генчоглу за нейното писателско приключение беше аплодирано в продължение на минути...

Sıla Gençoğlu: „Докато не пишете добри песни, трябва да пишете лоши песни. По това време моите песни бяха като задачи по физика. Те бяха трудни за анализиране, разбиране и слушане. Бях човек, чието писане беше на преден план и музиката беше на заден план, докато се пишеха тези песни, получавах насоки от моите по-възрастни и братята ми музиканти, докато работех, разбрах, че става дума за поддържане на форма и поставяне на песните във форма.

В живота ни има писатели, поети, музиканти и много герои, към които сме се вкопчили в детството и младостта си. И, разбира се, им подражавате много. Неизбежно има много малки цитати и имитации. Докато не бъде приложен оригиналният формуляр. Когато изпратите оригиналния си формуляр, вече получавате външно одобрение. И тогава станахте един от героите, на които подражавахте. Герой, който ще води другите. Това е такъв процес.

По това време вече сте станали известни и известни с това, което сте написали. Хората искат да чуят песните, които винаги са слушали. Разбира се, тогава процесът стига до по-трудни места. Промяна на формата в песните. Другото е пристрастяването към формата в песните, когато са публични. Разбира се, за да се развиваш, трябва да се променяш и да вървиш напред. Това е мястото, където се подтиквате артистично. Но от друга страна имаш слушатели, които искат да чуят същите неща. Често чувам хората да казват: „Само удряй стъклото, майсторе, още не си го направил“. Е, направено е. Защо трябва да правя друг, който вече е направен?

Не искам да изпадам в клишето „изкуство заради самото изкуство или изкуство за обществото“, но в крайна сметка реших да направя и двете. В човека има силно желание да бъде разбран, огън и ентусиазъм, докато не се докаже. Управлението на баланса тук също е изкуство. Мисля, че намерих пътя му по този начин. Намалих безпокойството си, като се върнах към това състояние на ума, когато бях безразсъден и не се притеснявах да бъда харесван. Бях дете, което не можеше да чете поезия на стълбите. Но професията ми ме освободи. „Благодаря на моята професия и на всички мои герои.

Общи условия

Активация на акаунт