Отговори
# 180
Дерин,  малкия брат на Беркин, пристигнал от ЮАР, където живее е споделил снимка с племенницата Елай и  своята майка. От дома на Аслъ и Беркин.

Братята си приличат

Аслъ

и двамата

# 181
Hug  Hug Hug
Ели  мерси за снимките и инфото  Flowers Rose  Heart
Сладката Елай си е най-добре в тия жеги,чипка си се с баба и чичо в басейна и си релаксира с кеф  Simple Smile
Наистина двамата братя доста си приличат.  Simple Smile
Феновете на Аслъ и Енгин много сериозно творят красоти. Simple Smile

https://x.com/vaveylagirls/status/1822311785434619995

# 182
  • София
Здравейте HugHugHug

Малко Мете, че го позабравихме Grinning

Скрит текст:

В момента съм в плен на "Присъда". Добре, че започнаха да го излъчват у нас, че сигурно нямаше и да го погледна. Страхотен! Страхотен! Отдавна не се бях зарибявала така по турски сериал. Много по мой вкус е. Помня, че когато започнаха да го снимат писахме за него тук, но по същото време горе долу тръгна и "Лъжец" с Бурчин и Салих и аз избрах него. Време за два сериала за следене нямах, сега малко ме е яд, но ето, всяко зло за добро. Smiley  
Май преди това излезе и новината за филма с Каан и Аслъ, ако не се лъжа, или беше по-късно. Забравила съм. То и филма мина и замина, аз така и не намерих пустото време да го изгледам. Сега и него ще търся.

Като споменах "Лъжец", в общата тема за сериалите видях че има и превод на български, благодарение на момичето превеждащо "Присъда". Flowers Hibiscus  Ако някой появява интерес, нека погледне втора страница на темата, там са линковете.

# 183
Мете изглежда чудесно. Този човек не остарява
Зарани, добре си ни осведомила за ,,Лъжеца,,
Поздравления за направения превод от момичето . Свалих си ги епизодите и ще ги изгледам с Бг превода.
Сещам се за ,,Присъдата,, че коментирахме , но така и не го гледах и аз. Не че и сега го гледам, даже не знаех, че се излъчва по наш тв канал. Все пак е нещо добро в ефира.

# 184
Здравейте!  Hug  Hug  Hug
Зарани,Ели  мерси за споделеното  Flowers Rose  Flowers Rose
Мете изглежда наистина много добре. Hands Plus1
Нова реклама с Аслъ.Много е сладка рекламката ,а Аслъ и бебчето са страшно красиви и милички  Heart

https://x.com/mycapella01/status/1830690033738686950

а феновете продължават да мечтаят  за този тандем  Heart

# 185
Ени , тандемът дали изобщо ще го има, а  доказалити се  Сурейя и Фарук оставиха прекрасни спомени..

Рекламата е много завладяваща, и свежа с този син цвят.
Създава усещане за чисто, нежност.  Подбрали са синеоко бебче в унисон със синия цвят.
Аслъ е точно на мястото си, майчинството  и отива.

От съпруга на Аслъ ,02.09.24г -Измир.

и още снимки направени с любов от Биркан

Скрит текст:

# 186
Ели    Kissing Heart така е този тандем си е за сега фенска мечта докато Сурейя и Фарук бяха прекрасни и завинаги ще останат в сърцата на феновете си. Невестата  е един от най-любимите ми турски сериали и една от причините са точно те двамата  .  Heart
Съблазнителката Сурейя  Heart  Simple Smile
Голяма е сладурка  Simple Smile

https://x.com/whitedaylovee/status/1830192408371380419

Много красива Ас;ъ на новите снимки и с Биркан изглеждат много щастливи което е супер  Heart

# 187
Сурейя и Фарук бяха прекрасни и завинаги ще останат в сърцата на феновете си. Невестата  е един от най-любимите ми турски сериали и една от причините са точно те двамата.

Абсолютно! Класен сериал с майсторски пресъздадени герои от всички артисти които играха.

Няма да спамя темата  ако напиша пост за един наистина добър Човек. Известен е с страхотната си игра артист, много готин като визия.
Преди време коментирахме Киану Рийс в другата тема, Ени.Hug
Навършил е вчера 60 години. Да е жив и здрав, хич не му личат.
Какво намерих като публикация в Х, мисля, че нещо подобно бях слагала

“Днес Киану Рийв навършва 60 години.

Може би не знаете, че той е бил изоставен от баща си на 3 години и е израснал с 3 различни втори бащи. Той е дислексик. Мечтата му да стане хокеист е разбита от тежък инцидент. Дъщеря му почина при раждането. Съпругата му загива при автомобилна катастрофа.

Той няма бодигардове, няма луксозни къщи.

През 2010 г., на рождения си ден, той влезе в пекарна и купи бриош с една свещ, изяде го пред пекарната и предложи кафе на хората, които спираха да говорят с него.

Киану живее в обикновен апартамент и обича да се скита из града и често е виждан да се вози в метрото или просто да яде кексче в Ню Йорк.”

# 188
Здравейте и Честит Празник!

Ели  Hug  мерси за инфото за Киану  Kissing Heart Мноооого го харесвам аз него Heart
Още от сладките Аслъ и бебче  Heart

# 189

От Бирсен е публикацията.
Чрез Гугъл превод - ще се появи в пиеса състава от артистите на сцена, от турски автор е сценария засягащ техните си нрави и бит. Бирсен е написала, че обича да гледа пиесите от местните автори.
 Класни са артистите
📌#MelihCevdetAnday'ın #Müfettişler eseri sahneye taşınıyor. 22 Ekim'de başlıyor. Merakla bekliyorum.
📌Kendi yazarlarımızın, bu toprakların oyunlarını ya da uyarlama dizi ve filmlerini izlemeyi daha çok seviyorum. Tiyatro, müzik gibi evresel bir sanat ama sahnede Mr. Smith, Mrs. Smith'leri izlemek yordu artık.... Kendi hikâyelerimize daha çok sarılmalıyız.
Скрит текст:
Работата на 📌#MelihCevdetAnday #Müfettişler е изведена на сцената. Започва на 22 октомври. чакам го с нетърпение
📌 Обичам да гледам пиесите на нашите собствени писатели, от тази земя, или адаптираните телевизионни сериали и филми. Театърът е универсално изкуство като музиката, но Mr. Смит, г-жо Омръзна ни да гледаме семейство Смит... Трябва повече да се придържаме към собствените си истории.
Скрит текст:

И още новини свързани с Аслихан
Написан от 📌#ErdiIşık и режисиран от #NadimGüç , #Mukadderatfilmi беше избран за състезателната секция на филмовия фестивал Golden Orange в Анталия.
📌 Нур Сюрер, Аслъхан Гюрбюз, Осман Сонант и Шериф Ерол споделят главните роли във филма, който разказва историята на много силна жена, която е загубила съпруга си и търси нов съпруг. Успех в представянето !

Последна редакция: сб, 07 сеп 2024, 15:09 от eliNIM

# 190
Хубави новини от Бирсен. Аслъ и Долунай ще участват в сериал по netflix "обсада" чиито снимки почват октомври. Други актьори са Таро Емир и Енгин Акюрек.

# 191
Хубави новини от Бирсен. Аслъ и Долунай ще участват в сериал по netflix "обсада" чиито снимки почват октомври. Други актьори са Таро Емир и Енгин Акюрек.

Супер новина, супер. Енгин не случайно го спрягаха с Аслъ като евентуална екранна двойка

# 192
Асли Енвер от конференция IŞILDAYANLAR за  равенство между половете, иновации и лидерство, която е била вчера, 9 октомври
От пресата им, не е хубав Гугъл превода,но стана ясно горе долу за какво говори

Скрит текст:
В рамките на дискусията  «Истории на майчинството на жените, които се появяват в деловия живот», Асли Енвер казва:

«Бъдете майка, това е процесът, който ви задължава да чувствате, сякаш вървиш по опънато въже и най-важното  в този процес е да получиш подкрепа и не стеснявайте  да питаш за него, когато е необходимо. По време на този процес трябва да престанем да проявяваме състрадание към себе си и да питаме: «Достаточно ли съм добър?» Много е важно да не задавате този въпрос постоянно. «Вместо това, за да се опитате да бъдете идеална, аз се съсредоточавам над това, да дам на моето дете щастлива, мирна енергия, и правя  всички усилия».

снимки от форума
Скрит текст:

📝и още от пресата
«Започнаха снимките на сериала «Обсада», който върна Асли Енвер на снимачната площадка».

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт