Боледуване на децата ни - тема 68

• 123 791
  • 2 592
  •   1
Отговори
# 75
37.2 за сутрешна температура нормално ли е? Weary

# 76
Според мен - да. Все пак детето е спало до сега.

# 77
  • София
Следи я, Барбалена… Киселякът се буди с 36.2-3… ама той лятото спи гол и е борба да е завит дори.
Тео, ужас Hug стискам палци да мине това. Мен ми е голям ужас

# 78
На нея й 4-ти ден с хрема, досега не беше вдигала температура. И хич не ми харесва чак на 4-тия ден. 

Тео, стискам палци и аз да е добре дечко! Като прочета коментари, че децата били гумени, че нямало дете, което да не е падало от леглото и т.н., откачам... Важното е, че го следят

# 79
Моя от 6ти месец се уби да пада къде от легло,къде от столчето за хранене даже и сега на равно пак с ужулените крака и ръце е ..онзи ден да седнел на пейка влязал в пейката ...

# 80
37.2 за сутрешна температура нормално ли е? Weary
За моите деца - не. Вдигнат ли над 36.9 -болни са, не преувелочавам.
Малкият е с повръщащ вирус, едва удържахме даа не стигнем до Спешното. Повърна 9 пъти на фона на Вомакур и половинка Деган! В чудо се видях.

# 81
След сън, след баня и след физическа дейност не се мери Т. 37.2 е ок при нас.

# 82
Мими, вие не го ли карахте вече?
Дано бързо мине, доста изтормозващо е и затова детето е било така омърлушено, ти имаш ли симптоми
Карахме миналия август,сега втори път,но явно само аз.
Правихме тестове в лаб.с малката аз съм +естествено,тя е -води се контактна няма и кой да я гледа,може да зарази някой,поне мъжа ми рано се изолира от нас,той ще се спаси 🙂
Звънях до яслата на госпожата,да още вчера днес пак,каза че щом тя е отр няма нищо смисъл няма да карантинират и групата.

# 83
  • Германия
Благодаря ви, момичета! За сега е добре, под наблюдение, до утре сутринта ако не се влоши, да не дава Господ, ще си ходим. Обаче до тогава сме затворени в една стая 9 м2, навън са почти 40 градуса, аз нищо не съм взела нито за него нито за мен.

Иначе на него не му е първо падане, и сестра му и тя си е думкала главата няколко пъти, но до сега не е имало проблеми. А сега буквално 1-2 минути след като падна и започна да повръща.

# 84
Тео, спокойно, ще мине. Правиха ли някаква снимка? Моят редовно пада, и е шит, и е сниман на рентген, и белези има по челото, устата му е цепена 2 пъти. Кара колела, тротинетки, наскоро и кънки започна, и все да е бързо, по камънаците, сега иска и на картинг да ходел, побелях от неговите диващини. Здрави да са, минава!

Моме, Деган е много силен препарат, явно яко повръща детето. Дано устискате!

Барбалена, не мери веднага след ставане, изчакай половин час да се разшава детето. При нас след ставане винаги показва по-висока температура.

# 85
Малкият беше първо една седмица с болно гърло и леко разстройство. Лекувахме го със сиропчета, близалки, Рупафин сироп итн. всякакви билкови лекове. После бяхме на море. Там продължи леко да кашля само след събуждане.
Прибрахме се от морето и още в понеделник започна и гласът му да дрезгавее и сякаш повече кашляше. Помолих майка ми да го заведе на лекар, че  на работа вече ще ме изгонят. ЛЛ казал да продължим няколко дни със лекарствата, които са ни останали и ако не мине да преминен на антибиотик и да следим за висока Т.
Прибирам се аз, детето уж жизнено, излязохме навън, и като се прибрахме вдигна Т. От понеделник вечерта поддържа по 37 и нещо, като от време на време вдига до 38 и нещо - 39. Давам Нурофен и уж я сваля, но после пак вдига и така.
Във вторник му взех антибиотика ( Панцеф). Пие се по веднъж на ден. Все се надявах от него да мине и това с температурата, но явно трябва време още. Уж не кашля често, но на моменти, особено като се размрънка за нещо гласът му е пресипнал. Във понеделник вечерта хъркаше ужасно и бълнуваше Sad
Притеснено ми е. Досега не се е влачил цели 3 дни с Т.

# 86
При единия вирус моето дете беше 4 дена с Т. Вдигаше до 39 и сваляше до 37 и нещо /сам, понеже аз не дадох тогава панадол или нурофен/. На 4-ти ден спря да вдига и оздравя.

# 87
Ох, като чуя падане и ударена глава лошо ми става. Дано всичко е наред с детето, стискам палци! Моята дъщеря 2 пъти сме я водили в спешното за ударена глава - първия път беше бебе на 3 месеца и се търкулна от дивана. Тогава падна на килима, но не бях сигурна дали не си удари главата в ръба на холната масичка и я заведохме, въпреки че нямаше нито ударено, нито други признаци. Втория път беше тази зима и беше изкарала акъла на баба си, та затова я заведохме. Този път вече имаше рана, цицина и малко кръв, правиха и снимка и за щастие всичко беше окей. На моменти си мисля, че вече съм свикнала, тя моята е като бита - колене, лакти, бузи, тъкмо заздравее едната рана и айде пак се удари някъде. Всеки ден мажа с крем белезите, защото никак не изглежда добре, ама да видим дали ще има ефект или ще купувам друго.
Някой има ли отзиви за Линфостар Бамбини?

# 88
Вдига си, преди малко измерих 37.9. Има и две бактерии в секрета - Мораксела и Haemophilus influenzae. Втората ме притесни ужасно много, но се оказа, че е има ваксини за нея и са й сложени съответно и ми олекна малко поне...

# 89
  • Германия
Sylviana, не са правили снимка, мисля че биха направили чак ако видят че има проблем. За сега просто идват да му гледат зеницитв през 3 часа и това е

Общи условия

Активация на акаунт