Тема 5; темата за китайски и корейски сериали, все още наречена "Гоблин"

• 31 168
  • 751
  •   1
Отговори
# 570
  • гр. София
Добро утро! Вчера приключих Dark Hole. Като цяло ми хареса. Първата серия ми беше по мудна, но после стана динамично. Освен главните ми хареса полицай Пак, в началото беше едно недоразумение, но показа, че не е страхливец. Оставиха възможност за сезон 2, който едва ли ще има, но бих го гледала Simple Smile

# 571
Здравей, народе Simple Smile
Аз изгледах Drinking Solo и ми хареса.
Не е нещо кой знае какво, но е доста приятна романтична комедия.
На моменти много ми напомняше на "Гордост и предразсъдъци" - богат и способен мъж, който харесва бедна девойка, но през цялото време се самоубеждава, че това не може да е истина, защото тя му е много под нивото Joy Но в крайна сметка се предава.
Действието се развива в една от частните академии за подготовка на кадри за "civil service exam", а главните герои са преподаватели там - той е супер-звезда с няколко милионна заплата, а тя никому неизвестна учителка от фалирала малка школа. И покрай тях се оформят и други двойки.
Та филмът не е кой знае какво, но е приятна розовина, на който му се гледа нещо по-леко и разпускащо.

# 572
  • България
На мен ми се гледа, стига да няма драми, сълзи и прекалено много захар.
Изтеглила съм все едни такива ужасии и затова снощи за лека нощ реших да погледна нещо онлайн и неусетно изгледах пет епизода по 10 минути от китайския A Familiar Stranger (2022).
Красиви актьори и актриси, декори, историята е почти обикновена, само че едната героиня използва помощта на демон, за да смени лицето си с друга, която не е очарована от размяната. Лошото е, че се оказва и омъжена за човека, когото обича. И актрисите са красиви, но все пак предпочитам да гледам такива неща:

Последна редакция: пн, 05 дек 2022, 22:40 от МоарейнД (от книгата)

# 573
  • Русия
Тоя актьор е един от любимците ми. Жалко, че се снима само в къси дорами. Бих искала да го гледам в нещо по-голямо, съгласна съм и на 40 серии. Simple Smile

# 574
Започнах Винченцо - първи епизод ми хареса. Много интересно преминаха от екшън, изпълнен с насилие, към комедия Simple Smile

# 575
  • България
Изгледах Dark Hole (2021).
За жанра си е хубав.

От този тип съм изгледала само "Заразно зло" и още един, на който не помня името.
Сюжетът е ясен, финалът също. Няма изненади, но историите на героите са интересни и увличат.

# 576
Едно видео, което може да Ви е интересно- жената, която е в основата на успеха на корейската сериална промишленост и жанра на забавленията. Както и какво свестно момче е Сонг Джун Ки. С къща за 11.6 млн долара не се притеснява да помогне с микрофона на Мики.
https://www.youtube.com/watch?v=dXR8-WOOO9s

# 577
  • вятърничава
И добре се справя с английския, че в Потомците беше Confused

# 578
Малко фъфли, но иначе му се разбира.

# 579
Може би в началото му беше изключено ауто кюто, както и по-късно на Мики. Чудеше се как да излезе от ситуацията и после мислите потекоха "гладко". За подобно събитие ме смути и евтиния микрофон, който развали тържествения момент на тази забележителна жена.

# 580
  • България
Гледаше ми се нещо китайско, но съвременно с мистерия, разследване, фантастика.
И така попаднах на New Face (2020).
Сигурно е хубав, поне първи епизод беше добър, но главният, а и останалите никак не са приятни за гледане и се отказах.

Отново заложих на сигурното и с удоволствие изгледах два епизода от корейския Café Minamdang (2022). Има разследвания, комедия, мистерия. Сигурно и романтика ще има.

И актрисата е много приятна, само се питам дали повечето от добре изглеждащите ходят при един пластичен хирург.
Скрит текст:
Все още се затруднявам с корейските лица, но и те не ми помагат особено да ги отлича една от друга.
Малко като нашите кифли.

# 581
Мисля си, че е от снимките. Понякога търся някой корейски актьор в този сайт и съм изненадана колко различно изглежда - не заради грим и облекло, а защото много от тях слагат такива еднотипни и сладникави снимки на профилите си.

# 582
Още една награда за Сонг Джун Ки за "Винченцо" - наградите APAN Star Awards са церемония по награждаване за отлични постижения в телевизията в Южна Корея и принос към Hallyu (Hallyu е китайски термин, който преведен, буквално означава „корейска вълна“. Това е събирателен термин, използван за обозначаване на феноменалния растеж на корейската култура и популярната култура, обхващащ всичко от музика, филми, драма до онлайн игри и корейска кухня), организирана от Корейската асоциация за управление на развлеченията.
https://www.youtube.com/watch?v=RrL9-_PtiZI

Последна редакция: пт, 09 дек 2022, 09:15 от victoria vassileva

# 583
На 19 декември от 23:00 часа по БТВ Лейди ще дават корейския сериал "Последната мисия на ангела".
Повторения ще се предлагат от 10:00 до 11:30 на следващия ден.

# 584
  • Дубай
Мале, последната мисия на ангела:Любов, е много хубав, Благодаря Мимчи за споделянето...очаквам с нетърпение ,чудно само как ше направят сериите...един епизод ще се състои от два оригинални от 30 минути сигурно.
Здравейте, извинявам се за нахлуването!И аз гледам азиатски продукции, интересно е,човек да ви чете

Последна редакция: сб, 10 дек 2022, 15:23 от I.V

Общи условия

Активация на акаунт